Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağatay Özsoy yazdı: Sıkıntı termostattan çıktı; termostat hatalı ölçüm sonucu fanı kilitlemiş, fanda ana sigortayı attırmış. EMU sıkıntı yok, termostat, radyatör, fan, sigorta kutusu vs değişti, 34bin çıktık ben yok anlamak motörden, termostat ölçüm yapmaz daha baştan kladım ilerleyemedim 1 2 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tespiti kim yaptı.. Neden o kadar şey değişti ? yetkili servis, Nissan mar oto. izin alıp başında duramayacağım için dışardaki ustalara emanete vermedim. Emre Şimşek yazdı: Ana sigorta dediğiniz şey kaza halinde aracın elektriğini kesen şey mi? Çok enteresan Evlerdeki daire girişindeki gibi bunda da akü başında var, 5 adet var, fan kısa devre yapınca bi tanesi atmış. Çağlar Bayur yazdı: ben yok anlamak motörden, termostat ölçüm yapmaz daha baştan kladım ilerleyemedim Abi senin gibi usta daha iyi bilir bana söylenen termostattan dolayı fan fazla çalışmaktan zamanla kilitlenmiş, kilitlenine fazla yüklenip sigortayı attırmış dediler. radyatörü neden değiştirdilir onu anlamadım, 7 yıllık olunca eskimeye bağlı onu da değiştirmiş olabilirler, örneğin kutup başını da değiştirmişler çünkü bende daha önce fark etmiştim fazla sıkılmıyordu gevşek gibiydi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ben yok anlamak motörden, termostat ölçüm yapmaz daha baştan kladım ilerleyemedim Tamamen uydurma bir hasar gibi geliyor değil mi:) Bozuk termostat fanı nasıl kilitleyecek. Fan kilitlediyse sigorta atabilir ama buna termostat sebep olamaz.. Ayrıca bunlar da motor çalışmasını engellemez gibi geliyor bana.. Ayrıca motor nedne çalışmadı. Egzoz bilyası gibi bişey geliyor benim aklıma 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül termostat değil de ısı müşürü olabilir belki? fan kitledi sanıp değişip kitlemedğini anlayınca parça kalmış ta olabilir, tam kutuyu değiştin aaaa sigorta atıkmış hadı o da tamam, radyatöre tornavida kaçırmış ta olabilirler olasılıklar bol, sonuç önemli arıza gitmiş ve tamir garantili işlem 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: termostat değil de ısı müşürü olabilir belki? fan kitledi sanıp değişip kitlemedğini anlayınca parça kalmış ta olabilir, tam kutuyu değiştin aaaa sigorta atıkmış hadı o da tamam, radyatöre tornavida kaçırmış ta olabilirler olasılıklar bol, sonuç önemli arıza gitmiş ve tamir garantili işlem Direksiyon pompasını neden değiştirmediler hayret bişi 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Doğan Arşiray yazdı: termostat olcum yapmiyor ki? stopaj nasıl ödenecek? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: stopaj nasıl ödenecek? ampulü değiştirerek mesela........ 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts