Azad Mirzade Çarşamba 21:21 Paylaş Çarşamba 21:21 Mertol Kip yazdı: Bunlar parayı çekiş saatleri olmasın sakın? şöyle ki ben işe arabayla gidip gelmiyorum cuma günü başakşehire gidiyorum pazar günü dönüyorum, o sebeple bu şekil giriş çıkışlar mantıklı değil. parayı da normal saatinde çeksin canım bakiye otomatik zaten 500 tl hep oluyor hgs'de. umarım karşı şeritin şeysi okumuyordur sizler de bi kontrol edin benzer sorunlar var mıdır. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 21:48 Paylaş Çarşamba 21:48 Ben o etiketi hiç takmadım. Plakadan okuyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 04:05 Paylaş Perşembe 04:05 Azad Mirzade yazdı: şöyle ki ben işe arabayla gidip gelmiyorum cuma günü başakşehire gidiyorum pazar günü dönüyorum, o sebeple bu şekil giriş çıkışlar mantıklı değil. parayı da normal saatinde çeksin canım bakiye otomatik zaten 500 tl hep oluyor hgs'de. umarım karşı şeritin şeysi okumuyordur sizler de bi kontrol edin benzer sorunlar var mıdır. son 3 geçişime baktım. Sorun yok. Bende hgs etiketi var. kuzey dediği sanırım asya avrupa yönü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 04:10 Paylaş Perşembe 04:10 karşı şeridin alıcısı sizin aracınızı görmüş olma olasılığı için sensörlerden birinin zıt girişte olması lazım. Hatırladığım kadarıyla asya tarafında aynı hizadalar. Ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:36 Paylaş Perşembe 14:36 gagılda buna benzer sorunlar dolu çözümü bilemedim sebebini de Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:05 Paylaş Perşembe 20:05 Azad Mirzade yazdı: Sistemde hata mı olmuş yoksa köprüden geçerken artık iki kere mü ütülüyoruz? FSM KÖPRÜSÜ- FSM KÖPRÜSÜ KUZEY 15 Temmuz da öyle. Geçişlerime baktım.. bende tek satır görünüyor.. Kuzey dediği Avrupa yönü Yorum bağlantısı
Recommended Posts