Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 06:52 Paylaş Pazartesi 06:52 Mehmet Göktürk yazdı: Bu kez düzelmeyebilir sorunlar büyüyor Tansu. Halı altına süpür süpür yer kalmadı. Endişeliyim ben. Esnaf sıkıntıda alışveriş yok. Manisada bi kahve içeyim dedim 95 tl koymuş içmedim. 25 sene önce böyle bişey aklımıza gelmezdi. hocam sadece bizde olsa iyi. Dünyanın baronu kabuğuna çekiliyor. 10 tane kabadayıya kalacağız. Herkes tetikte. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 06:58 Paylaş Pazartesi 06:58 Köksal Yılmaz yazdı: Ona da zam geldi abi, negmar 465 tl Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam sadece bizde olsa iyi. Dünyanın baronu kabuğuna çekiliyor. 10 tane kabadayıya kalacağız. Herkes tetikte. Sadece bizde Tansu. Mehmet hoca yurt dışı ile sürekli iletişimde olduğu için endişe ediyor. Zira Slovakya, Romanya gibi ülkeler nereden nereye gidiyor görüldüğü için bizim durum kötü görülüyor. Gürcistan dün neydi bugün ne oldu. Hep bu tip ülkelerin gerisine o kadar kalıyoruz ki rakibimiz Uganda olmaya başladı. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 07:06 Paylaş Pazartesi 07:06 Hüseyin Sönmez yazdı: İbrahim abinin bahsettiği indirimli saat tarifesi idi abi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:54 Paylaş Pazartesi 07:54 Hüseyin Sönmez yazdı: Sadece bizde Tansu. Mehmet hoca yurt dışı ile sürekli iletişimde olduğu için endişe ediyor. Zira Slovakya, Romanya gibi ülkeler nereden nereye gidiyor görüldüğü için bizim durum kötü görülüyor. Gürcistan dün neydi bugün ne oldu. Hep bu tip ülkelerin gerisine o kadar kalıyoruz ki rakibimiz Uganda olmaya başladı. Ne dedi fatih altaylı? Yatın olunca sıkıntın büyüyor. Yanından daha büyüğü geçince dertleniyorsun. Ülkemizin yaşam standartları ve yönetimi kötü. Yozlaşmış ve ne yaptığını bilmeyen toplum olduk. Ama, İsviçre, finlandiya gibi ülkelere müthiş düzen var. Her şey sistematik. Dertsiz yaşamak çok kolay. Fakat intihar oranlarına bakınca avrupa ülkeleri çoğu gelişmemiş ve az gelişmiş ülkelerden fazla. Köyde büyüyen şehre kaçıyor. Şehirde duran köy hayatına özeniyor. insanlık çok garip. Hep kendinde olmayanı istiyor. Umarım daha güzel günlerimiz olur. Kötüyüz ama Çok da kötü değiliz. Toplumun çoğu hala vicdanlı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 08:20 Paylaş Pazartesi 08:20 50 yıldır küffar emperyalistler tarafından tarumar edilen afgan parası benim paramın yarısı kadar değere sahip. Bazı hesaplaşmaları öteki tarafa bırakmamak gerek. İnanan var inanmayan var. Gözleri arkada kalmasın. Bi ceset torbası fabrikası açamadım gitti 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:19 Paylaş Pazartesi 10:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne dedi fatih altaylı? Yatın olunca sıkıntın büyüyor. Yanından daha büyüğü geçince dertleniyorsun. Ülkemizin yaşam standartları ve yönetimi kötü. Yozlaşmış ve ne yaptığını bilmeyen toplum olduk. Ama, İsviçre, finlandiya gibi ülkelere müthiş düzen var. Her şey sistematik. Dertsiz yaşamak çok kolay. Fakat intihar oranlarına bakınca avrupa ülkeleri çoğu gelişmemiş ve az gelişmiş ülkelerden fazla. Köyde büyüyen şehre kaçıyor. Şehirde duran köy hayatına özeniyor. insanlık çok garip. Hep kendinde olmayanı istiyor. Umarım daha güzel günlerimiz olur. Kötüyüz ama Çok da kötü değiliz. Toplumun çoğu hala vicdanlı Kuzeydeki intiharın sebebi iklim ve hava gittim gördüm Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne dedi fatih altaylı? Yatın olunca sıkıntın büyüyor. Yanından daha büyüğü geçince dertleniyorsun. Ülkemizin yaşam standartları ve yönetimi kötü. Yozlaşmış ve ne yaptığını bilmeyen toplum olduk. Ama, İsviçre, finlandiya gibi ülkelere müthiş düzen var. Her şey sistematik. Dertsiz yaşamak çok kolay. Fakat intihar oranlarına bakınca avrupa ülkeleri çoğu gelişmemiş ve az gelişmiş ülkelerden fazla. Köyde büyüyen şehre kaçıyor. Şehirde duran köy hayatına özeniyor. insanlık çok garip. Hep kendinde olmayanı istiyor. Umarım daha güzel günlerimiz olur. Kötüyüz ama Çok da kötü değiliz. Toplumun çoğu hala vicdanlı Fatih altaylı dinliyorsan iyi.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:29 Paylaş Pazartesi 10:29 Mehmet Göktürk yazdı: Kuzeydeki intiharın sebebi iklim ve hava gittim gördüm Dolaylı. İnsanlar birbiriyle sosyal iletişim kurmakta zorlanıyor. Çoğu tek başına zaman geçirmeyi tercih ediyor. Özellikle tatil vakitlerinde. İsveçten misafirimiz geldi. 2 hafta sonunda, misafirin kendi getirdiğinden yemediklerimizi, giderken ona geri vermemeyi öğretebildik. Ayıptır fransa’da da intihar yüksek. Rahatlık batıyor demekki. Polonya, belçika, japonya, abd, avusturya bunlar soğuk yerler değil. İlk 50’de. Türkiye 112. İllaki kendi içinde sebepleri vardır ama gelişmiş ve düzenli ülkelerde herkes mutlu diye kural yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:46 Paylaş Pazartesi 10:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dolaylı. İnsanlar birbiriyle sosyal iletişim kurmakta zorlanıyor. Çoğu tek başına zaman geçirmeyi tercih ediyor. Özellikle tatil vakitlerinde. İsveçten misafirimiz geldi. 2 hafta sonunda, misafirin kendi getirdiğinden yemediklerimizi, giderken ona geri vermemeyi öğretebildik. Ayıptır fransa’da da intihar yüksek. Rahatlık batıyor demekki. Polonya, belçika, japonya, abd, avusturya bunlar soğuk yerler değil. İlk 50’de. Türkiye 112. İllaki kendi içinde sebepleri vardır ama gelişmiş ve düzenli ülkelerde herkes mutlu diye kural yok. Mutluluk endeksini gördün mü sen😻 bi bak derim İntihar ve boşanma farklı dinamikler. Biz yanlış algılıyor olabiliriz. Bi incele nerdeyiz bulamazsan 97 sırada gabon ve ıraktan sonra… https://worldhappiness.report/ed/2024/happiness-of-the-younger-the-older-and-those-in-between/#ranking-of-happiness-2021-2023 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:19 Paylaş Pazartesi 11:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlk 50’de. Türkiye 112. tüik mi saymış 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 11:35 Paylaş Pazartesi 11:35 Bugün harem sirkeci feribotunu kullanmam gerekti, 155 TL olmuş tek yön. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:43 Paylaş Pazartesi 11:43 Cem Işık yazdı: Bugün harem sirkeci feribotunu kullanmam gerekti, 155 TL olmuş tek yön. eskiden çoookkkk 4 sene önce falan köprü ücreti x 2 gibi hatırlıyorum oranı? o zamanlar köprü tek yöne geçişte para alırken? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazartesi 11:59 Paylaş Pazartesi 11:59 Tansu Kalafatoğlu yazdı: fransa’da da intihar yüksek. Rahatlık batıyor demekki. Polonya, belçika, japonya, abd, avusturya bunlar soğuk yerler değil. İlk 50’de. Türkiye 112. Bizdeki siyasetçileri gönderelim adam kalmaz oralarda. Toplu intiharlar olur. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 12:05 Paylaş Pazartesi 12:05 Cem Işık yazdı: Bugün harem sirkeci feribotunu kullanmam gerekti, 155 TL olmuş tek yön. Köprü + yakıt daha yüksek tutar, neden öyle ucuz kalmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:44 Paylaş Pazartesi 12:44 Mehmet Göktürk yazdı: Mutluluk endeksini gördün mü sen😻 bi bak derim İntihar ve boşanma farklı dinamikler. Biz yanlış algılıyor olabiliriz. Bi incele nerdeyiz bulamazsan 97 sırada gabon ve ıraktan sonra… https://worldhappiness.report/ed/2024/happiness-of-the-younger-the-older-and-those-in-between/#ranking-of-happiness-2021-2023 eski iş arkadaşım erbil’de. Çok mutlu dönmek istemiyor Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 13:14 Paylaş Pazartesi 13:14 Çağlar Bayur yazdı: eskiden çoookkkk 4 sene önce falan köprü ücreti x 2 gibi hatırlıyorum oranı? o zamanlar köprü tek yöne geçişte para alırken? 1 hafta önce gidiş dönüş bilet alırsan 200 TL idi abi. Ben de neden şaşırıyorsam.. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 15:06 Paylaş Pazartesi 15:06 Cem Işık yazdı: Bugün harem sirkeci feribotunu kullanmam gerekti, 155 TL olmuş tek yön. bende cumartesi günü geçtim abi ogs den çekeyim diye sordu çek dedim geçtim ve hiç beklemeden yarısı boş olduğu halde hemen kalktı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:36 Paylaş Pazartesi 18:36 Mehmet Göktürk yazdı: Mutluluk endeksini gördün mü sen😻 bi bak derim İntihar ve boşanma farklı dinamikler. Biz yanlış algılıyor olabiliriz. Bi incele nerdeyiz bulamazsan 97 sırada gabon ve ıraktan sonra… https://worldhappiness.report/ed/2024/happiness-of-the-younger-the-older-and-those-in-between/#ranking-of-happiness-2021-2023 Tüik’e göre 2024’de türkiye’nin en mutsuz 3.şehri trabzon olmuş. Hemşerilerime “mutlu musunuz” yerine “mutsuz musunuz” diye sorsalar, en mutlu 3. şehir çıkacağına bahse girebilirim. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 18:46 Paylaş Pazartesi 18:46 O kadar maaş alan adam gecekondu anket yapmaz. İnşaatçı anketi değildir o. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 18:51 Paylaş Pazartesi 18:51 Twitter'da intihar ile ilgili bir haber vardı bir kaç yıl evvel, oradaki yorumları okudum bir, çok kişi şunu yazmıştı "annem üzülmeyecek olsa çoktan intihar ederdim" , çok etkilemişti beni. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts