İçeriğe Yönlendir

Otoyol Bariyere Vurma Durumunda Süreç Nasıl İlerliyor?

Aylin Ay

Recommended Posts

Aylin Ay

Merhabalar, istanbul izmir otobanında malesef eşim gişedeki bariyeri görmedi ben bağırınca ani fren yapsada bariyer cama çarptı allahtan plastikti canımıza birşey olmadı ama galiba kırıldı bariyer, çok işlek olduğu için de duramadık biraz da panik oldum çok korktum demir olduğunu düşündüğüm için. Araç şirket aracı olduğu için bildirim yapılsa da e devlete düşmez, şirkete de bilgi verdik ama bu durumda ceza mı yazarlar dava mı açarlar? Ceza hiç önemli değil ama dava hiç işimize gelmez çünkü eşim sürekli iş için yurtdışı seyahatinde

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Sigortanız bu zararı karşılayabilir çünkü üçüncü taraf hasarları diye bir bölüm olması lazım. Ancak sözleşmenizde bunun belirtilmiş olması gerekiyor. Evrak , belge ne isterler onu sigortacınız daha iyi bilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gşie bariyerleri esnek çarpınca geri açılan tip olmalı, o an kenara çekip zabıt tuturmadı ise plakaya gelir bildirim ruhsat sahibi her kim ise

en son motorsikletli bir üyemiz yapmıştı birşeyler, kenara çekip zabıt isteyince 4 saat sonra bıkıp yollamışlardı galiba

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Geçmiş olsun, bariyerle ilgili zarar xxx tl diye ödeme bildirimi gönderirler, davalık bir durum değil bu.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aracınızın sigortası karşılamalı ama tutanak vs gerekir mi onu en iyi sigortacılar bilir. 
@Mehmet Ozyurek gelsin, beraber öğreniriz

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, tutanak tutuldu mu?

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Zamaninda bir arkadasim belediyenin aydinlatma diregini devirmisti. 

Ucretini odedi ama uzun bir sure direk yerine dikilmemisti. 

Belediyeye gidip dilekce vermisti, ucretini odedigim diregi yerine dikin diye. 

size de gecmis olsun. 

• Beğen 3
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Sami Demirpaz yazdı:

Belediyeye gidip dilekce vermisti, ucretini odedigim diregi yerine dikin diye. 

Bravo kendisine :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bence o bariyerlerde teknik bir sorun var. İki araba arka arkaya yakın gecerse pat diye kapanıyor. Bence cimere şikayet edip bu ilkel bariyer sistemlerinin sökülmesi gerek. Bende Egea Cros ile ictaş küzey maramara otoyolunda bariyerin aniden önüme kapanması ile çarptım. ama araca bişey olmadı. bariyer umrumda bile değildi. O bariyer sistemini düşünüp koyan mühendisi , onu koyan zihniyeti çok selam söylüyorum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Polis veya jandarma tarafından tutanak tutulmalıydı. 

Tutanak olmadan trafik poliçesi ödeme yapmaz. 

Ancak şu da var.. O bariyerler plastik ve çarpınca yerinden çıkacak şekilde yapılıyor.. 

Muhtemelen hasar almamıştır. Sadece yerinden çıkmıştır.. yerine tekrar takmışlartır. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Şu gişelerden bariyerlerden geçme işi hep beni gerer. Yavaş geçilmeli, ama millet son sürat ve hiç dikkat etmeden geçiyor. Aklıma aynı anda aynı kulvara girmeye çalışıp sıkışan araçlar geliyor. Yurt dışındaki gişelerde yavaşlama ve yaklaşırken hız sınırı kuralları daha fazla...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aylin Ay
Mehmet Ozyurek yazdı:

Polis veya jandarma tarafından tutanak tutulmalıydı. 

Tutanak olmadan trafik poliçesi ödeme yapmaz. 

Ancak şu da var.. O bariyerler plastik ve çarpınca yerinden çıkacak şekilde yapılıyor.. 

Muhtemelen hasar almamıştır. Sadece yerinden çıkmıştır.. yerine tekrar takmışlartır. 

Bize geçmiş olsun duracak gibi değildi biri çarpar diye duramadık gelecek ödemeyi bekliyoruz maalesef, hasar almasa da almıştır bilirsiniz 

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Şu gişelerden bariyerlerden geçme işi hep beni gerer. Yavaş geçilmeli, ama millet son sürat ve hiç dikkat etmeden geçiyor. Aklıma aynı anda aynı kulvara girmeye çalışıp sıkışan araçlar geliyor. Yurt dışındaki gişelerde yavaşlama ve yaklaşırken hız sınırı kuralları daha fazla...

Gişe çok ani geldi çok uyarı yoktu malesef eşim bariyeri hiç görmedi bariyersiz sandı 

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Bariyere neden ihtiyaç duymuşlar. Nakit mi ödeme yapılıyor, yada gişede kart mı takılıyor. Orası otopark mı, çıkış yaparken ücret mi ödenecek. Ne işi varmış otobanda bariyerin. 

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Muhtemelen tekrar takılabilen bariyer kullanmışlardır. Özel otoyol olduğu için minimum tamir süresi hedeflenmiştir. Ancak özel işletme olduğundan hasar oluşması sonucu bir talep gelme ihtimali yüksek. 

Yorum bağlantısı
Aylin Ay
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bariyere neden ihtiyaç duymuşlar. Nakit mi ödeme yapılıyor, yada gişede kart mı takılıyor. Orası otopark mı, çıkış yaparken ücret mi ödenecek. Ne işi varmış otobanda bariyerin. 

Karsidan gunes geliyordu, bariyer o kadar incecikti ki ve bazen o bariyerler oluyor bazen olmuyor yani her anlamda berbatlar 😞

Baha Kanberoğlu yazdı:

Muhtemelen tekrar takılabilen bariyer kullanmışlardır. Özel otoyol olduğu için minimum tamir süresi hedeflenmiştir. Ancak özel işletme olduğundan hasar oluşması sonucu bir talep gelme ihtimali yüksek. 

Hic hasar gelmese de cok yuksek bir meblag cikaracaklarini dusunuyoruz otoyolun parasini cikarmalari lazim sonucta hic gecmeyen insanlar bile o otoyolu defalarca oduyor biliyorsunuz, daha haberi gelmedi ama 100 üstü fikrine kendimizi alistirdik

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...