Saim Ulaş Yılmaz 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Bu araç hakkında biraz bilgi sahibiyim. Fiyat ütopik. Geçmişi çok parlak değil. Uzun süre motor arızalı şekilde yatmışlığı var. Motor arızalıyken aylarca alıp almamak arasında mekik dokumuşluğum vardı. Sonuçta TR deki tek MK2.5 RS, yürütmesi maliyetli, koleksiyonerlere hitap edebilir sadece bu haliyle. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Aytac Sakal yazdı: Colin McRae anmasak olmaz. Bunun oyununu hiç kalkmadan 20 saat oynayabilirdim. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Fransa ve İtalya asfalt etaplar amartisor dip basık Zaman kasardim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Bu da bonus olsun. Terapi niyetine. https://m.youtube.com/watch?v=hHWOPWzZ7Vg&t=684s&pp=ygUMRm9yZCBsZWF2aW5n 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Tr de tek olan araba kaskoluyken kaza yaptığında yüzde 100 riskli kategorisine giriyor değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Tr de tek olan araba kaskoluyken kaza yaptığında yüzde 100 riskli kategorisine giriyor değil mi? Kesinlikle. Biz yaparsak tek şoför ile yaparız bunu. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun oyununu hiç kalkmadan 20 saat oynayabilirdim. Demosu vardı İsveçte karlı bir parkurda tek etaptı ilk orda oynayıp oyunu edinip uzun süre oynamıştım 🙂. Uzun zaman oldu 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Yanlış bilmiyorsam bu aracın motoru, yürür aksamı 2.5T ve 2.5R motorlu Volvo lar ile aynı. Bazı farklar vardır elbet ama bahsettiğim Volvo'ları 750-800 bin tl ye alabilirsiniz. Arada 2milyon liralık bir fark yok. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Yanlış bilmiyorsam bu aracın motoru, yürür aksamı 2.5T ve 2.5R motorlu Volvo lar ile aynı. Bazı farklar vardır elbet ama bahsettiğim Volvo'ları 750-800 bin tl ye alabilirsiniz. Arada 2milyon liralık bir fark yok. evet dediğiniz gibi c30 t5var satılık 1 adet ilanlarda fiyatı 880 bin ve ilan sahibi 2008 2011 focus st ile aynı alt yapı ve motor var diye yazmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Zaten o dönem volvoların birçoğu ford ile aynı motorları kullandı benzinlisinden dizeline kadar. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Ne oynardık şu oyunu be saatlerce 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Bu araç hakkında biraz bilgi sahibiyim. Fiyat ütopik. Geçmişi çok parlak değil. Uzun süre motor arızalı şekilde yatmışlığı var. Motor arızalıyken aylarca alıp almamak arasında mekik dokumuşluğum vardı. Sonuçta TR deki tek MK2.5 RS, yürütmesi maliyetli, koleksiyonerlere hitap edebilir sadece bu haliyle. Volvo'nun 2.5T motorlarıyla aynı değil mi yoksa onlar ST motorlarıyla mı aynı hocam ? Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Yanlış bilmiyorsam bu aracın motoru, yürür aksamı 2.5T ve 2.5R motorlu Volvo lar ile aynı. Bazı farklar vardır elbet ama bahsettiğim Volvo'ları 750-800 bin tl ye alabilirsiniz. Arada 2milyon liralık bir fark yok. Focus ST ile aynıdır 2.5R RS olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun oyununu hiç kalkmadan 20 saat oynayabilirdim. klavye mi direksiyon mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: klavye mi direksiyon mu Tabi ki klavye 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: klavye mi direksiyon mu Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi ki klavye Çin malı 10k potansiyometreli direksiyon iyi paraydı o zsman 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos (düzenlendi) Tamer Olcay Çiçek yazdı: Volvo'nun 2.5T motorlarıyla aynı değil mi yoksa onlar ST motorlarıyla mı aynı hocam ? 2521 cc. 5 silindirli Volvo bloğu. Focus ST, RS ve RS 500' de modifiyle edilerek kullanılmış bir motor. Çok sağlam bir yapısı var 1000 ps üstü modifiyeli örnekleri var. Volvo' da B5254T3-T4-T5-T6-T7-T8-T9-T10 Ford' da JZDA koduyla üretilmiş. (Focus, Mondeo, S-Max-Kuga) 19 Ağustos tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Aytac Sakal yazdı: Çin malı 10k potansiyometreli direksiyon iyi paraydı o zsman Snopy vardı bende.. Ama hiç bir zaman klavyenin verdiği zevki ve pratikliği vermedi.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Snopy vardı bende.. Ama hiç bir zaman klavyenin verdiği zevki ve pratikliği vermedi.. Snopy benim direksiyondan daha iyiydi bende klavyede kötüydüm. Citroen Xsara T5 te iyiydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: zevki ve pratikliği vermedi.. maun masa ile yarış koltuğu lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts