Sani Gerşon 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: şimdiki ? Şimdiki çift kavrama değil ki? CVT. Müthiş stabil. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: şimdiki ? e-cvt şanzıman olarak mı kabul ediliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Şimdiki çift kavrama değil ki? CVT. Müthiş stabil. ama cvt değilki 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Şimdiki çift kavrama değil ki? CVT. Müthiş stabil. Tansu Kalafatoğlu yazdı: şimdiki ? Ne yani sizin şanzımanınız mı var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Captiva. Pert ettiler, bunu alabildiler. tamam arabaya arç olarak biniliyor, bunu da 15 sene kullanır Tamer Topaç yazdı: Ne yani sizin şanzımanınız mı var olmayınca böyle karmakarışık olmuş işler Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama cvt değilki bu müthiş olmayan aktarma parçasına da bir de isim takmışlar mirim olacak iş değil 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama cvt değilki E-CVT. Hadi hepimizin gönlü olsun 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: E-CVT. Hadi hepimizin gönlü olsun Şanzıman yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Şanzıman yani Dişli kutusu diyelim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Bütün o sayfalarca tartışmalar, hesap kitaplar, videolar, karikatürler hepsi boşa mıydı. Peki ya aynştayn yanıldı mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Dişli kutusu diyelim Transaxle diyelim. Farkımız olsun Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Dişli kutusu diyelim Dişli kutusu Dişli Kutu Tansu Kalafatoğlu yazdı: Transaxle diyelim. Farkımız olsun Gugıl hiç bir fark görememiş. Ap açık ''Şanzıman'' diyor. O' ndan daha mı iyi biliyorsun 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Bütün o sayfalarca tartışmalar, hesap kitaplar, videolar, karikatürler hepsi boşa mıydı. Peki ya aynştayn yanıldı mı? Tartışan Tansu bey. Ben hep var olduğunu söylüyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Elektrikli arabanın şanzımanı var diyor muyuz? Yok daa. Kaputu açıyorum. Yok yani 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli arabanın şanzımanı var diyor muyuz? Yok daa. Kaputu açıyorum. Yok yani Toyota ne demişti? Manuel şanzımanlı elektrikli spor araba yapacağız. Bir de Mustang Lithium var Webasto imzalı 20 Ağustos tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli arabanın şanzımanı var diyor muyuz? Yok daa. Kaputu açıyorum. Yok yani bakış açısına bağlı, bendeki ibiza da aküsüz mesela , kaputu açtım baktım, yok. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, bendeki ibiza da aküsüz mesela , kaputu açtım baktım, yok. Ah şu pazarlamacılar. İnsanlara açıp açıp baktırıyor . Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, bendeki ibiza da aküsüz mesela , kaputu açtım baktım, yok. niye bagajamı koymuşlar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Sonradan takılan hız sabitleme https://www.facebook.com/share/r/EumWhqEWZHZFepYm/?mibextid=oKfgLb 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mehmet Kazancıoğlu yazdı: niye bagajamı koymuşlar bağajı açtım baktım orda da yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bağajı açtım baktım orda da yok O zaman ilk çalıştırma böyle mi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos (düzenlendi) mangalsız çaılışmaz aynen 23 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts