İçeriğe Yönlendir

Köprü Geçiş Ücretlerine Zam Geldi

Tamer Olcay Çiçek
Çözüme git Mehmet Göktürk tarafından,

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Bu kez düzelmeyebilir sorunlar büyüyor Tansu. Halı altına süpür süpür yer kalmadı. Endişeliyim ben.

Esnaf sıkıntıda alışveriş yok. Manisada bi kahve içeyim dedim 95 tl koymuş içmedim. 25 sene önce böyle bişey aklımıza gelmezdi. 

hocam sadece bizde olsa iyi. Dünyanın baronu kabuğuna çekiliyor. 10 tane kabadayıya kalacağız. Herkes tetikte. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Köksal Yılmaz yazdı:

Ona da zam geldi abi, negmar 465 tl

image.png.9d887fc8cc6cba5beb536c9bc90f0dc2.png

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hocam sadece bizde olsa iyi. Dünyanın baronu kabuğuna çekiliyor. 10 tane kabadayıya kalacağız. Herkes tetikte. 

Sadece bizde Tansu.

Mehmet hoca yurt dışı ile sürekli iletişimde olduğu için endişe ediyor. Zira Slovakya, Romanya gibi ülkeler nereden nereye gidiyor görüldüğü için bizim durum kötü görülüyor. 

Gürcistan dün neydi bugün ne oldu. Hep bu tip ülkelerin gerisine o kadar kalıyoruz ki rakibimiz Uganda olmaya başladı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Hüseyin Sönmez yazdı:

İbrahim abinin bahsettiği indirimli saat tarifesi idi abi

Screenshot_2025-01-20-10-05-51-27_0c60eb1cdf84214ae5f1fa2c11c996df.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hüseyin Sönmez yazdı:

Sadece bizde Tansu.

Mehmet hoca yurt dışı ile sürekli iletişimde olduğu için endişe ediyor. Zira Slovakya, Romanya gibi ülkeler nereden nereye gidiyor görüldüğü için bizim durum kötü görülüyor. 

Gürcistan dün neydi bugün ne oldu. Hep bu tip ülkelerin gerisine o kadar kalıyoruz ki rakibimiz Uganda olmaya başladı.

Ne dedi fatih altaylı? Yatın olunca sıkıntın büyüyor. Yanından daha büyüğü geçince dertleniyorsun. 

Ülkemizin yaşam standartları ve yönetimi kötü. Yozlaşmış ve ne yaptığını bilmeyen toplum olduk. Ama,

İsviçre, finlandiya gibi ülkelere müthiş düzen var. Her şey sistematik. Dertsiz yaşamak çok kolay. Fakat intihar oranlarına bakınca avrupa ülkeleri çoğu gelişmemiş ve az gelişmiş ülkelerden fazla. 

Köyde büyüyen şehre kaçıyor. Şehirde duran köy hayatına özeniyor. 

insanlık çok garip. Hep kendinde olmayanı istiyor. Umarım daha güzel günlerimiz olur. Kötüyüz ama Çok da kötü değiliz. Toplumun çoğu hala vicdanlı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

50 yıldır küffar emperyalistler tarafından tarumar edilen afgan parası benim paramın yarısı kadar değere sahip. Bazı hesaplaşmaları öteki tarafa bırakmamak gerek. İnanan var inanmayan var. Gözleri arkada kalmasın. Bi ceset torbası fabrikası açamadım gitti

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ne dedi fatih altaylı? Yatın olunca sıkıntın büyüyor. Yanından daha büyüğü geçince dertleniyorsun. 

Ülkemizin yaşam standartları ve yönetimi kötü. Yozlaşmış ve ne yaptığını bilmeyen toplum olduk. Ama,

İsviçre, finlandiya gibi ülkelere müthiş düzen var. Her şey sistematik. Dertsiz yaşamak çok kolay. Fakat intihar oranlarına bakınca avrupa ülkeleri çoğu gelişmemiş ve az gelişmiş ülkelerden fazla. 

insanlık çok garip. Hep kendinde olmayanı istiyor. Umarım daha güzel günlerimiz olur. Kötüyüz ama Çok da kötü değiliz. Toplumun çoğu hala vicdanlı

Kuzeydeki intiharın sebebi iklim ve hava gittim gördüm

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Fatih altaylı dinliyorsan iyi.. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Kuzeydeki intiharın sebebi iklim ve hava gittim gördüm

Dolaylı. İnsanlar birbiriyle sosyal iletişim kurmakta zorlanıyor. Çoğu tek başına zaman geçirmeyi tercih ediyor. Özellikle tatil vakitlerinde.

İsveçten misafirimiz geldi. 2 hafta sonunda, misafirin kendi getirdiğinden yemediklerimizi, giderken ona geri vermemeyi öğretebildik. Ayıptır :) 

fransa’da da intihar yüksek. Rahatlık batıyor demekki. Polonya, belçika, japonya, abd, avusturya bunlar soğuk yerler değil. İlk 50’de. Türkiye 112.

İllaki kendi içinde sebepleri vardır ama gelişmiş ve düzenli ülkelerde herkes mutlu diye kural yok. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dolaylı. İnsanlar birbiriyle sosyal iletişim kurmakta zorlanıyor. Çoğu tek başına zaman geçirmeyi tercih ediyor. Özellikle tatil vakitlerinde.

İsveçten misafirimiz geldi. 2 hafta sonunda, misafirin kendi getirdiğinden yemediklerimizi, giderken ona geri vermemeyi öğretebildik. Ayıptır :) 

fransa’da da intihar yüksek. Rahatlık batıyor demekki. Polonya, belçika, japonya, abd, avusturya bunlar soğuk yerler değil. İlk 50’de. Türkiye 112.

İllaki kendi içinde sebepleri vardır ama gelişmiş ve düzenli ülkelerde herkes mutlu diye kural yok. 

Mutluluk endeksini gördün mü sen😻 bi bak derim 

İntihar ve boşanma farklı dinamikler. Biz yanlış algılıyor olabiliriz. 

Bi incele nerdeyiz bulamazsan 97 sırada gabon ve ıraktan sonra…

https://worldhappiness.report/ed/2024/happiness-of-the-younger-the-older-and-those-in-between/#ranking-of-happiness-2021-2023

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bugün harem sirkeci feribotunu kullanmam gerekti, 155 TL olmuş tek yön. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

eskiden çoookkkk 4 sene önce falan köprü ücreti x 2 gibi hatırlıyorum oranı? o zamanlar köprü tek yöne geçişte para alırken?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bizdeki siyasetçileri gönderelim adam kalmaz oralarda. Toplu intiharlar olur. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Cem Işık yazdı:

Köprü + yakıt daha yüksek tutar, neden öyle ucuz kalmış :crazy:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

https://worldhappiness.report/ed/2024/happiness-of-the-younger-the-older-and-those-in-between/#ranking-of-happiness-2021-2023

eski iş arkadaşım erbil’de. Çok mutlu dönmek istemiyor :) 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağlar Bayur yazdı:

eskiden çoookkkk 4 sene önce falan köprü ücreti x 2 gibi hatırlıyorum oranı? o zamanlar köprü tek yöne geçişte para alırken?

1 hafta önce gidiş dönüş bilet alırsan 200 TL idi abi. Ben de neden şaşırıyorsam..

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Cem Işık yazdı:

bende cumartesi günü geçtim abi ogs den çekeyim diye sordu çek dedim geçtim ve hiç beklemeden yarısı boş olduğu halde hemen kalktı.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Tüik’e göre 2024’de türkiye’nin en mutsuz 3.şehri trabzon olmuş. 

Hemşerilerime “mutlu musunuz” yerine “mutsuz musunuz” diye sorsalar, en mutlu 3. şehir çıkacağına bahse girebilirim. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

O kadar maaş alan adam gecekondu anket yapmaz. İnşaatçı anketi değildir o. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Twitter'da intihar ile ilgili bir haber vardı bir kaç yıl evvel, oradaki yorumları okudum bir, çok kişi şunu yazmıştı "annem üzülmeyecek olsa çoktan intihar ederdim" ,  çok etkilemişti beni. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...