Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Teknik özellikler ilginç 3000 cc 72 hp 3 silindir Tork 265 nm turbo ve intercooler var ağırlık 2980 kg Bu kadar ciddi yük çekebiliyorsa bu şanzıman ile alakalı diye düşünüyorum Hacimli motor yapıyorlar. Çünkü uzun saatler görev yapması lazım. Buradan fındık turboların akıbeti biraz soru işareti mi dedirtiyor. Ya da traktör üreticileri garantici. bunların strok uzunluğu kaç acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buradan fındık turboların akıbeti biraz soru işareti mi dedirtiyor. devir düşükte çalışıyordur, spec olsa bakardık. beygir zaten öenmsiz, tranfer kutusu (şanzıman diferansiyel) daha önemli piston geniş olmalı , soğutma ve yağlama için faydalı 12 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hacimli motor yapıyorlar. Çünkü uzun saatler görev yapması lazım. Buradan fındık turboların akıbeti biraz soru işareti mi dedirtiyor. Ya da traktör üreticileri garantici. bunların strok uzunluğu kaç acaba Maksimum gücü 2200 devirde torku ise 1600 devirde veriyormuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Bu alet ilginç ya Güncel hali bu Bu motor ve şanzıman ile ulaşım ve taşıma amaçlı en fazla 40 km hıza çıkabiliyormuş 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Traktör konusu gelince seviniyorum forumda. Güzel günlerde kullanın. 5 vitesi çok işlevsel. Tork bandı biraz düşük kalıyor kendi segnentinde. Ama deutz severiz. Cam filmi öneririm. Uzun saatler çalışmada klimayı çok rahatlatıyor. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Görkem Karakaş yazdı: Traktör konusu gelince seviniyorum forumda. Güzel günlerde kullanın. 5 vitesi çok işlevsel. Tork bandı biraz düşük kalıyor kendi segnentinde. Ama deutz severiz. Cam filmi öneririm. Uzun saatler çalışmada klimayı çok rahatlatıyor. Deutz iyidir ama almanya tarafı ülkemize boykot uyguladı başka sektörde. Bu traktör yerli üretimmiş hangi firmada üretiliyor peki 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Hayirli olsun Mustafa. Kac donum icin calisacak bu oyuncak. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Teknik özellikler ilginç 3000 cc 72 hp 3 silindir Tork 265 nm turbo ve intercooler var ağırlık 2980 kg Bu kadar ciddi yük çekebiliyorsa bu şanzıman ile alakalı diye düşünüyorum Saatte 10 metre hıza kadar düşebiliyor. Ali Gülmez yazdı: Bu alet ilginç ya Güncel hali bu Bu motor ve şanzıman ile ulaşım ve taşıma amaçlı en fazla 40 km hıza çıkabiliyormuş 60 yapan arkadaşlar var 😉 Görkem Karakaş yazdı: Traktör konusu gelince seviniyorum forumda. Güzel günlerde kullanın. 5 vitesi çok işlevsel. Tork bandı biraz düşük kalıyor kendi segnentinde. Ama deutz severiz. Cam filmi öneririm. Uzun saatler çalışmada klimayı çok rahatlatıyor. Teşekkür ederim. Daha yeni geldi. Cam filmi şehre inince aklımda ☺️ Sami Demirpaz yazdı: Hayirli olsun Mustafa. Kac donum icin calisacak bu oyuncak. 100-130 dönüm arası sanırım. Yarısı baba toprağı. Yarısı konu komşu. Köyümüz dağ köyü olduğundan tarla pek yok. Bir de odun var tabi. Yılda 1 ay kadar dağda koşturur. Sonra da 1 ay kadar şehre odun çeker. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts