Hasan Karabekiroglu 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Şükredebilirler mesela. 2 erkek var bende. Evin içi amazon ormanı gibi. Tüm gün gümüşsırt goril güreşi izliyoruz. Cidden ortak atamız var bak inanmayan gelsin misafirim olsun. Ben benimkiler şanzıman ustası filan yapım dedim. Elektrikli araba çıktı, bizim plan bozuldu... Bide profil fotosu protez mi ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Bide profil fotosu protez mi ? Ne protezi ya baksana tesla bobini gibi işte :d 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Cem Işık yazdı: Boyacıyla evlendirelim kızları İnsan evladının tahtını yaparmış da bahtı? Doğan Arşiray yazdı: tamir de ogretiyorum ben. biz havuzdan balkona geciyoruz Peki o öğreniyor mu bizimkilerin ilgisi çekmiyor da İlkay Başaran yazdı: Şükredebilirler mesela. 2 erkek var bende. Evin içi amazon ormanı gibi. Tüm gün gümüşsırt goril güreşi izliyoruz. Cidden ortak atamız var bak inanmayan gelsin misafirim olsun. Çocuklar evde yokken misafir olsak 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: İnsan evladının tahtını yaparmış da bahtı? Peki o öğreniyor mu bizimkilerin ilgisi çekmiyor da Çocuklar evde yokken misafir olsak bilsin fikri olsun, amac o. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: misafirim olsun. havada davet kokusu varrr Hasan Karabekiroglu yazdı: şanzıman ustası filan yapım dedim. Elektrikli araba çıktı, bizim plan bozuldu... planet dişlileri dağıtınca kapıda randevu arayacaklar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: havada davet kokusu varrr planet dişlileri dağıtınca kapıda randevu arayacaklar 5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Tesisat, boya, parke, fayans işleri,berberlik için mutlaka insan lazım, makineleşme çok az. Dün küçük çocuklar için özel berberler olduğunu öğrendim. Ankara"da çocuk berberi var, randevu ile kabul ediyor ve normal berberin 2 katı fiyatı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: ah canım yaaa karpuz da kesmiş bekliyor 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ah canım yaaa karpuz da kesmiş bekliyor Stokholm sendromu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Şükredebilirler mesela. 2 erkek var bende. Evin içi amazon ormanı gibi. Tüm gün gümüşsırt goril güreşi izliyoruz. Sen o evde hayatta kaldığına şükret İlkay Başaran yazdı: Senin küçük oğlana benziyor.. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Sen o evde hayatta kaldığına şükret Senin küçük oğlana benziyor.. Ta kendisi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Senin küçük oğlana benziyor.. uzaktan bıdı bıdı yapıo işte, biz bunları kulak damlası niyetine kullanıoz gündelik İlkay Başaran yazdı: Ta kendisi heh aynısı işte bizdeki de, geçen gün dolap üst rafında uyuyodu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: heh aynısı işte bizdeki de, geçen gün dolap üst rafında uyuyodu Bunun yanında Umut bir melek.. Konu yaramazlık ötesi bir şey 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bunun yanında Umut bir melek.. Konu yaramazlık ötesi bir şey bilemem , data eşilğinde konuşalım kaç ambulans kaç ameliyet mesela... tss candır kamu spotu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Tayinimi marsa isteyeceğim. Ne olur ne olmaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bilemem , data eşilğinde konuşalım kaç ambulans kaç ameliyet mesela... tss candır kamu spotu Seninki kendine zarar bu velet dünyaya tehdit 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Servet Aydın yazdı: Seninki kendine zarar bu velet dünyaya tehdit Dün sabah laptop çantasına eşyalarını koymuş. Başka yerde yaşayacağım ben diyor. Tamam sorun yok da nerede mesela dedim. Karşı apartmanın 3.katı. Arkadaşına yerleşecekmiş. Amerikan expresi patlatıyor şuan 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Dün sabah laptop çantasına eşyalarını koymuş. Başka yerde yaşayacağım ben diyor. Tamam sorun yok da nerede mesela dedim. Karşı apartmanın 3.katı. Arkadaşına yerleşecekmiş. Amerikan expresi patlatıyor şuan Bana böyle öğrenci lazım. Maşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Bana böyle öğrenci lazım. Maşallah. Öğretmenleri seviyor. (Sadece pazartesi günleri, salıdan sonra bıkıyorlar )Yaz okuluna gidiyor tam gün. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Emin Önal yazdı: Benim oğlum bir melekmiş. Bunu anladım şuan Teşbihte hata olmaz : mal sahibine benzer 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bilemem , data eşilğinde konuşalım kaç ambulans kaç ameliyet mesela... tss candır kamu spotu Umut kendini yaralıyor len.. Zararsız İlkay Başaran yazdı: Dün sabah laptop çantasına eşyalarını koymuş. Başka yerde yaşayacağım ben diyor. Tamam sorun yok da nerede mesela dedim. Karşı apartmanın 3.katı. Arkadaşına yerleşecekmiş. Amerikan expresi patlatıyor şuan Yaramaz çocuğun yetişkinliği iyi olur.. Göreceksiniz bak güzel verim alacaksınız bundan 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Göreceksiniz bak güzel verim alacaksınız bundan atalar öyle mi avunurmuş? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: atalar öyle mi avunurmuş? Evet, genelde öyle derler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts