İçeriğe Yönlendir

Isınınca Motordan Gelen Ses

EmreYıldız

Recommended Posts

EmreYıldız

Merhaba arkadaslar. 200) 110luk aracimda sakirdama sesi geliyor. Motor ilk alistiginda higbir sorun yok. Saat gibi calisiyor. Fakat isindiktan sonra motordan sakirdama sesi geliyor. Rölanti de gaza basinca ses artiyor.

Seyir halinde ise gaza basinca ses kisiliyor. Ayagimi gazdan cekince tekrar artiyor. Ses disinda herhangi bir sorun yok araçta.  Tecrübeli

veya basina boyle birsey gelen arkadaglar yardim edebilirlerse ok memnun kalirim. Simdiden tesekkurler

herkese.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Kayış sesi mi, sürtme sesi mi, bilya sesi gibi mi ?

Yani burdan böyle teşhisi zor, yakın bir ustaya göstermekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

İtici ( Lifter) sesi. Soğuk yağın visikositesi daha yüksek olduğu için ses yapmaz ne zaman ki yay ısınır akışkanlığı artar o zaman bozuk olan itecek yağı tutamaz ve şıkırdama yapar. Bu şekilde uzun süre kullanmak eksantrik miline zarar verir. 

Yorum bağlantısı
EmreYıldız
Emin Önal yazdı:

Kayış sesi mi, sürtme sesi mi, bilya sesi gibi mi ?

Yani burdan böyle teşhisi zor, yakın bir ustaya göstermekte fayda var.

Bi kaç tane ustayada gösterdim hepsi motor yapılacak vs diyor ama motorda birşey olduğunu düşünmüyorum 

Furkan Bakırel yazdı:

İtici ( Lifter) sesi. Soğuk yağın visikositesi daha yüksek olduğu için ses yapmaz ne zaman ki yay ısınır akışkanlığı artar o zaman bozuk olan itecek yağı tutamaz ve şıkırdama yapar. Bu şekilde uzun süre kullanmak eksantrik miline zarar verir. 

Maliyeti ne tutuyor hocam yaptırması

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...