İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Yıpranan Aksamları Yenileme İçin Yer Önerileri

Erhan Cihan

Recommended Posts

Erhan Cihan

Merhabalar, 2013 model Titanium Smart Focus'um var. Malum; yılların yıpranmışlığı olduğu için konsolda, vites topuzunda, direksiyonda ve koltuklarda yıpranmalar oluşmaya başladı. Kütahya'da oturuyorum. Burada ya da buraya yakın iller olan; Eskişehir, Afyon, Bursa Denizli Isparta ve Uşak'ta (Eskişehir ya da Afyon olursa daha iyi olur) bu yıpranmış aksamları kaliteli ve fiyat olarak da üzmeyecek bir yer önerebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Koltuk için minder yada kılıf olur.

Vites kolu topuzu değişim yada nette silikon kılıflar var.

Direksiyon için araca özel deri dikimi yapılır. 

Diğer aksam için foto atarsanız fikir veririz. 

Boyama yada folyo kaplama olabilir yerine göre. Ayrıca bazı parçalar için krom kaplamalı bantlı ürünler var. Foto atın değerlendirelim.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Direksiyon tavan vites topuzu körük hepsini yeniledim.Vites topuzu v.b. parçaları orijinal almanızı tavsiye ederim. Yan sanayi tat vermiyor ..İyi bir döşemeci bulmak lazım. Kılıf iki ayda sarkıyor. Ben komple döşeme yaptırmayı düşünüyorum .Altı bin fiyat aldım .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Mankal yazdı:

Ben komple döşeme yaptırmayı düşünüyorum .Altı bin fiyat aldım

çok iyi rakam? kumaş otomotiv kumaşı mı olacak ona dikkat etmeli

Yorum bağlantısı
Necati Dur

Ben Kırılan fan girişlerini düzeltmiştim. Kırılan ayaklarının yerine metal parçalar yaerleştirip daha sağlam hale getirmiştim. Fotoğraflarını instagram hesabımda paylaşmışım. açılınca buraya ekleyeceğim. Aracım o zaman Polo 6R idi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...