Ali Cihangiroğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos (düzenlendi) her klimacıda karot uç olmalı, budur karot dediğimiz, bende bile var delip geçerim resimdeki tuğlayı, bunun daha beteri yığma tuğla duvar ki zaten bunla çift sıra yığma tuğlayı delip geçtik, perde betonla zaten işimiz yok... bu değil, böyle karot başka şey, bunu kullanacağın yerde ne kliması, biraz fazla abarttık sanırım şu karot işini 17 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Abiler benim evin kolonunu şasesini delip geçmek gibi bir niyetim yok, beni yanlış anladınız, ben oranın kiriş olduğunu bilmiyordum hiç anlamam, adamlar gelince nereye takılacak dedi, şuraya takılırmı dedim adamlar yok takılmaz diyip çekip gittiler. Ben şimdi ne yapayım diye sordum. Burası gerçekten kolon mu delinmez mi diye sordum, çünkü gelmeden önce teknik ekiple bir mevzu yaşadım adamlar işi yokuşa mı sürüyor bilerek mi takmadan gittiler dedim. Evin herhangi bir yerine matkap karot vs ile delik açmadım tabiki. Neyse ben yine şunları haftaiçi arayayım, keşif için gelin diyeyim, gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık, bozulursa da veririm parasını yaptırırım. Pişman oldum zaten şu işe girdiğime. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos İyi ki klimayı kışın taktırmışım. Sıra yok bekleme yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Abiler benim evin kolonunu şasesini delip geçmek gibi bir niyetim yok, beni yanlış anladınız, ben oranın kiriş olduğunu bilmiyordum hiç anlamam, adamlar gelince nereye takılacak dedi, şuraya takılırmı dedim adamlar yok takılmaz diyip çekip gittiler. Ben şimdi ne yapayım diye sordum. Burası gerçekten kolon mu delinmez mi diye sordum, çünkü gelmeden önce teknik ekiple bir mevzu yaşadım adamlar işi yokuşa mı sürüyor bilerek mi takmadan gittiler dedim. Evin herhangi bir yerine matkap karot vs ile delik açmadım tabiki. Neyse ben yine şunları haftaiçi arayayım, keşif için gelin diyeyim, gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık, bozulursa da veririm parasını yaptırırım. Pişman oldum zaten şu işe girdiğime. hayır, konu forumda biraz karışmış. Servis kornişin yanından demiş. O kısım 12cm beton döşeme. Oradan yukarı klima boruları çıkacak. Bunda çok bi sıkıntı yok. Olur yani. Kirişle kolonla işi yok. Tek sıkıntı döşeme içindeki demir denk gelmesin yeter. ama matkap ucu panç ile olacak iş değil. Su soğutmalı karot aleti lazım. Klima servisi o şekilde karot açmaz. Açar da, çok zahmetli bi iş. Delici kırıcı uçla 1 saat uğraşır. Hem de elinde ağır hilti, tavana doğru… işin koptuğu yer dış ünitenin yeri. Sıra dışı olmuş biraz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos mis gibi seyyar klima yerine bu kamyon gibi cihazları satışa koymaları çok anlamsız, kolay gelsin. Servet Aydın yazdı: mobil klima vardı bizde, westinghouse, attık onu, 110 dan 220 ye çevrilmişti Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: mis gibi seyyar klima yerine bu kamyon gibi cihazları satışa koymaları çok anlamsız, kolay gelsin. vardı bizde, westinghouse, attık onu, 110 dan 220 ye çevrilmişti Cama takılan tip ise onun üstüne verimli yok. -7 derece üflemek nedir zalim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Servet Aydın yazdı: Cama takılan tip ise onun üstüne verimli yok. -7 derece üflemek nedir zalim yok bildiğin tekerlekli mobil sabah salona akşam odaya sür gitsin, su tepsisi vardı orada birikince kapanırdı, çekmece gibi hazne, onu boşaltır devam ederdik Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Akü suyu yapardım elektrik bedavaya gelirdi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: mis gibi seyyar klima yerine bu kamyon gibi cihazları satışa koymaları çok anlamsız, kolay gelsin. vardı bizde, westinghouse, attık onu, 110 dan 220 ye çevrilmişti Babamın evine aldık ondan, 12.000 btu o kadar iyi çalışıyor ki kemik kırıyor resmen, ancak gürültülü çalışıyor, klimayı kapatınca oha ev bu kadar sessizmiymiş diyorum. Sırf gürültüsüz olsun diye duvar kliması aldım ama pişman oldum gibi, en azından böyle rezillik çekmezdim seyyarın montajını kendim yapmıştım. Su borusunu bitane kovaya verdim haznesi dolunca kapanmıyordu benimkinin, her gün 2 kova suyu klozete döküyorlar Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık sakın böyle birşey yapma,hakkını çöpe atıp üstüne para verirsin az sabret elbet yaparlar,mümkünse ek garanti yaptır tavsiyem,servisin adresi yakınsa uğra konuş daha rahat olur...kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Erdem Bozkurt yazdı: sakın böyle birşey yapma,hakkını çöpe atıp üstüne para verirsin az sabret elbet yaparlar,mümkünse ek garanti yaptır tavsiyem,servisin adresi yakınsa uğra konuş daha rahat olur...kolay gelsin Servise bi gideceğim yarın bakalım ne olacak 1 Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Samsung telefon tablet vs iyi ama beyaz eşyada falan gerçekten sıkıntılı arıza durumunda tamiri parçası falan pahalı veya bulunamıyor. Yorum bağlantısı
İsa Acar 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Tüm beyaz eşyalarım samsung, 11 yıldır kullanıyoruz. Klimayı da buraya gelince, 6 yıl önce almıştım, ilk kurulumu olsun, sonradan taşıması olsun hiç sorun yaşamadık. Sanırım oradaki servis sıkıntılı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts