İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Emin Önal yazdı: Bende de gidon yükseltme ve ayna genişletme var tur camı harici. Bence çoğu ürünü f/p Markası isim yapmış diye kaz ayağına 150 eu veremem bana göre ciddi anlamda çarpılmaktan başka birşey değil. Yoldan topluyor olmam lazım parayı. Örnek olarak dedim kaz ayağını. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet abi, kısa tur camı ve deflektör denemeni öneririm. 5 cmlik tak çıkar deflektör bile çok faydalı olabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos (düzenlendi) Emin Önal yazdı: Modele göre spesifik bir sorun bence. Ben GP nin uzun tur camını kullanıyorum çok memnunum. Zaten duke 250 için bu sene yeni modele yeni tasarım yapılmış görünüyor. İlkay Başaran yazdı: Gpden çok memnunum. Tur camım, arka çanta demirim, koruma takozlarım, ayna yükseltmelerim hepsi gp. Abi naked motor zaten. Ona dayak yemek için biniliyor. Uzun tur camı duke e pek yakışmaz. Kalitesinden yana kesinlikle şikayetim yok zaten, diğer kullandığım gp ürünlerinden de memnunum sadece tur camı özelikle hero için yanlış tasarlanmış. Rüzgar işaretlediğim noktalardan gelip türbülans oluşturarak böbreklere vuruyor. Tenerelerdeki gibi o boşlukları da kapatacak bir parça olsa sorun kalmayacak diye düşünüyorum 7 Ağustos tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Servet abi, kısa tur camı ve deflektör denemeni öneririm. 5 cmlik tak çıkar deflektör bile çok faydalı olabiliyor. Bana kurtarmıyor. Uzun tur camı bile kaskın neredeyse yarısından vuruyor, deflektör istiyor. @Servet Aydınuyabilir, kısa cam+deflektör, denemek lazım, yeri yakın zaten sana. 7 Ağustos tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Adnan Çakır yazdı: cam bulmalisin GP kompozitten uzak dur 😉. 1** bir hızda giderken tasarımsal hata yüzünden tur camı otobanda önce terse döndü sonra kırılıp göğsüme yapıştı... Ve 200 km camsiz gelmek zorunda kaldım 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos camlı 4 tekerli şeyler keşfedilse de insanlık rahata kavuşsa 1 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: camlı 4 tekerli şeyler keşfedilse de insanlık rahata kavuşsa Beyle mi? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Hızlı giderken atıl yakıt arabada kalacak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Hızlı giderken atıl yakıt arabada kalacak Seyrek düşer 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Seyrek düşer Denedin mi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Başlığı hala “Büyük Endişe”yle okuyorum Endişelenmekte haklısın. Sevdiğimiz bir abimiz. 4 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Roller testi bekliyoruz oyuncular değişir roller aynı kalır biliyorsun. 450 tl çalışır bence bu makineye. 8 Ağustos tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: oyuncular değişir roller aynı kalır biliyorsun. 450 tl çalışır bence bu makineye. Kim patlatacak bu rol/oyuncu esprisini diye düşünürken yine şaşırtmayan bir isim. Zeytinyaa kralı 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos güreşin sponsoruuuuu. yağ kralııııı. continental GT üstadı, şakşakşakşak.. <--alkış sesi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Onu giymek için şey lazım. Şeyy eeeee cesaret? 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Şöyle kaçar, böyle gelir. Gebze-Kumburgaz yarım saat falan dediler daha göremedik motoru. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Emin Önal yazdı: Şöyle kaçar, böyle gelir. Gebze-Kumburgaz yarım saat falan dediler daha göremedik motoru. Bi dur la Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: cesaret? Güven, özveri, tecrübe. 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Önder Özcan yazdı: Güven, özveri, tecrübe. oo dikkat aksortiş Çağlar Bayur yazdı: camlı 4 tekerli şeyler keşfedilse de insanlık rahata kavuşsa iki kapılı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Emin Önal yazdı: Şöyle kaçar, böyle gelir. Gebze-Kumburgaz yarım saat falan dediler daha göremedik motoru. mimkin deel Doğan Arşiray yazdı: iki kapılı başkası düşünülemez, filo mu bu Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mundar böğğğğkkk. iğrenç, pis, kötü, gitmez, durmaz. 17 yaşında bebe motoru. Bunun cc si anca kulağa damlatmalık. 😂 Hayırlı olsun, fosil yakıt candır.🧿 Ben de atakumda masajımı yaptırdım. Serin serin lobideyim ohhh. 😎 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts