Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Osmangaziye kadar E5'ten gelip, sonrasında köprü ve otoyoldan devam edersen 1965 lira yol parası tutuyor.. Bir o kadar da dönüşte ödersin.. 3 saat erken çıkıp, yandex'te "paralı yolları kullanma" seçeneğini aktif edip devam et bence mesela izmir’de günlük işimiz var. Akşam geri döneceğiz. eğer 3 saat erken çıkıp gidersek, dönüşte de aynı yol 4 saat uzarsa, yorgunluktan pil biter. Dsi misafirhanesinde gecelik kalsa 1500 lira öder. Otel, köprüden ucuz. Ama bir sonraki günün heba olmasından pahalı Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak Paylaş 13 Ocak bedava yahu Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela izmir’de günlük işimiz var. Akşam geri döneceğiz. eğer 3 saat erken çıkıp gidersek, dönüşte de aynı yol 4 saat uzarsa, yorgunluktan pil biter. Dsi misafirhanesinde gecelik kalsa 1500 lira öder. Otel, köprüden ucuz. Ama bir sonraki günün heba olmasından pahalı devlet karayolunda radarada düşersin bide otel + radar masrafı diye hesaplamak lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Gök yazdı: bedava yahu devlet karayolunda radarada düşersin bide otel + radar masrafı diye hesaplamak lazım devlet yolunda kaza riski de fazla. Ama yine de bu paralar çok. Bu yollar 2035’te devlete geçince kaç para olacak merak ediyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: devlet yolunda kaza riski de fazla. Ama yine de bu paralar çok. Bu yollar 2035’te devlete geçince kaç para olacak merak ediyorum Günübirlik izmire ne yapmaya gidiliyor? Telekonferans yap. Devlet yolunda yavaş gidecen. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Günübirlik izmire ne yapmaya gidiliyor? Telekonferans yap. Devlet yolunda yavaş gidecen. 50 ile giderken çocuğu biri annesinin elinden fırlayıp yola atlasa? yüz yüze görüşmek iyidir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 50 ile giderken çocuğu biri annesinin elinden fırlayıp yola atlasa? yüz yüze görüşmek iyidir Atlamasın. Atlarsa tesla duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: devlet yolunda kaza riski de fazla. Ama yine de bu paralar çok. Bu yollar 2035’te devlete geçince kaç para olacak merak ediyorum dahada pahalı olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Ocak Paylaş 14 Ocak göcek tünelleri bu sene devlete devir edilecek süre doldu ücret son zamla tek yön 60 tl olmuştu bakalım ücretsiz olacak mı ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: kızılcahamam da var. Sakarya Akyazı mudurnu nallıhan da bölünmüş yol çalışması var. O kısımdan da gidilir. Bolu dağına vurmadan Kışın sıkıntı işte orada. Yoksa dağ tepe manzara ne güzel oralar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Metin Akbal yazdı: Kışın sıkıntı işte orada. Yoksa dağ tepe manzara ne güzel oralar. dediğim yola istanbul ankara yeni otoyol yapılacakmış. Hay dilimi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: dediğim yola istanbul ankara yeni otoyol yapılacakmış. Hay dilimi Ay sağol gidecek devlet yolu bulamayacaz sayende 😬 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela izmir’de günlük işimiz var. o mesafeye günübirlik iş planlaması yapan baştan hata yaptığı için herhangi bir program yapılamaz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: o mesafeye günübirlik iş planlaması yapan baştan hata yaptığı için herhangi bir program yapılamaz. 140 + yüzde 10 ile 3 saat diyordu bakan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak İlkay Başaran yazdı: 140 + yüzde 10 ile 3 saat diyordu bakan? yüzde anlamam avro olarak yaz? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yüzde anlamam avro olarak yaz? Benim memurum işini bilir demişti Özal oran falan vermeden. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak İlkay Başaran yazdı: Benim memurum işini bilir demişti Özal oran falan vermeden. budur, net bir cümle Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yollar 2035’te devlete geçince kaç para olacak merak ediyorum Süre uzatırlar.. Geçiş garanti sayısını uzatanların süre uzatma yetkisi de vardır.. Mehmet Göktürk yazdı: Atlamasın. Atlarsa tesla duruyor. Qashqai de duruyor.. Defalarca şahit oldum.. Hem de ayağım frende iken durdu.. Anlaşıldı sen duramayacaksın dedi ve durdu Hatta karşı şeritten koşarak gelen adam normalde ne yapar, orta refüşe çıkıp bekler.. Qashqai, ya durmazsa diyip tedbir alıyor. görsel işitsel uyarılar verip dikkatimi o yöne çekiyor, fren yapmaya hazırlanıyor. Çok beğeniyorum bu teknolojiyi. Ali Gülmez yazdı: ücret son zamla tek yön 60 tl olmuştu bakalım ücretsiz olacak mı ? Demirelin yaptığı köprü 3 yılda 11 liradan 47 liraya çıktı 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak İlkay Başaran yazdı: 140 + yüzde 10 ile 3 saat diyordu bakan? Onlara beleş len.. Yakıt beleş yol beleş.. Bir asgari ücretli gebzeden izmire gidip gelse maaşın 1/5'ini sadece yola veriyor.. 1/5 de yakar.. Ha tabi ne işi var asgari ücretilinin o yolda.. Yada yolda. hatta arabada, zihniyeti olduğu için bu hesap yapılmıyor.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Onlara beleş len.. Yakıt beleş yol beleş.. Bir asgari ücretli gebzeden izmire gidip gelse maaşın 1/5'ini sadece yola veriyor.. 1/5 de yakar.. Ha tabi ne işi var asgari ücretilinin o yolda.. Yada yolda. hatta arabada, zihniyeti olduğu için bu hesap yapılmıyor.. Böyle olmasını çoğunlukla dar gelirli ile emekliler istedi zaten aslında.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Şu an Almanyada hamburger, isveçte portakal bizden daha ucuz. bunun düzelmesi için 2 çıkış görüyorum. 1- Mayıs-HAziran gibi politik bir kriz (anayasa fırlatma) yaratılarak suçu da o krize atarak doları 60-70 liraya düşürerek içerdeki rakamları sabit tutma. Bu sayede ucuz kalacak almanyaya göre. 2- PAra değeri aynı kalacak ama maaşlar artacak, bunu da gelişme ile ancak sağlamak mümkün. Enflasyonun amerikan enflasyonunun altına inmesi için üretimin artması gerek. Şu an bir "sanal adacık" yaşıyoruz. Yüzüyor ama bu şekilde yüzemez. hamburger almanyadan amerikadan daha pahalı olamaz. Burada dürüm aldığım paraya amerikada normal basit bir restoranda yemek yiyebiliyorum oturup. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Burada dürüm aldığım paraya amerikada normal basit bir restoranda yemek yiyebiliyorum oturup. Kalite de düştü. Kurumsal iskendercide 1 porsiyon iskenderin içindeki et 55-60 gram. Geçmişte 80 grama düşürülünce ben buraya yazmıştım.. En son gittiğimde sordum ve 60 gram cevabını alınca yemedim. Soslu ekmek yedireceklerdi. Menüde tabağın toplam ağırlığı yazıyor, 465 gram diyor.. ama içindeki et 55-60 gram. geri kalanı ekmek ve kilosu 28 liralık salçadan yapma sos. Eskiden et 100 gramdan başlardı.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o mesafeye günübirlik iş planlaması yapan baştan hata yaptığı için herhangi bir program yapılamaz. özel okul paralarını dert edinenler çocuğunu özel okula göndermeyenler demiş bir özel okul öğretmeni. 2025-2026 kontenjanı dolmuş bile. 14 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kalite de düştü. Kurumsal iskendercide 1 porsiyon iskenderin içindeki et 55-60 gram. Geçmişte 80 grama düşürülünce ben buraya yazmıştım.. En son gittiğimde sordum ve 60 gram cevabını alınca yemedim. Soslu ekmek yedireceklerdi. Menüde tabağın toplam ağırlığı yazıyor, 465 gram diyor.. ama içindeki et 55-60 gram. geri kalanı ekmek ve kilosu 28 liralık salçadan yapma sos. Eskiden et 100 gramdan başlardı.. mcdonals gibi yerler menülere koydukları et gramını yazmaya başladı mevzuat gereği geçen gittik standart bir menüde 68 gram et varmış yuh dedik Biraz fazla verip daha büyük porsiyonda 98 grammış aşırı pahalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kalite de düştü. Kurumsal iskendercide 1 porsiyon iskenderin içindeki et 55-60 gram. Geçmişte 80 grama düşürülünce ben buraya yazmıştım.. En son gittiğimde sordum ve 60 gram cevabını alınca yemedim. Soslu ekmek yedireceklerdi. Menüde tabağın toplam ağırlığı yazıyor, 465 gram diyor.. ama içindeki et 55-60 gram. geri kalanı ekmek ve kilosu 28 liralık salçadan yapma sos. Eskiden et 100 gramdan başlardı.. 125gr et, dönerde %30 ağırlığı düşmüş 85 lira lavaşı, salatsı vb şeyler 25 lira. Etti 110 lira. 1/3 maliyet 1/3 dükkan giderleri 1/3 kâr porsiyon döner 330 lira ediyor. Maaşlar çok düşük yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts