Emre Şimşek 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Güle güle kullan abi. Benim yapamadığımı şu an sen yapıyorsun. Evlenseydin zor yapardın o da ayrı mevzu:) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Makinadan bahsedelim; Ağzında dişi olmayan ancak yazılım ile dünyada en manyak ülkenin ürünü. Ktm firmasının yeni nesil Duke serisinin 250cc motoru. Eski duke 250 ile sadece isim kardeşi olan makina daha hafif, daha yüksek tork ve bir çok elektronik destekle satışa çıktı. Elektronik gaz, jiroskop, viraj abs gibi özellikleri ile birlikte quick shifter ve kaydırmalı debriyaj var. Tüm ışık sistemi led olarak değişmiş, ekran büyümüş. Bugün bi cahil cesareti ile akşam bastım Gölcük’e gittim. Seyir hızım 85-110 arası. Eksi yönlerini hemen fark ettim. Sağ elcik ciddi titriyor. Solda hiçbirşey yok. Bu muhtemelen bir sorun. Disk veya başka bişey. Ön cam yok, dayak yiye yiye kullandım. Sele evet müdahale istiyor. Başka kusur göremedim. Biladere anlattım durumu. Güldü ve sabah pasattan akşam motora geçecek isen goldwing al dedi. Kullandı ve evet, sağ ekcik titremesi normal değilmiş. Bir kaç gün kalacak kendisinde. Kullanıp eksik veya kusurlu yerleri tespit edecek ve servise götüreceğim. Güzel yanı hızlanma. Küçük enişte gibi akışkan tork yok ancak 5bin üstü devire çıkınca manyaklaşıyor. Egzoz sesi az. Hoşuma gitti. Yakıt tüketimi Gölcük’e girişte orlaması 2.9lt idi ( 64km). Yan çanta elcik rüzgar koruma ve kısa tur camı ile birlikte devrilme anında koruyucu zamazingo yapılacak. Emmi trafik sigortası ve Kasko işini halletti🍆. Motoru 220bin’e aldım. 20küsür kasko tuttu. 4700küsür sigorta. Alet gergin filan değil sakin dingin. İzmit sanayi ışıklarda en önde dururken 3 defa kaldıramayıp stop ettiğim ve arkamda akşam trafiğinde milletin delirdiği yalanına kimse inanmasın! 5 10 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Abi güzel günlerde kullan, kazasız belasız inşallah. Ekipman işini ne yaptın? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Oğuzhan Çakır yazdı: Abi güzel günlerde kullan, kazasız belasız inşallah. Ekipman işini ne yaptın? Bi tek pantul kaldı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Bi tek pantul kaldı Bunu kullanıyorum, günlük kullanımda da çok rahat 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Tekrar hayırlı olsun abi Servet Aydın yazdı: Bi tek pantul kaldı Vecton tavsiye ederim. Tech90 modelleri hem kevlar kalitesi hem de CE sertifikaları ile üst düzey koruma sağlıyor. Önümüzdeki ay, tıpkı fuardaki gibi 1 alana 1 bedava kampanyasına başlayacaklarmış, takip et derim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Böbrek Paranın kaynağı belli oldu. Gitti taş, kum, çakıl dolu böbrek . 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Gidon titremesi gidon topuzundan olur gramajlarını büyütürsen düzelebilir. Rüzgar için güzel bir cam bulmalisin GP kompozitten uzak dur 😉. Pantul işini de Vecton güzel markadır ve kalitelidir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Oğuzhan Çakır yazdı: Bunu kullanıyorum, günlük kullanımda da çok rahat Bakınayım hele. Emin’nin bahsettiğine de bakacam. Adnan Çakır yazdı: Gidon titremesi gidon topuzundan olur gramajlarını büyütürsen düzelebilir. Rüzgar için güzel bir cam bulmalisin GP kompozitten uzak dur 😉. Pantul işini de Vecton güzel markadır ve kalitelidir. Sadece sağ abi enteresan. Gp bu işin piri diyorlar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Bakınayım hele. Emin’nin bahsettiğine de bakacam. Sadece sağ abi enteresan. Gp bu işin piri diyorlar Abi motor takozu, mesnet, amortisör kontrol. Titreşim motordan mı geliyor yoksa yoldan mı bunu ayırmak lazım önce. Bence rahatsızlık verecek seviyedeyse servise bir göstermeni tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Bakınayım hele. Emin’nin bahsettiğine de bakacam. Hayırlı olsun Servet, keyifle bin inşallah. Pantolon deri olsa daha iyi bence, mesela şöyle birşey: 1 1 7 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Önder Özcan yazdı: mesela şöyle birşey: Onu giymek için şey lazım. Şeyy eeeee 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Onu giymek için şey lazım. Şeyy eeeee Çok zıplıyon bu aralar bebişim👁️ İlkay Başaran yazdı: Abi motor takozu, mesnet, amortisör kontrol. Titreşim motordan mı geliyor yoksa yoldan mı bunu ayırmak lazım önce. Bence rahatsızlık verecek seviyedeyse servise bir göstermeni tavsiye ederim. Ciddi rahatsız ediyor. Emre Şimşek yazdı: Güle güle kullan abi. Benim yapamadığımı şu an sen yapıyorsun. Evlenseydin zor yapardın o da ayrı mevzu:) Boşan sende😁 1 1 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Hayırlı olsun genç delikanlı. Tamer Topaç yazdı: Onu giymek için şey lazım. Şeyy eeeee Bizde ona ... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Önder Özcan yazdı: Pantolon deri olsa daha iyi bence, mesela şöyle birşey: Ben denediöhöhöhööm, bi arkadaş denedi de rahat değilmiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ben denediöhöhöhööm, bi arkadaş denedi de rahat değilmiş. 3 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Servet Aydın yazdı: Bakınayım hele. Emin’nin bahsettiğine de bakacam. Sadece sağ abi enteresan. Gp bu işin piri diyorlar Hayırlı olsun abi tekerin düz bassın. Camda gp den uzak dur. İki farklı motorda gp kullandım ikisinde de tasarım hatası var, uzun soluklu yolculuklarda rüzgar böbreği tokatlıyor. Redmoon rally diye bi marka var, onun ürünlerini kullananlar genel olarak memnun. Ktm için üretimi varsa değerlendir derim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos (düzenlendi) Mücahit Erdem yazdı: Camda gp den uzak dur. İki farklı motorda gp kullandım ikisinde de tasarım hatası var Modele göre spesifik bir sorun bence. Ben GP nin uzun tur camını kullanıyorum çok memnunum. Zaten duke 250 için bu sene yeni modele yeni tasarım yapılmış görünüyor. 7 Ağustos tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Emin Önal yazdı: Modele göre spesifik bir sorun bence. Ben GP nin uzun tur camını kullanıyorum çok memnunum. Zaten duke 250 için bu sene yeni modele yeni tasarım yapılmış görünüyor. Aynen. Kısa yapmış. Büyük zaten yakışmaz Mücahit Erdem yazdı: Hayırlı olsun abi tekerin düz bassın. Camda gp den uzak dur. İki farklı motorda gp kullandım ikisinde de tasarım hatası var, uzun soluklu yolculuklarda rüzgar böbreği tokatlıyor. Redmoon rally diye bi marka var, onun ürünlerini kullananlar genel olarak memnun. Ktm için üretimi varsa değerlendir derim. Mücahit, hidince bakarım zaten. Nedir ne değildir sorarım. Kusur varsa zaten iade edecek şekilde konuşurum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Gpden çok memnunum. Tur camım, arka çanta demirim, koruma takozlarım, ayna yükseltmelerim hepsi gp. Servet Aydın yazdı: Aynen. Kısa yapmış. Büyük zaten yakışmaz Abi naked motor zaten. Ona dayak yemek için biniliyor. Uzun tur camı duke e pek yakışmaz. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Gpden çok memnunum. Tur camım, arka çanta demirim, koruma takozlarım, ayna yükseltmelerim hepsi gp. Bende de gidon yükseltme ve ayna genişletme var tur camı harici. Bence çoğu ürünü f/p 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts