İçeriğe Yönlendir

Samsung Klima aldım, Montaj konusunda sıkıntım var.

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

her klimacıda karot uç olmalı, budur karot dediğimiz, bende bile var delip geçerim resimdeki tuğlayı, bunun daha beteri yığma tuğla duvar ki zaten bunla çift sıra yığma tuğlayı delip geçtik, perde betonla zaten işimiz yok...

makita-8406c-darbeli-matkap-karot-makina

bu değil, böyle karot başka şey, bunu kullanacağın yerde ne kliması, biraz fazla abarttık sanırım şu karot işini :)

8916323270706_1692875339434.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Abiler benim evin kolonunu şasesini delip geçmek gibi bir niyetim yok, beni yanlış anladınız, 

ben oranın kiriş olduğunu bilmiyordum hiç anlamam, adamlar gelince nereye takılacak dedi, şuraya takılırmı dedim adamlar yok takılmaz diyip çekip gittiler. 

Ben şimdi ne yapayım diye sordum. Burası gerçekten kolon mu delinmez mi diye sordum,  çünkü gelmeden önce teknik ekiple bir mevzu yaşadım adamlar işi yokuşa mı sürüyor bilerek mi takmadan gittiler dedim. 

Evin herhangi bir yerine matkap karot vs ile delik açmadım tabiki. 

Neyse ben yine şunları haftaiçi arayayım, keşif için gelin diyeyim, gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık, bozulursa da veririm parasını yaptırırım. Pişman oldum zaten şu işe girdiğime.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

İyi ki klimayı kışın taktırmışım. :) Sıra yok bekleme yok.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Abiler benim evin kolonunu şasesini delip geçmek gibi bir niyetim yok, beni yanlış anladınız, 

ben oranın kiriş olduğunu bilmiyordum hiç anlamam, adamlar gelince nereye takılacak dedi, şuraya takılırmı dedim adamlar yok takılmaz diyip çekip gittiler. 

Ben şimdi ne yapayım diye sordum. Burası gerçekten kolon mu delinmez mi diye sordum,  çünkü gelmeden önce teknik ekiple bir mevzu yaşadım adamlar işi yokuşa mı sürüyor bilerek mi takmadan gittiler dedim. 

Evin herhangi bir yerine matkap karot vs ile delik açmadım tabiki. 

Neyse ben yine şunları haftaiçi arayayım, keşif için gelin diyeyim, gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık, bozulursa da veririm parasını yaptırırım. Pişman oldum zaten şu işe girdiğime.

hayır, konu forumda biraz karışmış. Servis kornişin yanından demiş. O kısım 12cm beton döşeme. Oradan yukarı klima boruları çıkacak. Bunda çok bi sıkıntı yok. Olur yani. Kirişle kolonla işi yok. Tek sıkıntı döşeme içindeki demir denk gelmesin yeter. 

ama matkap ucu panç ile olacak iş değil. Su soğutmalı karot aleti lazım. Klima servisi o şekilde karot açmaz. Açar da, çok zahmetli bi iş. Delici kırıcı uçla 1 saat uğraşır. Hem de elinde ağır hilti, tavana doğru…

işin koptuğu yer dış ünitenin yeri. Sıra dışı olmuş biraz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mis gibi seyyar klima yerine bu kamyon gibi cihazları satışa koymaları çok anlamsız, kolay gelsin.

Servet Aydın yazdı:

mobil klima

vardı bizde, westinghouse, attık onu, 110 dan 220 ye çevrilmişti

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

mis gibi seyyar klima yerine bu kamyon gibi cihazları satışa koymaları çok anlamsız, kolay gelsin.

Cama takılan tip ise onun üstüne verimli yok. -7 derece üflemek nedir zalim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Cama takılan tip ise onun üstüne verimli yok. -7 derece üflemek nedir zalim

yok bildiğin tekerlekli mobil sabah salona akşam odaya sür gitsin, su tepsisi vardı orada birikince kapanırdı, çekmece gibi hazne, onu boşaltır devam ederdik

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akü suyu yapardım elektrik bedavaya gelirdi

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

Babamın evine aldık ondan, 12.000 btu o kadar iyi çalışıyor ki kemik kırıyor resmen, ancak gürültülü çalışıyor, klimayı kapatınca oha ev bu kadar sessizmiymiş diyorum. Sırf gürültüsüz olsun diye duvar kliması aldım ama pişman oldum gibi, en azından böyle rezillik çekmezdim seyyarın montajını kendim yapmıştım. 

Su borusunu bitane kovaya verdim haznesi dolunca kapanmıyordu benimkinin, her gün 2 kova suyu klozete döküyorlar

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt
Ebrar Tüfek yazdı:

gelmezlerse özel bi klima servisine yaptıracağım garantisi vs umrumda değil artık

sakın böyle birşey yapma,hakkını çöpe atıp üstüne para verirsin az sabret elbet yaparlar,mümkünse ek garanti yaptır tavsiyem,servisin adresi yakınsa uğra konuş daha rahat olur...kolay gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Erdem Bozkurt yazdı:

sakın böyle birşey yapma,hakkını çöpe atıp üstüne para verirsin az sabret elbet yaparlar,mümkünse ek garanti yaptır tavsiyem,servisin adresi yakınsa uğra konuş daha rahat olur...kolay gelsin

Servise bi gideceğim yarın bakalım ne olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit

Samsung telefon tablet vs iyi ama beyaz eşyada falan gerçekten sıkıntılı arıza durumunda tamiri parçası falan pahalı veya bulunamıyor. 

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Tüm beyaz eşyalarım samsung, 11 yıldır kullanıyoruz. Klimayı da buraya gelince, 6 yıl önce almıştım, ilk kurulumu olsun, sonradan taşıması olsun hiç sorun yaşamadık. Sanırım oradaki servis sıkıntılı :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...