İçeriğe Yönlendir

Side Maraş yol tavsiye..

Metin Mankal

Recommended Posts

Metin Mankal

Çarşamba günü Side den Maraş a geçeceğim. Yol olarak nereyi tavsiye edersiniz . Akseki üzerimi yoksa sahilden Anamur üzerimi. Yıllar önce Anamur üstü geldim ve çok zorlanmıştım..Şimdi yol nasıl bilmiyorum . Virajlar azaldı filan diyorlar ama ..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bir çok yerde tünel var ancak bu yaz sıcağında motoru aracı sağlam yoracak yerler de bolca var. Gün içinde deli sıcak yüzünden adam gibi mola vermek de zulüm. İçeriden devam derim

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Metin Mankal yazdı:

ıllar önce Anamur üstü geldim ve çok zorlanmıştım..Şimdi yol nasıl bilmiyorum

sene kaçtı bilmiyorum ama hiçbişey değimedi . direk konya üzerinden giden yollardan gitmenizi tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Side’ den Serik tarafına doğru gidip oradan Beyşehir’e gitmek bana mantıklı geliyor Demirkapı tüneli de açıldı yolu da güzel. Ardından Konya Aksaray Kayseri, Kayseri’den Pınarbaşı’na doğru dönüp oradan Göksun Kahramanmaraş en mantıklı güzergah.

Side’den Manavgat’a geçip Akseki’yi tırmanıp Seydişehir de olabilir ama Akseki yolu çok virajlı.

Anamur yoluna kesinlikle girmeyin köy yolu gibi orası ve şehirlerin içerisinden geçiyor mesafe kısa gibi gösteriyor ama en az 5 saat trafikten dolayı zaman kaybı olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
Furkan Bakırel yazdı:

Side’ den Serik tarafına doğru gidip oradan Beyşehir’e gitmek bana mantıklı geliyor Demirkapı tüneli de açıldı yolu da güzel. Ardından Konya Aksaray Kayseri, Kayseri’den Pınarbaşı’na doğru dönüp oradan Göksun Kahramanmaraş en mantıklı güzergah.

Side’den Manavgat’a geçip Akseki’yi tırmanıp Seydişehir de olabilir ama Akseki yolu çok virajlı.

Anamur yoluna kesinlikle girmeyin köy yolu gibi orası ve şehirlerin içerisinden geçiyor mesafe kısa gibi gösteriyor ama en az 5 saat trafikten dolayı zaman kaybı olur.

Anamur yolundan en son ne zaman geçtiniz ? O yolda araba kullanmayan araba kullanıyorum demesin :) Malesef ile söze başlıyorum ki şimdi tüneller ile anamur aydıncık arası virajlar maksimum 20 km ile sınırlı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mustafa Şahin2 yazdı:

Anamur yolundan en son ne zaman geçtiniz ? O yolda araba kullanmayan araba kullanıyorum demesin :) Malesef ile söze başlıyorum ki şimdi tüneller ile anamur aydıncık arası virajlar maksimum 20 km ile sınırlı

Yol kısalmış mı yani?

Anamur Taşucu arası kaç saatte bitiyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

seydişehir üzerinde akseki yolunu yıllar öne kullanmıştım. anamur üzeri yol sıkıntılı bir yoldu yol yapımı devam ediyordu ama bitmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
Emre Şimşek yazdı:

Yol kısalmış mı yani?

Anamur Taşucu arası kaç saatte bitiyor?

Yol kısaldı. Soğuk suyu geçtikten 10 km sonra tüneller başlıyor tekmende bitiyor ve başka viraj yok. 15 yıldır düzenli olarak o yolu kullanan biri olarak taşucuna 1 saatte giriyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Mustafa Şahin2 yazdı:

Kurban bayramında. Sivas’tan Beyşehir üzerinden 7 saate Alanya’ya gittim dönüşte Mersin üzeri geldim 12 saat sürdü. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Konya, Niğde, Kayseri, Pınarbaşı, Gösun, K. Maraş yapardım ben olsam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Ayhan Asil yazdı:

Konya, Niğde, Kayseri, Pınarbaşı, Gösun, K. Maraş yapardım ben olsam. 

Aklıma bu güzergah geldi ama yüreğim daraldı Ayhan abi :D 

Dümdüz yol, çok sıkıcı bir güzergah.

Metin abi ben olsam sahil boyunca giderim, süre biraz uzar, strese girersin belki ama, en azından sıkılmazsın, uykun gelmez.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Eğer gündüz gidilecekse sahil yolu yoğun olabilir

viraj konusunda Gazipaşa Anamur arasinda mellec dediğimiz yere kadar virajlar devam ediyor sonrası tünel viyadük ve düz yol 

Anamur Aydıncık yolunda ise baya gelişme var viraj çok az kaldı soguksuya kadar tünel viyadük karar size kalmış 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir keyif gezisi olmayacaksa Anamura girme Hocam

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Herkese teşekkürler arkadaşlar..Akseki,Karaman ,Pozantı .Adana güzergahından geldim. 740 km molalarla yaklaşık  11 saat sürdü.. Karamandan sonra yol çok iyi..Ama Adana otobanında tır çok fazla..Bir de otobanda yol çalışması hiç bitmiyor..Bahçe de yaklaşık 45 dakika bekledik. Yolu tek şeride düşürmüşler..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Abi biz her türlü keyif alıyoruz tabi yola ilk cikanlar için işkenceye de dönüşebiliyor ne zaman geçtin haberimiz olmamış agirlardik abi

Metin Mankal yazdı:

Herkese teşekkürler arkadaşlar..Akseki,Karaman ,Pozantı .Adana güzergahından geldim. 740 km molalarla yaklaşık  11 saat sürdü.. Karamandan sonra yol çok iyi..Ama Adana otobanında tır çok fazla..Bir de otobanda yol çalışması hiç bitmiyor..Bahçe de yaklaşık 45 dakika bekledik. Yolu tek şeride düşürmüşler..

Geçmiş olsun hocam 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ford'un yolları emmi :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Uymaz yazdı:

Abi biz her türlü keyif alıyoruz tabi yola ilk cikanlar için işkenceye de dönüşebiliyor ne zaman geçtin haberimiz olmamış agirlardik abi

2017 imiş hocam :)  Ben de keyfine 3-4 defa geçmişimdir.. 

Teşekkür ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

2017 imiş hocam :)  Ben de keyfine 3-4 defa geçmişimdir.. 

Teşekkür ederim. 

Rica ederim abi her zaman beklerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...