Hüseyin Gündoğan 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Değerli forum üyeleri herkese merhaba. Nasipse 2017 model 1.6 Tdci manuel titanium tekno paket 90bin kilometre de kazasız bir mondeo var onu almayı düşünüyorum. Bu arabayı kullanlanlar veya bilgi sahibi olanlar; arabanın kronik sorunları var mı ? Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar var mı ? Arabanın artıları ve eksileri nelerdir ? Bu sorular hakkında beni bilgilendirebilirsin çok mutlu olacağım. Al sat için almayacağım kullanmak için alacağım. Konuyla ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaça alınıyor, 950 hocam Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Boş paket değilse, 3 4 sene binilecekse güzel Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Boş paket değilse, 3 4 sene binilecekse güzel Teşekkürler. Paketi yazmamışım. Konuyu düzenledim. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. 11 Ağustos tarihinde Hüseyin Gündoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos mtv si ile çok iyi bir seçim, üst segment 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Standart dizel motor. Sürpriz arızası olmayacaktır. Uçup kaçmayan konfor odaklı bi araba. Otomatik aranmıyorsa çok güzel seçim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos 5 yıldır 2016 model 2017 çıkışlı 1,6 tdci titanium kullanıyorum, led farlı ve temiz ise alın keyfinize bakın. Bu aralar arka kamerada bir temassızlık var bazen çalışmıyor. Fren balatalarını değiştim. Bakım dışında bir masrafım olmadı çok şükür. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Gündoğan 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Görkem Karakaş yazdı: Standart dizel motor. Sürpriz arızası olmayacaktır. Uçup kaçmayan konfor odaklı bi araba. Otomatik aranmıyorsa çok güzel seçim Teşekkürler. Metin Uzunoğlu yazdı: 5 yıldır 2016 model 2017 çıkışlı 1,6 tdci titanium kullanıyorum, led farlı ve temiz ise alın keyfinize bakın. Bu aralar arka kamerada bir temassızlık var bazen çalışmıyor. Fren balatalarını değiştim. Bakım dışında bir masrafım olmadı çok şükür. Teşekkür ederim sayın hocam 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Mondeo mondeodur temizi bulunursa imkan varsa her türlü alınır 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Söylemeyi unutmuşum marş motoru otomatiğini de değişmiştim aynı hafta içinde üçkez tutukluk yapmıştı. Start stoptan dolayı erken bozuluyırmuş, fiyatı şuan hatırlamıyorum ama "forumun yeni mondeosu" konusunda herşeyi yazmıştım. Hüseyin Gündoğan yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Hüseyin Gündoğan yazdı: Değerli forum üyeleri herkese merhaba. Nasipse 2017 model 1.6 Tdci manuel titanium tekno paket 90bin kilometre de kazasız bir mondeo var onu almayı düşünüyorum. Bu arabayı kullanlanlar veya bilgi sahibi olanlar; arabanın kronik sorunları var mı ? Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar var mı ? Arabanın artıları ve eksileri nelerdir ? Bu sorular hakkında beni bilgilendirebilirsin çok mutlu olacağım. Al sat için almayacağım kullanmak için alacağım. Konuyla ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum. 2015 modelini sıfırdan beri kullanıyorum, bakımlarını yapıp binilecek araç. Konforu ile tüketimi ile sürüşü ile memnun edecektir. Alırken bakım geçmişini önemseyin (triger+yağ bakımları), kronik sorunu yoktur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts