İlkay Başaran 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: 55 bin lira işçi sigortası ödemişim bu ay, ete zam geldi 15 gün önce, 20 tl zam yaptılar ayda 800 kg et alıyorum, şuan yemeğe zam yapmadığım her ay 16.000 tl zararı cebimden ödüyorum. Yakın zamanda büyük zam gelecek, artık bundan sonra vatandaş köydeki çoban gibi yanında azık çantasıyla gezecek Bir buçık yıl kayınvalidemin kolon kanseri tedavi süreci ile uğraştık. Sürekli git geller kalmalar vs. İzmir Yeşilyurt hastanesinin yan tarafında mercimek çorbası 70 tlydi 1.5 yıl önce. Buna ne ekonomi dayanıyor ne birşey. Kantinde çay 15 ti o da bulaşık suyu gibi. Yanımıza evde yaptığımız şeyleri alıp çıktık hep (börek vsvsvs) Tedavi süreci zaten maliyetli, yolu otobanı benzini vs öyle dışarda öğlen yemeği yiyelim olayı biteli aslında çok oluyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: 55 bin lira işçi sigortası ödemişim bu ay, ete zam geldi 15 gün önce, 20 tl zam yaptılar ayda 800 kg et alıyorum, şuan yemeğe zam yapmadığım her ay 16.000 tl zararı cebimden ödüyorum. Yakın zamanda büyük zam gelecek, artık bundan sonra vatandaş köydeki çoban gibi yanında azık çantasıyla gezecek Senin maliyetin artınca mecburen satışın da artıyor, silsile halinde. Soğan deposu yok mu basacak? Tansu Kalafatoğlu yazdı: niye çoban olsun? Normali o zaten Çoban, parası cebinde olsa dağda lokanta bulabilir mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Senin maliyetin artınca mecburen satışın da artıyor, silsile halinde. Soğan deposu yok mu basacak? Çoban, parası cebinde olsa dağda lokanta bulabilir mi? bulur. şavşat’ta 3200 rakımda otel bile var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Salçalık domates dün pazarda 7,5 liraya satılıyordu. Domatesi metro marketten 8,90 liraya aldım ve çok kaliteli bir üründü.. Geçen yıl galiba daha pahalı idi.. Çiftçiden 50 kuruşa alındığını düşünüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: bulur. şavşat’ta 3200 rakımda otel bile var Ebrarı şimdi anladım 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Bir buçık yıl kayınvalidemin kolon kanseri tedavi süreci ile uğraştık. Sürekli git geller kalmalar vs. İzmir Yeşilyurt hastanesinin yan tarafında mercimek çorbası 70 tlydi 1.5 yıl önce. Buna ne ekonomi dayanıyor ne birşey. Kantinde çay 15 ti o da bulaşık suyu gibi. Yanımıza evde yaptığımız şeyleri alıp çıktık hep (börek vsvsvs) Tedavi süreci zaten maliyetli, yolu otobanı benzini vs öyle dışarda öğlen yemeği yiyelim olayı biteli aslında çok oluyor. Ben bu sene 60tl den veriyorum 1.5 yıl önce 25 tl idi galiba öyle hatırlıyorum. Köksal Yılmaz yazdı: Senin maliyetin artınca mecburen satışın da artıyor, silsile halinde. Soğan deposu yok mu basacak? Çoban, parası cebinde olsa dağda lokanta bulabilir mi? Maliyetim artınca satış fiyatım da artıyor ama fiyatım artınca müşterim azalıyor, sıkıntı orada. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ultra zengin sayısında en çok artış türkiye’de olmuş. gelir adaletsizliği bu ülkeyi çok kötü yerlere götürüyor. Bugün devleti yönetenler bunu görmüyor. Yarın yönetici adayı olanlar da bugünkü büyüklerinin izinden gidenler olduğu için, onlar da görmeyecek. Çok acil önlem lazım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu görmüyor. haha allah iyiliğini versin hiçbir şey bilinmeden yapılmıyor kandırılma yok bilerek yapılıyor. bana kandırıldık demesin kimse Ebrar Tüfek yazdı: Ben bu sene 60tl den veriyorum 1.5 yıl önce 25 tl idi galiba öyle hatırlıyorum. tamam %100 den fazla zam yapmışsın işte daha ne olmalıydıki çifçi şuan 1.5 yıl önce 25 e saattığını 2 liraya satıyor . öyle bir saçmalığın pençesinde . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün devleti yönetenler bunu görmüyor. mu ? sence, emin misin ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: mu ? sence, emin misin ? görmüyor derken, işine gelmiyor anlamında. Neden yanlış anlaşıldıki 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: görmüyor derken, işine gelmiyor anlamında. Neden yanlış anlaşıldıki Fakirden nasılsa oy alırım diye hesap yapıyordur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Evren Erakçora yazdı: Fakirden nasılsa oy alırım diye hesap yapıyordur. Dincilik bu yüzden var. Şükret otur, fazlasını isteme. Bak bangladeştekiler sürünüyor. Sen iyisin yine. Kanadaya bakma ama, fazlasını isteme, günah. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Dincilik bu yüzden var. Şükret otur, fazlasını isteme. Bak bangladeştekiler sürünüyor. Sen iyisin yine. Kanadaya bakma ama, fazlasını isteme, günah. Ama s klas ayrı yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Gülmez yazdı: salçalık domatesi geçen sene 8 tl den almıştık enflasyon göz önüne alınırsa verim artmış Milastan yaziyorum, salcalik domates migros ta 9 tl idi. nasil neden bilmiyorum. ankarada domates migrosta 40 tl idi. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: Milastan yaziyorum, salcalik domates migros ta 9 tl idi. nasil neden bilmiyorum. ankarada domates migrosta 40 tl idi. Ankara ve İstanbul fiyatları ile diğer illerin fiyatları çok farklı. Size kibarca gidin bu şehirden diyorlar Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: Milastan yaziyorum, salcalik domates migros ta 9 tl idi. nasil neden bilmiyorum. ankarada domates migrosta 40 tl idi. ankara migrostaki 40 tl olan salçalık değil normal domates sen zaten ankaradasın abi ayaş diye bir yer var 1 kamyon alırsın salçalık istersen 28 Ağustos tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: Milastan yaziyorum, salcalik domates migros ta 9 tl idi. nasil neden bilmiyorum. ankarada domates migrosta 40 tl idi. Migrosun salçalık fiyatı her şubede aynı be ya.. Dön Ankaraya sen 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: migros ta 9 tl idi. nasil neden bilmiyorum. ankarada domates migrosta 40 tl idi. 5N1K Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Gülmez yazdı: ankara migrostaki 40 tl olan salçalık değil normal domates sen zaten ankaradasın abi ayaş diye bir yer var 1 kamyon alırsın salçalık istersen 40 liralık salçalık domates mi? Amazon salç, pardon prime indirimi yok muymuş Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 40 liralık salçalık domates mi? Amazon salç, pardon prime indirimi yok muymuş 40 olan normal yemelik 8 olan salçalık 40 tl lik domatesten salça olursa batarsın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Migrosun salçalık fiyatı her şubede aynı be ya.. Dön Ankaraya sen ben ne anlarim salçadan... 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Çok kolay bir iş. Yağdan sonra gir bu işe de. Cam kavanozda salça, Doğan salça Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Kararıyla, 2025 yılından itibaren çiftçilere ödenen mazot ve gübre destekleri kaldırıldı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Fırat Önal yazdı: SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Kararıyla, 2025 yılından itibaren çiftçilere ödenen mazot ve gübre destekleri kaldırıldı. Öyle değil diyor https://x.com/dmmiletisim/status/1829119905485996514?t=Tv-XhjHGQZgEKC1SHHLmgw&s=19 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts