Alptuğ Özcan 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Süleyman Can yazdı: Zaten alamayız diye getirmiyorlar. Biz de zaten alamıyoruz. :)) Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos s90 s60 yolda gören var mı arkadaşlar ayda yılda 1 kere ama her yer volvo suv doğru karar bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: reno Safrane? Safran E segmenti S ile karıştırmayalım.... 21 Ağustos tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Ali Gülmez yazdı: s90 s60 yolda gören var mı arkadaşlar ayda yılda 1 kere ama her yer volvo suv doğru karar bence XC60 ve XC90'a göre daha nadir karşılaşıyorum s60 ve s90'a. Ortalık XC90 kaynıyor, nasıl oluyor bu insanlar nerden buluyor bu parayı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: XC60 ve XC90'a göre daha nadir karşılaşıyorum s60 ve s90'a. Ortalık XC90 kaynıyor, nasıl oluyor bu insanlar nerden buluyor bu parayı o konulara girmeyelim hocam sonra efkarlanıp sigara içesim geliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos konu kapanacak gibi duruyor. amerikada xc60 kiraladım. oldukça yaygın gibi geldi bana tabi bi f150 değil. her şeyi ile düzgün bir araba diyebilirim. oldukça rahat ettim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: konu kapanacak gibi duruyor. amerikada xc60 kiraladım. oldukça yaygın gibi geldi bana tabi bi f150 değil. her şeyi ile düzgün bir araba diyebilirim. oldukça rahat ettim. Ben de geçen Polestar XC40‘a bindim. Bu ecnebilerin solid dedikleri cinsten. Arabada fazladan tık ses yok, terimler alt takımlar, çukurlar şahane keyif aldım. Her şey elinin altında araba bir uzvun gibi oluyor ebatlı sayesinde de çok keyifle sürüyorsun. Tesla ile konfor olarak arasında dağlar var bence. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: xc60 Dayımda şuan MB E220 CDİ var o da XC60'a geçecek(Volvo'ya dönüş yapacak) Çağrı Alaf yazdı: Polestar XC40 Sizinki öz hakiki Polestar'dır tabi, biz fotolarda görüyoruz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Sizinki öz hakiki Polestar'dır tabi, biz fotolarda görüyoruz Öz Hakiki Polestar Volvo Antep bayisi gibi geldi kulağa bir an. 😂 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts