Seyit Murat 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Arkadaşlar Selam, 2011 Fiesta kullanıcısıyız. Aracı kardeşim kullanıyor, ehliyeti aldıktan sonra aracı ben alacakmışım ama araçta onlarca sorun var. Yıllardır sadece bir ustaya götürüyoruz yalnız ne hikmetse adam yaptıktan 1 ay sonra araç kafayı yiyor. Açıkçası km'si çok düşük, sağlam bir şekilde ilgilenilip yapılsa süper olur. Kız kardeşimin hor kullanmasıyla araç bu hale geldi anlayacağınız. İstanbul içi önerebileceğiniz işinin ehli Ford ustası var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. (Öncelik Avrupa yakası) Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 e sen 18 yaşında görünüyorsun kardeşin 13 yaşında falan mı 1 Yorum bağlantısı
Seyit Murat 8 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2024 Hayır sevgili abim kendisi 20 yaşında hep kardeşimli konuşuruz aramızda:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 özel ford servisi tavsiye edebilirim size, sorunuz ne olur ise olsun çare bulacaklardır. kağıthane gültepe de. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Maslak Osman Usta, tek çözümünüzdür. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Bizimkiler de bir birlerine asla adlarını söylemezler. ben hiç duymadım.. Kardeşim, kardeşim.. Bu arada Osman Usta müsait ise.. iyidir.. Tartışılmazdır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts