Murat Öngür 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos (düzenlendi) Merhaba 2020 OPEL CROSSLAND X in kronik sorunları varmıdır ? 1,5T enjoy dizel. bir kaç yerde okudum hararet yapıyor diyorlar , ama hararet bu motor için mi geçer li yoksa benzinli diğer motorlar için mi geçer li net bilgiye ulaşamadım. Birde bu araçların kullandığı otomatik ( yarı otomatik ) nasıldır ? sorun çıkaran bir şanzıman mı ? Vites geçişleri nasıl ? vb Bu km maksimum bu fiyat bazında bildiğiniz araç var ise önerilerinizi alırım NOT : Bu tarz araç olacak suv yada büyük sedan tarzı 508 vb. Çocuklardan dolayı bagaj lazım. 19 Ağustos tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos C5 aircross aldım 1.5 dizel 8 vites tam otomatik. Motor aynı olması lazım şanzıman tam otomatik. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Bu model tutmadı büyük ihtimalle de devamı gelmeyecek. Frontera yeniden üretiliyor b suv için. Sorundan ziyade kalite konusunda çok şikayet var. Başka alternatif bakılmalı bana göre. 1 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos (düzenlendi) Merhaba, 2 yıldır 2018 model 1.2 -110 beygir modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum açıkçası. Fiyatına göre oldukça dolu bir araç. Kendi sınıfındaki en geniş diyebilirim. Özellikle arka koltuk mesafesi. Vites geçişleri oldukça rahat. Bence konforlu. İhtiyaç oldukça hızı esirgemiyor. Rampada araç sollamak keyfini yaşatıyor.Form sitelerinde hararetten bahsediliyor. Bizim ön ızgara tasarımından dolayı sıkıntı yaşamadım.Yeni modellerde ön ızgaradaki karlık parçasını çıkartılarak sorunu hallediyorlar. Kötü diyebileceğim yanı triger kayışı motorun içinde yağda çalışıyor. Onu da 40- 50 binde değiştirirsen sıkıntı olmuyor. Bence anlamsız bir şekilde piyasası oluşmamış. Ucuz alıp ucuz satılacak bir araç.Yeni üretimi yok artık. Frontera ismiyle devam edecek Opel. Bu arada bildiğim kadarıyla pejo 2008 ile crosland aynı motoru kullanıyor. Hatta bu iki araç birbirinin muadili diye biliyorum. Benim arabam henüz 55 binde. Şuan aklımda olan 100bine gelince daha düşük km li yine crosland almak. Gönül isterdi ki daha çok paramız olsun daha iyisini alalım. Ancak fiyatına göre oldukça başarılı bir araç. 19 Ağustos tarihinde Alper Tuğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Alper Tuğlu yazdı: Merhaba, 2 yıldır 2018 model 1.2 -110 beygir modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum açıkçası. Fiyatına göre oldukça dolu bir araç. Kendi sınıfındaki en geniş diyebilirim. Özellikle arka koltuk mesafesi. Vites geçişleri oldukça rahat. Bence konforlu. İhtiyaç oldukça hızı esirgemiyor. Rampada araç sollamak keyfini yaşatıyor.Form sitelerinde hararetten bahsediliyor. Bizim ön ızgara tasarımından dolayı sıkıntı yaşamadım.Yeni modellerde ön ızgaradaki karlık parçasını çıkartılarak sorunu hallediyorlar. Kötü diyebileceğim yanı triger kayışı motorun içinde yağda çalışıyor. Onu da 40- 50 binde değiştirirsen sıkıntı olmuyor. Bence anlamsız bir şekilde piyasası oluşmamış. Ucuz alıp ucuz satılacak bir araç.Yeni üretimi yok artık. Frontera ismiyle devam edecek Opel. Bu arada bildiğim kadarıyla pejo 2008 ile crosland aynı motoru kullanıyor. Hatta bu iki araç birbirinin muadili diye biliyorum. Benim arabam henüz 55 binde. Şuan aklımda olan 100bine gelince daha düşük km li yine crosland almak. Gönül isterdi ki daha çok paramız olsun daha iyisini alalım. Ancak fiyatına göre oldukça başarılı bir araç. Bilgiler için teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts