Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Evet, genelde öyle derler tabakta pilav bırakma öcü gelir derlerdi bize Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: tabakta pilav bırakma öcü gelir derlerdi bize Sen merakından kesin bırakmışsındır abi Oldu mu gelen giden ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Umut kendini yaralıyor len.. Zararsız Yaramaz çocuğun yetişkinliği iyi olur.. Göreceksiniz bak güzel verim alacaksınız bundan Bi bak bakim bana 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Servet Aydın yazdı: Bi bak bakim bana Ben iyi verim aldım şahsen abi senden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Emin Önal yazdı: Oldu mu gelen giden ? gelen de çok kalmadı lem , neden anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Boyacı inceden başladı işe (40 bin isteyen) balkona mineral sıva yapıldı çok iyi olmasa da fena olmadı. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Benim evi de üç usta tavan dahil eski renge boyadı. 13bin mi ne verdim malzeme dahil. Patron indirimi yaptılar. 10’da başlayıp, 13’te bitirdiler 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ortanca amcam boya işleri de yapıyor bir yerde lafı geçti 3+1 boya benden filli boya elegans 13 dedi. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Servet Aydın yazdı: Benim evi de üç usta tavan dahil eski renge boyadı. 13bin mi ne verdim malzeme dahil. Patron indirimi yaptılar. 10’da başlayıp, 13’te bitirdiler Kendin boyasaydın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Bizim komşu boyattı.. Evi boya öncesi görmüştüm, her yere bir şeyler yapıştırılmış, çivi delikleri vs dolu idi. 13 bine mi ne boyattı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Ben evin 3-4 m2 lik kapalı balkonunu kendim boyadım, Servet abi gördü, bir daha boya işine bulaşma dedi:) zirvede bırak manasında diye düşünüyorum.. 4 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim komşu boyattı.. Evi boya öncesi görmüştüm, her yere bir şeyler yapıştırılmış, çivi delikleri vs dolu idi. 13 bine mi ne boyattı. Şimdi 40 bin vereceğim ama ilerleyen zamanlarda kendim boyayacağım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım 40 bin isteyen usta ile anlaşmıştık, arada ilave işler çıktı 15 fark istedi 55 oldu 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts