Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Bi iddialaşma oldu da. B8 kasanın yani makyajsız 2014-2018 modelleri arasında dıştan farklılıkları neler. Mesela şu araba kaç model? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Birbirlerine o kadar benziyorlar ki ayırt etmek için oğluma soruyorum bence hepsi synı. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Aydınlatma, tampon, yan çıtalar, jantlar. Başka bişey yok. Dış değişim model ile alakalı. Trend. İmpression, comfortline ve highline 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Biz daha polo ile passatı ayıramıyoruz 14 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos çetgipiti şöyle diyor, ben onun yalancısıyım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Gökhan Tuna yazdı: çetgipiti şöyle diyor, ben onun yalancısıyım dışarıda gözle farkedilir bir şey yokmuş. Kaldı bizim iddia 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Ön tampon Mikelanjelo gibi mesela makyajli da. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Biz daha polo ile passatı ayıramıyoruz Arkamdan bugün turuncu bir touran geliyordu, hanım modelini sordu, arabayı çözmek için önüme geçmesini bekledim. Geçene kadar da bütün modelleri saydım 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: dışarıda gözle farkedilir bir şey yokmuş. Kaldı bizim iddia Zaten. Çoğu passat bayiden çıktığı gibi kalmıyor ki r tampon r panjur Felan Mülayim adamda olanı boş duruyor ama dolu apaçi selim de olanı çaça 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: dışarıda gözle farkedilir bir şey yokmuş. Kaldı bizim iddia bir vw ye dıştan farklı diye iddiaya girennin ehliyeti alınsın 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi iddialaşma oldu da. B8 kasanın yani makyajsız 2014-2018 modelleri arasında dıştan farklılıkları neler. Mesela şu araba kaç model? Makyajsız kasalarda, yani b8’lerde kabaca şöyle bi şey var; arkada TDI ya da TSI yazılarının yanında Bluemotion yazıyorsa 2014-15-16’dır. Bluemotion yazısı 2017’den itibaren kaldırıldı, sadece TDI ya da TSI yazar şekilde getirildi; hatta belirli bir ücret daha ödenirse Bluemotion yazısı ile birlikte gelebilir deniliyordu 🙂 diğer dış görünüş farkları yıla değil, donanıma bağlı olarak değişiyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos (düzenlendi) En belirgin fark ön tampon ve far grubu. Arka tamponda siyah difüzör ve yeni stil LED stoplar. Edit: ben olayı yanlış anlamışım:) 11 Ağustos tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Bi B8 bir de B8.2 var (Piyasada B8.5 diyorlar) B8’de sadece Highline donanımın dışı farklı diye biliyorum. Farlar led gündüz farları led. Stoplar tamamen led. Tampon tasarımları farklı. Jantlar farklı. Krom için emin değilim. Highline olmayanda gündüz farı halojen ve ön tamponda (sis farı hizasında). B8.2’de de yine Highline’lar farklı. Far stop led ama farlar daha gelişmiş. Stoplar yine animasyonlu yanabilen led stoplar. Diğer donanımlara da basic led farlar geldi makyaj ile. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Bir gün durakta birini bekliyorum. Bir çocuk ile annesi geldi. Çocuk 4-5 yaşlarında. Ben jetta ile passatı (b6) ayıramıyorum. Yoldan bir tane passat geçti. Çocuk "anne bak passat " dedi. Ben içimden yuh dedim. Çocuk farkı nasıl bilir ki. Sonra bir tane 2000 model civarı olan passat geldi, çocuk yine "anne bak passat" dedi. Ben yine şok oldum. Sonra bir tane başka marka araba geldi, çocuk yine "anne bak passat" dedi. Çocuk tüm arabalara passat diyormuş Bence hepsi aynı. Ama şunu gördüm, highline passatın dış görünümü farklı. Boş line alanlar dış tarafı highline yapmak için çok değiştiriyor. 2 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos B8 kasalarda dış görünüşte highline farkını belli ediyor zaten, comfortline ve trendline arasında da şöyle farklar var; arka tampon altında krom çıta comfortline’da var; ön görüntülerde de comfortline’da hem sis farı hem de gündüz farı ön tampon altında yer alıyor, trendline’da ön tampon altında sadece gündüz farı var, sis farının yeri boş, highline’da da gündüz farı normal farın içinde olduğu için ön tampon altında sadece sis farı var, gündüz farı yeri boş 🙂 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Vw bir tasarim yapip 10 sene minik dokunuslar yapiyor. Sonra yüzü çabuk eskimeyen marka oluyor Yorum bağlantısı
Celal Aydın 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Doğan görünümlü Şahin gibi Dışı aynı, içine bi biniyorsun impression, trendline. B6 B7'lerde Highline dedin mi dolu dolu olurdu, şimdi opsiyonel seçenek çok. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Eskiden arabaların dışına bakıp motor bilgisi verirdim. Bir kaç yıl önce yeğenim ile iddalaşdık ben city ile civici ayırt edemedim o günden sonrada hiç şansımı denemedim. Jetta ile passatı karıştırmışlığımla beraber egeayı da bir iki defa vag grubu sanmışlığım var. Polo, golf onlarıda saymıyorum. İşin can alıcı noktası VAG kodlama işi ile ilgilenmemde 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Hiç Egea sedanı BMW 3.20 sanan var mı? Gözü kısıp bakınca benzer doğrudur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts