EmreYıldız 13 Ağustos 2024 Paylaş 13 Ağustos 2024 Merhaba arkadaslar. 200) 110luk aracimda sakirdama sesi geliyor. Motor ilk alistiginda higbir sorun yok. Saat gibi calisiyor. Fakat isindiktan sonra motordan sakirdama sesi geliyor. Rölanti de gaza basinca ses artiyor. Seyir halinde ise gaza basinca ses kisiliyor. Ayagimi gazdan cekince tekrar artiyor. Ses disinda herhangi bir sorun yok araçta. Tecrübeli veya basina boyle birsey gelen arkadaglar yardim edebilirlerse ok memnun kalirim. Simdiden tesekkurler herkese. Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ağustos 2024 Paylaş 13 Ağustos 2024 Kayış sesi mi, sürtme sesi mi, bilya sesi gibi mi ? Yani burdan böyle teşhisi zor, yakın bir ustaya göstermekte fayda var. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 13 Ağustos 2024 Paylaş 13 Ağustos 2024 İtici ( Lifter) sesi. Soğuk yağın visikositesi daha yüksek olduğu için ses yapmaz ne zaman ki yay ısınır akışkanlığı artar o zaman bozuk olan itecek yağı tutamaz ve şıkırdama yapar. Bu şekilde uzun süre kullanmak eksantrik miline zarar verir. Yorum bağlantısı
EmreYıldız 13 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2024 Emin Önal yazdı: Kayış sesi mi, sürtme sesi mi, bilya sesi gibi mi ? Yani burdan böyle teşhisi zor, yakın bir ustaya göstermekte fayda var. Bi kaç tane ustayada gösterdim hepsi motor yapılacak vs diyor ama motorda birşey olduğunu düşünmüyorum Furkan Bakırel yazdı: İtici ( Lifter) sesi. Soğuk yağın visikositesi daha yüksek olduğu için ses yapmaz ne zaman ki yay ısınır akışkanlığı artar o zaman bozuk olan itecek yağı tutamaz ve şıkırdama yapar. Bu şekilde uzun süre kullanmak eksantrik miline zarar verir. Maliyeti ne tutuyor hocam yaptırması Yorum bağlantısı
Recommended Posts