Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan İlkay Başaran yazdı: Geçen ay Bahçeli öldü diye o kadar kesin bir video yayınlamıştık ki... Acaba ne düşünüyor şuan. Ne gerek var ki sezgilerle bu kadar kesin konuşmaya.. Walking Dead dizisinin yeni sezonu geliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Limonda gelişme işte vatandaş bir olunca alınan sonuç 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Walking Dead dizisinin yeni sezonu geliyormuş. Walking deadı sizden öğrenecek değiliz eeey amerike. İlk bölüm giriş. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Limonda gelişme işte vatandaş bir olunca alınan sonuç Dünkü açıklamayı yemen limon derneği mi yapmış. Alla alla 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Bu forumda illuminatiden biri var bak demedi demeyin Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan Paylaş 8 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bu forumda illuminatiden biri var bak demedi demeyin Ben birinden şüpheleniyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Ali bak adamı sevmiyor gülüşüne gıcık oluyor olabilirsin normal ama iyi bir bunu dinle özellikle Rauf Denktaş kısmını. yanlış bilgiler var. Dedeağaç Amerika üstünü beş yıldır takip ederim orası şu an atıl vaziyete düştü. Orası Yaklaşan Ukrayna savaşı öncesi stokları orda yaptılar. Akabinde balkan ülkelerine dağıttı. Abd Yunanlıların “Türk” korkusunu kullanarak üstler çöktü. Fransızlar da 5 milyara 3 tane eksik donanımlı fırkateyn iteledi. Çok fazla detay varda teyitli linklerle bulup kaynaklı paylaşmak lazım., 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Darbaz yazdı: teyitli linklerle bulup kaynaklı paylaşmak lazım., 31 martta kuzey kıbrısa elçi atayan 3 ülke var mesela yeterince teyit içerir mi? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 31 martta kuzey kıbrısa elçi atayan 3 ülke var mesela yeterince teyit içerir mi? Güneydir o kuzey olsa duramazsın. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan (düzenlendi) Trump Netanyahu yu azarlamış https://x.com/bedbolukbasi/status/1909695157307322480?t=s9neXTVDlgIUQXkkuvaXkQ&s=19 https://x.com/bedbolukbasi/status/1909697081276874991?t=TV661lnAbE00dCaOACEEvw&s=19 Mertol Kip yazdı: Güneydir o kuzey olsa duramazsın. Hocam senin eski nikin neydi. Hepmi Kip di ben seni yeni yeni görüyorum ama eskisinde. 8 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Darbaz yazdı: Hocam senin eski nikin neydi. Hepmi Kip di ben seni yeni yeni görüyorum ama eskisinde. Ben nick kullanmam. Adım soyadım Mertol Kip. Bu sitede zaten 20 senedir falan nick kullanılmıyor. İlk yahoo groups tan aktardığımızda kendi isimlerimizle yazmaya başladık. Ara ara ilgim dağılır gider sonra gene gelirim sonra gene başka şeyle ilgilenirim uğramam falan filan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Darbaz yazdı: azarlamış oturacağı sandalyenin bacağını kesip yere mi düşürmüş yoksa Mertol Kip yazdı: Güneydir o kuzey olsa duramazsın. fikre bak zikirde hata olabiliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Ben nick kullanmam. Adım soyadım Mertol Kip. Bu sitede zaten 20 senedir falan nick kullanılmıyor. İlk yahoo groups tan aktardığımızda kendi isimlerimizle yazmaya başladık. Ara ara ilgim dağılır gider sonra gene gelirim sonra gene başka şeyle ilgilenirim uğramam falan filan. Forum yeterli gelmiyor yeni yeni başka ilgilerle beraber boşluğu dolduruyor. Jepolitik, savunma sanayi, espiyonaj, sanal havacılık, tamirat tadilat, turkish episode felan filan günlük bir kokteyli yapıyorumda anca tüketimimi bastırıyorum. Birazdan twitterde Yunanlılara sararım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Ben nick kullanmam. Adım soyadım Mertol Kip. Bu sitede zaten 20 senedir falan nick kullanılmıyor. İlk yahoo groups tan aktardığımızda kendi isimlerimizle yazmaya başladık. Ara ara ilgim dağılır gider sonra gene gelirim sonra gene başka şeyle ilgilenirim uğramam falan filan. Geçen Erkan Baydemir'den lastik aldım arkadaşa tesla lastiği. selamları var herkese. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Çağlar Bayur yazdı: oturacağı sandalyenin bacağını kesip yere mi düşürmüş yoksa fikre bak zikirde hata olabiliyor Küzey kıbrısa Mc Donnald açalım demişler, ama güney kıbrısta klise ayağa kalkmış. Kıbrıs bölge sorumlusunu afaroz ile tehdit etmişler. Onlarda açamamış bu yüzden. Kıbrıslı Ceo mc donalds açmak için çok istekliymiş. Sene olmuş 2025 başlarına ne geldiyse Papazlardan geldi. Bu kafa olduğu sürece hiç bir halt olmaz ordan. Zaten bu ve kankası avrupanın en borçlu ülkeleri. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan hamburgerden sıra gelirse bizim kıta sahanlığımınz dibindeki bizi almadıkları tatbikatlar ile de ilgilen arada çok acaip , sonra 10 sene sonra aaa ne zaman oldu deme Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Darbaz yazdı: Forum yeterli gelmiyor yeni yeni başka ilgilerle beraber boşluğu dolduruyor. Jepolitik, savunma sanayi, espiyonaj, sanal havacılık, tamirat tadilat, turkish episode felan filan günlük bir kokteyli yapıyorumda anca tüketimimi bastırıyorum. Birazdan twitterde Yunanlılara sararım. Ben yaşlandım bu işler için. Bazen bağ bahçeye bazen duvar örmeye falan sarıyorum. sonra ondan sıkılıp ufak tefek yazılım falan yazıyorum, proje çıkıyor dünyanın bi tarafına gidiyorum falan filan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Çağlar Bayur yazdı: hamburgerden sıra gelirse bizim kıta sahanlığımınz dibindeki bizi almadıkları tatbikatlar ile de ilgilen arada çok acaip , sonra 10 sene sonra aaa ne zaman oldu deme abi o tatbikatlardan bişi olmaz asker yok ortada. bu sene savunma üniversitesine 670000 aday baş vurdu. Bir dönemde 670 bin kişi. Natoya göre asker olacak vatandaş sayısı 45 milyon. Ölümden sonra hayata inanan ve şehitlik kavramını benimseyen bir ülkeye kimse savaş açamaz . bu arada 10 nisanda Abd ve Rusya İstanbula geliyor. https://x.com/bpthaber/status/1909570610239267175?s=46 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Geçen Erkan Baydemir'den lastik aldım arkadaşa tesla lastiği. selamları var herkese. namı diğer kilitci Senin araba kaç km de ki lastik aldın? Yarıldı mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: namı diğer kilitci Senin araba kaç km de ki lastik aldın? Yarıldı mı? Arkadaş yardı ben geçerken aldım gebzeye Benim 11 bin ama arkadaşın herhalde 1000 idi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan En son libya da açtı denizlerini. Bizim parseller madara oldu. Orta asya da ab’nin kucağında. Bizim gemilerden biri pakistana yolcu. tersanedeki gemiler bitsin. Dengeler o zamana değişir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Limonda gelişme işte vatandaş bir olunca alınan sonuç depoda 450 bin ton limon varmış. İç piyasa yıllık 130 bin tonmuş. Kalan 300 bin ton limon az daha çürüyecekti. Bunu limon olarak satmak yerine endüstriyel bir ürüne çevirip satmak daha kârlıdır. Yatırımcı ve kooperatif lazım tabi. Destek lazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan bu arada depoda 450 bin ton limon varken iç pazarda fiyatları birden yukarı çıkaran aracıları da unutmadık. bakan büyük ihtimalle söz aldı. Onun karşılığı limoncular tamam abi deyip boyun büktü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts