Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Ödenmemiş kaçak borç gibi şeyler e devletten ödenebilecekmiş. Böylece icra cezalarının bir nebze önüne geçilir. acaba e devlet uygulamasından borcunuz var diye bildirim geliyor mu? Gelse daha güzel olur https://www.ntv.com.tr/turkiye/tunel-kopru-ve-otoyol-gecis-odemeleri-e-devlette,NXtE-ouoy0SVwoaU-U5w7Q 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Bu geceki fiyat ayarlaması sonrası geçmeyi artık düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Osmangazi köprüsü 555 lira olmuş. 555 liraya köprüden geçeceğime 250 lira benzinle 1 saat eski usul dolaşır, üstüne kalan 300 lirayı bir esnafta harcarım. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Esnafın da köprüden farkı yok. Saç traşı olmuş 300 Lahmacun olmuş 70 lira Mağazada çorap gördüm 199 lira etiketi vardı. Bizim neyimiz eksin diyen zammı bindiriyor. 6 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: çorap gördüm 199 lira Çorap 200 mü Geçen hafta 190 liraya Altınyıldız'dan lacoste yaka tişört aldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: Bu geceki fiyat ayarlaması sonrası geçmeyi artık düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Osmangazi köprüsü 555 lira olmuş. 555 liraya köprüden geçeceğime 250 lira benzinle 1 saat eski usul dolaşır, üstüne kalan 300 lirayı bir esnafta harcarım. Mehmet hocam arabalı vapura zam gelmedikçe onunla gitmenizi nacizane tavsiye ederim. Körfezi dolaşmak çok yorucu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam arabalı vapura zam gelmedikçe onunla gitmenizi nacizane tavsiye ederim. Körfezi dolaşmak çok yorucu. 109km. vapurda çok bekliyorduk muhtemelen yine bekleniyordur yakın zamanda kullanan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 109km. vapurda çok bekliyorduk muhtemelen yine bekleniyordur yakın zamanda kullanan var mı? Belirli günler ve saatler dışında aslında çok yoğunluk olmuyor hocam. Kurban bayramının 1.günü öğlen beklemeden bindim. Hatta o zamanda köprülere zam gelmişti. Ama şu zamlardan sonra durum ne olur onu ön göremem. 16 Ağustos tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 109km. vapurda çok bekliyorduk muhtemelen yine bekleniyordur yakın zamanda kullanan var mı? Negmar; geçen cuma akşamı 2.feribota ön sıralarda bindim. İskelesi küçük, gemileri idoya göre daha konforlu, personeli sıra hakkı vb hizmet konusunda daha başarılı, saati dolarsa eksik de olsa kalkıyor, 4 feribotu var. Uygulamasını yıllardır kullanıyorum, indirimli bilet alıyorum akşam 22.00-sabah 10.00 arası. Tavşanlıdan inince yanyolda kırmızı ışık beklemek gerekiyor. Uzun bir cadde var, sollama yapılarak sonraki ışıkları beklemeye gerek kalmıyor. İdonun tarifelerinden 10-20 tl daha ucuz. Yolculuk süresi 30 dk civarı sürüyor, indi bindi genelde 10-15 dk sürüyor(yoğun anlar hariç). İdo(nadir kullanırım) , iskelesi büyük , gemi sayısı daha fazla, feribotları daha kötü, tavşanlıdan inince köprülü kavşakta ışık beklemek yok. Negmarda feribotları canlı takip edebilirsiniz 16 Ağustos tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: geçmeyi artık düşünmüyorum geçmeyen daha çok ödüyor ama onu naapsak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Esnafın da köprüden farkı yok. Saç traşı olmuş 300 Lahmacun olmuş 70 lira Mağazada çorap gördüm 199 lira etiketi vardı. Bizim neyimiz eksin diyen zammı bindiriyor. Lahmacun nerede 70 tl abi Bizim burada 125 tl valla. Allah sonumuzu hayır etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Abi guccciye filan girdin de bize mi çaktırmıyon. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos terazidere metro’da inin. Tüm mahalle çorap toptancısı. Paket alıyorum ben. Haritada dükkanların %20’si var. Mahalle çorap cenneti 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Paket alıyorum ben faturası var dimi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: faturası var dimi yarın sorarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: yarın sorarım çorabı alırken sorulur o ? sonra sorulur mu lem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Abi guccciye filan girdin de bize mi çaktırmıyon. Yok be ya.. Süvari Bir müşterim hediye gömlek almış, onu değiştirmek için gitmiştim. aldığım şey daha ucuz olduğu için üstüne bir şeyler daha almam gerekiyordu, mağazada bu çoraptan daha ucuz bir şey yoktu.. Aldım, etiketlerini sökmedim. duruyor.. Giyemem ben bunu 1 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Lan! Diyorum benim motör kaskosu faturasında giyim kalemi ne! Emmi bi akşam takımıma uygun sıfır çorap verdiydi. Yoksa? Yok be değildir yo yoo.. 2300 tl olamaz ama 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Binbir çeşit yerlerinde de uygun rakamlar. 4lü seti 100tl’ye aldım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos (düzenlendi) Cuma günkü mesajıma ek olsun, taze zam geldi feribota da. 2 yılın ardından tekrar karaya geçiş yapacak gibiyim. 210 -> 290 tl 500 -> 740 tl(gidiş dönüş) 21 Ağustos tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts