Ali Gülmez 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Bu aralar kafamıza patlıcan düşmez ise iyidir 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Fatih Keskin 6 Ağustos Çözüm Paylaş 6 Ağustos kapatın konuyu yoksa forum un fişini çekerim 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Fatih Keskin yazdı: kapatın konuyu yoksa forum un fişini çekerim Sen önce çakmağımı ver Servet Aydın yazdı: 🍆 Enişte bu mu İyiymiş. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Benim ekonomik durumum yetmediği için mi patılcan 🍆 görüyorum? 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Ben size dedim.. sayısal kuponlarından para çıktı dedim.. İnanmıyorsunuz bana. Yiyor bizim paraları. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Fatih Keskin yazdı: kapatın konuyu yoksa forum un fişini çekerim Adamın çakmağını versene 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos En pahalı kaskoyu önerdim.. Cevabı şu oldu.. 4 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Yiyor bizim paraları. Soruşturma açalım. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Soruşturma açalım. Patlıcanı alır otururuz boşver soruşturma falan 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Patlıcanı alır otururuz boşver soruşturma falan Gökten yağar, yerden seker misali gibi . 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Gökten yağar, yerden seker misali gibi . Büyük enişte de nohut gibiymiş bu arada 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Bakınca bile bacağım sızlıyor. Yakışıklı bir makina Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Nice sağlıklı kilometreler. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Ön tekerin lastiği ters takılmış. Yürümez bu. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos 250 CC . Bunun 50 CC olanı yok muydu? 😎 Hayırlı olsun 1 ay sonra bu küçük dersin sonra 690 - 790 - 890 - 1290 - olmadı 1390 🤭😉 Plakalık ta şekillll 👍 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos (düzenlendi) Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin abi. Arıza ışığı yakmış; LPG kaynaklıdır o sanırım 6 Ağustos tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Hayırlı olsun Servet Abi. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. Demek doğruymuş, para çıkmış 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: Roller testi bekliyoruz Al 🍆 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts