Servet Aydın 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos İyileşeyim de turnuva düzenleyek. Ödüllü olacak. Katılım ücretli kask ücretsiz çay paralı 9 2 9 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Abi geçmiş olsun hayrola? Gelip önden ısınma turu atabiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Kanepelerin arasındaki beyaz, kondisyon aleti mi abi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: çay paralı Çaya para alınan bir mekana gitmem Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tamamdır abi gün ve saat alalım bizim oğlan aktivite arıyordu. Teşekkür ettik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Ben bu oyunda çok strese giriyorum geriliyorum. Çok agresif oluyorum. Ne zaman???? 16 Ağustos tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos İstediğimiz CC ile katılabiliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos abi öncelikle geçmiş olsun. pistin kurulumu yanlış bu şeklide kullanım halinde o güzelim ekoların çevirmeli düğmeleri kırılacak müzik çalıyorsa bir anda sesi kısacak hareketler oluşabilir. lütfen ya pisti oradan kaldır yada o güzelim ekoları. bak ekoları koyacak yer bulamazsan haber ver ben hemen bir yer bulurum onlar için 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Oradaki elektronikleri mıncıklamak daha keyifli bence. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Önder Özcan yazdı: yola çıktım. Konumumu biliyorsun abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Müzik setine değil de.. Sağdaki koltuğun altına çok kaçıyor arabalar Tabi ki, gittim gördüm, beraber kurduk, oynadım.. Kırmızı benim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Yıllar önce imkanımız yoktu atari almaya komşu çocuğunun atarisini oynamaya rica minnet giderdik. Hatta derslerşn kötü olduğu bir zaman diliminde aklın ataride diye annemden dayak yemişliğim bile var. Hey gidi günler. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Cem Işık yazdı: Abi geçmiş olsun hayrola? Gelip önden ısınma turu atabiliyor muyuz? İstanbulpark kapandı. Krizi fırsata çevirdim🍆 ısınma turu 100 dolar Ersev Kaya yazdı: Kanepelerin arasındaki beyaz, kondisyon aleti mi abi? Eliptik piskılet Mert Yeldan yazdı: Nice yaşlara abi. Plakam nerde Tamer Topaç yazdı: Çaya para alınan bir mekana gitmem Zeten sevmiyorum seni gelmemen isabet Ersen Tapan yazdı: Aaaa davet Arkadaş emaneti bekliyor Metin Akbal yazdı: Abi konaklama ücretini yazmamışsın 500 dolar Mehmet Yeter yazdı: Tamamdır abi gün ve saat alalım bizim oğlan aktivite arıyordu. Teşekkür ettik. Katkı payı 300 dolar Önder Özcan yazdı: yola çıktım. Çıkma! Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben bu oyunda çok strese giriyorum geriliyorum. Çok agresif oluyorum. Ne zaman???? Parayı ver sonra bi ara gel Hayrettin Bahadir yazdı: İstediğimiz CC ile katılabiliyor muyuz? Sen katılma Hasan Karabekiroglu yazdı: Oradaki elektronikleri mıncıklamak daha keyifli bence. Dokanmak yasak Köksal Yılmaz yazdı: Konumumu biliyorsun abi Bilmiyor! Mehmet Ozyurek yazdı: Müzik setine değil de.. Sağdaki koltuğun altına çok kaçıyor arabalar Tabi ki, gittim gördüm, beraber kurduk, oynadım.. Kırmızı benim. Daha iyileri geliyor 1 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: İyileşeyim de turnuva düzenleyek. Ödüllü olacak. Katılım ücretli kask ücretsiz çay paralı Kendi alışık olduğumuz pist ile katılım mümkünmü? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Kendi alışık olduğumuz pist ile katılım mümkünmü? Vaaayy. İlave ederiz piste İlkay Başaran yazdı: Aa benim yatak Seni ne ara eve attım la Mehmet Kazancıoğlu yazdı: lütfen ya pisti oradan kaldır yada o güzelim ekoları. bak ekoları koyacak yer bulamazsan haber ver ben hemen bir yer bulurum onlar için Göz pınarlarım buğulandı bu nasıl bi incelik düşünmek.. 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: Seni ne ara eve attım la Sarhoştum, hatırlamıyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Servet Aydın yazdı: Zeten sevmiyorum seni gelmemen isabet Eskiden böyle değildin. Sana bi haller olmuş Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Bunun bisiklet pedalı çevirerek yapılanı var, kenardaki pisikleti buna entegre et diyeceğim de evde yemek kalmaz vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Piste kendi arabamızla çıkabiliyor muyuz? 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Eskiden böyle değildin. Sana bi haller olmuş Nookmuş Selçuk Bakış yazdı: Bunun bisiklet pedalı çevirerek yapılanı var, kenardaki pisikleti buna entegre et diyeceğim de evde yemek kalmaz vazgeçtim Yaparık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Piste kendi arabamızla çıkabiliyor muyuz? 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts