İçeriğe Yönlendir

Ne Olacak Bu Vatandaşın Hali?

Özgür ÇETİNKAYA

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

3 sene sen bekleseydin ya? Olmuyor mu arasına bişey diksen ot çöp

Traktöre hemen gerek yok ücretiyle yaptır

Hocam kredi çekip evin eksiklerinimi gidereyim yoksa hiç açılmıyayımmı siz ne tavsiye edersiniz. Hatta daha büyük kredi çekip arabayı sıfırlayıp devulasyonmu bekliyeyim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Hocam kredi çekip evin eksiklerinimi gidereyim yoksa hiç açılmıyayımmı siz ne tavsiye edersiniz. Hatta daha büyük kredi çekip arabayı sıfırlayıp devulasyonmu bekliyeyim. 

Hiçbişey yapma şu an. Stabil bişeyde kal. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Hiçbişey yapma şu an. Stabil bişeyde kal. 

Zaten birşey yapmaz hocam. Konu açar 3 sayfa fikir alır vazgeçtim der. Konuyu da vazgeçmişken açtığını düşünüyorum aslında başından beri..

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Musk’ın görevi tamam. Yakında görevi bıraktı haberi gelir. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Musk’ın görevi tamam. Yakında görevi bıraktı haberi gelir. 

Biz de arabayı rahat kullanalım bi ya evet

Ali Darbaz yazdı:

İhalar çok güzel bugün Aksungur yerli motor ile iki tane hgk yüklenip hedef vurdu. 

https://x.com/dr_mdemiroglu/status/1909271853656326377?t=aCUvmOD6U3X-BTCzGv_uDg&s=19

Egedeki tatbikatta mı😸

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Tarih bilmiyor. 2000 yıl ne ya? Suriye ve İsrail 500 sene vatan toprağı. Yemende ölmüş akrabam var..

Her ne kadar evangelistler büyük israil felan dese de evdeki hesap tutmayabilir ve sıradan yahudilerle türkler iyi geçinmelidir. İnşallah kısa zamanda arabayla git gel olur. Fikrim budur. Kudüs e kadar hypermiling yaparsın halepte kebap tel avivde pretzel yersin. Olması gereken bu…

Money talks

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Tarih bilmiyor. 2000 yıl ne ya? Suriye ve İsrail 500 sene vatan toprağı. Yemende ölmüş akrabam var..

Hocam tam olarak son kısımda Netanyahu ya taviz vermen gerek dediği doğrumu. Sen Old School amarican gurbetçisi olarak Us english daha iyi tercume edersin. Bu videosu 

https://x.com/clashreport/status/1909342202548846814?t=lX7bMFe-oWIG9-a2CAWt4g&s=19

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Tribüne oynuyor gibi geldi

Isıta ısıta git demiş acele etme demiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Mehmet Göktürk yazdı:

Her ne kadar evangelistler büyük israil felan dese de evdeki hesap tutmayabilir ve sıradan yahudilerle türkler iyi geçinmelidir. İnşallah kısa zamanda arabayla git gel olur. Fikrim budur. Kudüs e kadar hypermiling yaparsın halepte kebap tel avivde pretzel yersin. Olması gereken bu…

Money talks

Belki biliyor da söylemiyor. İleride tarihi yeniden yazacaklarını düşünüp kendi söylediği gibi yazmak istiyor belki. 🤔 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Hayda

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Benim kendi resmimin Studio Ghibi tarzında animeleştirlmiş hali. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Benim kendi resmimin Studio Ghibi tarzında animeleştirlmiş hali. 

Yok baktım baktım sana benzetemedim.. Kendi resmini veya arabanı yükle.. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Geçen ay Bahçeli öldü diye o kadar kesin bir video yayınlamıştık ki... Acaba ne düşünüyor şuan. Ne gerek var ki sezgilerle bu kadar kesin konuşmaya..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Geçen ay Bahçeli öldü diye o kadar kesin bir video yayınlamıştık ki... Acaba ne düşünüyor şuan. Ne gerek var ki sezgilerle bu kadar kesin konuşmaya..

pratiği söylemiştir belki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...