Numan Bozkurt 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos (düzenlendi) Bu 3 araç içinde hangi aracı Önerirsiniz - leri ve + ları Yol tutuş, Performans, Yakıt, Parça, Dayanıklık, Vs. 1. Ford Fiesta 1.4 TDCi 2008 model 2. Fiat Palio 1.3 Multijet Active 2006 model 3. Fiat Punto 1.3 Multijet Evo 2010 model 13 Ağustos tarihinde Numan Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Numan Bozkurt 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Hangi yıl? Düzenledim hocam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos 2008 Fiesta'ları eski ofisimizde yüzlerce km kullandım. Hız sensörü arızası hariç sorununu hatırlamıyorum. Motoru çok sesliydi, o kadar. Palio da parça olarak sorunsuz, her yerde vardır illa ki. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Punto motorlu bir Punto her Zaman o sınıfta tercih sebebi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos o sınıfta tartışmasız kesinlikle punto hayırlı olsun şimdiden 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Punto Evo. Tasarımı hala guncel geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Fiesta ve punto kullandım, Fiesta kemikli ve sağlam puntonun ise koltukları rahat. Palio ya birşey diyemem. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos fiesta, lakin fiyatalara bakarsam 2006 focus arardım temiz, hepsinden 3 gömlek iyi, 1 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Punto diğerlerine göre donanıma da bağlı olarak daha fazla özelliğe sahip. Yine yili itibariyle daha rafine sürüsü var. Fiesta sasi ve kaporta kalitesi olarak daha iyi ama fazla ses alir içeri. Beklentiye göre ikisi de iş görür. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Öncelikle Hayırl Olsun. Benim tercihimde Punto olurdu , direksiyon sistemini (City) kontrol ettirmenizi öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos MK 5 Fiesta, 2002-2008 (Tahminen 99-00 arası tasarlanmış) arası üretilmiş ve o dönemin teknoloji ve donanımlarını karşılar. Mekanik olarak çok sağlamdır, yol tutuşu çok iyidir. Mavi konsollu Collection donanım serinin son üretimi olarak oldukça keyiflidir. Rakibi Punto MK 2' dir. MK 3 Punto Evo, serinin 3. üretiminin en dolu versiyonudur. Multijet ve 1,4 T-Jet iyi motorlardır. Fiesta' ya oranla daha geniş ve çok daha donanımlıdır. Rakibi Fiesta MK 6' dır. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts