Tamer Olcay Çiçek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos - Osmangazi Köprüsü: 399 TL > 555 TL - Çanakkale Köprüsü: 419 TL > 585 TL - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM: 24 TL > 33 TL - Yavuz Sultan Selim Köprüsü: 49 TL > 70 TL Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Google'dan "ücretsiz yolları tercih et" seçilir. İflas eder bu yaklaşım ile bu köprüler. Gerçi parasını nasıl olsa alıyor. İflas eden devlet. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: Google'dan "ücretsiz yolları tercih et" seçilir. İflas eder bu yaklaşım ile bu köprüler. Gerçi parasını nasıl olsa alıyor. İflas eden devlet. Kesinlikle geçiş garantisi olduğu için her türlü devletten kur bazından çıkıyor. İDO nasıl bir yaklaşım izler sizce ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Tamer Olcay Çiçek yazdı: Kesinlikle geçiş garantisi olduğu için her türlü devletten kur bazından çıkıyor. İDO nasıl bir yaklaşım izler sizce ? ido'nun kolunu kıvırırlar o da zam yapar. ben dolaşmayı düşünüyorum artık. 250 liralık benzin yakıyor. 300 lira kalıyor. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: ido'nun kolunu kıvırırlar o da zam yapar. ben dolaşmayı düşünüyorum artık. 250 liralık benzin yakıyor. 300 lira kalıyor. Zam kesinlikle o Allahın emri zaten yapılır ama tahminen 120-150 lira kadar daha ucuz olur gibi ama körfez dolaşmak bana çok riskli geliyor trafik çok yoğun ve ağır vasıtalar gerçekten tehlike yaratıyor Yorum bağlantısı
Çözüm Mehmet Göktürk 15 Ağustos Çözüm Paylaş 15 Ağustos Tamer Olcay Çiçek yazdı: Zam kesinlikle o Allahın emri zaten yapılır ama tahminen 120-150 lira kadar daha ucuz olur gibi ama körfez dolaşmak bana çok riskli geliyor trafik çok yoğun ve ağır vasıtalar gerçekten tehlike yaratıyor 30 sene dolaştık körfezi tek gidiş gelişti üstelik. Efendi kullanınca bir sorun olmaz diye düşünüyorum. zaman sıkıntısı olmadığı sürece gayet güzel gidilir. Bunu yapmamız lazım yoksa anlamayacak yönetim. Bir kişi bile geçmemeli köprüden. En azından bir süre protesto için. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos köprü tek yön 16 24 33 Sıra sıra maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Yılbaşında 290 idi Osmangazi. Şimdi 555 olmuş. %91 zam gelmiş Neden ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Yılbaşında 290 idi Osmangazi. Şimdi 555 olmuş. %91 zam gelmiş Neden ? Akıllı insan cevabını bildiği soruyu sorar🍆 yeni arabalar sipariş ettim kapışak mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Servet Aydın yazdı: Akıllı insan cevabını bildiği soruyu sorar🍆 yeni arabalar sipariş ettim kapışak mı? Kırmızı benim. Onu bozma 😅 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: 30 sene dolaştık körfezi tek gidiş gelişti üstelik. Efendi kullanınca bir sorun olmaz diye düşünüyorum. zaman sıkıntısı olmadığı sürece gayet güzel gidilir. Bunu yapmamız lazım yoksa anlamayacak yönetim. Bir kişi bile geçmemeli köprüden. En azından bir süre protesto için. Negmardan gidiş dönüş biletleri aldım zam gelmeden. Körfezden dolaşmada yeni edsler ve trafik bezdiriyor insanı. Aracın ve kendi yıpranmam da ayrı. Feribot iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Her gün her şeye zam geliyor zaten , vatandaş senede bir kez zam alıyor geri kalan her şeye 12 boyunca zam geliyor. Sonra birisi çıkıyor konuşuyor onu da düşüncesinden dolayı içeri atıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Osmangazi ile körfez arasında O4-D100’e göre değişken 70-80km fark var. 4-6 litre yaksa, 135-200 lira yakıt eder. 585-170= 415 lira cebimizde kalır. güzel para. Bu farkı sadece yorgunsam ve gece yola yaya atlaması tehlikesine karşılık veririm artık. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Son dönemde gişeler çok kalabalık oluyor en azından sayısını arttırsalar 🍆 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Devlet otoyollarında İstanbul ankara 187 lira İstanbul edirne 93 lira Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Ali Gök yazdı: Zavallı metropol vatandaşları 🤣 bence mersinde ki de ödüyordur hatta teşekkürler mersn, metropolde kullanan dan daha fazla ödüyor bile olabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bence mersinde ki de ödüyordur hatta teşekkürler mersn, metropolde kullanan dan daha fazla ödüyor bile olabilir Mersin kaçak elektrik oranı ülke ortalamasının üstünde. Biz de onu ödüyoruz. Kafa kafaya gelir mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos hala bakiye kalır, rekor daha doğuda değil miydi? arazilerde santral gibi konteynerler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: hala bakiye kalır, rekor daha doğuda değil miydi? arazilerde santral gibi konteynerler batıya doğru haritanın rengi açılırken mersinde aniden koyulaşıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: batıya doğru haritanın rengi açılırken mersinde aniden koyulaşıyor dağlardandır o , 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Başakşehir’den bursa’ya kmo, yss ve osmangazi’den gidince 1275 lira çekiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Başakşehir’den bursa’ya kmo, yss ve osmangazi’den gidince 1275 lira çekiyorlar taksi dahil mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: taksi dahil mi yakıt hariç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts