İçeriğe Yönlendir

Boya Badana İşçiliği 40 Bin TL

Nihat Palolu

Recommended Posts

Hamit inan
Servet Aydın yazdı:

Evde içmesek

Yawwww içelim bir daha mı gelicez hayata ben tülleri hallederim sen duvarları dedi hanım. Devam 😁

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

kalan para ile fren diski aldım.

bentley?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
Nihat Palolu yazdı:

Boyanacak bir ev var. 2+1

2 Odanın tamamı ve mutfağın bir kısmı saten alçı olacak. Tavanlar hariç. Evin kalan kısmı önceden saten yapılıp üzerine kağıt yapmışlar. Kağıtları söktük iz bıraktı tabi. Bu izli bölümler düzeltilecek. Balkon tavan ve duvarı dekor sıva olacak.

Balkon demirindeki eski boya pürmüzle yakılıp temizlenip boyanacak.

İşçilik 40 bin. Bana fazla geldi.

Uzun zamandır boya yaptırmıyorum. Fiyat nasıl sizce?

14 katlı 2 daire üzerine 2x 150 m2 dairesi olan 14 katlı apartmanın merdiven dairesi, su deposu, elektrik odası, toplantı salonu ve 1 katın dış cephesini boyattık 75k 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ü.Emre Kartal yazdı:

Üzerine isonemin sıvı yalıtımından öneririm. Tüm banyoya da yapabilirsiniz. 

Su kayıp gidiyor, ıslakken kayma vs yapmıyor. Hem de yalıtım oluşturduğundan uzun ömürlü olur zemin

yaptim benzer bir marka ile. derzleri kapattim. 

Çağlar Bayur yazdı:

bentley?

jeep. bedava valla. 3500 tl cift. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Dün başka bir ustaya baktırdım o da 55 bin fiyat verdi :D

• Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Tamer Olcay Çiçek yazdı:

artı olarak malzemede olacak onlar ne kadar tutuyor peki

Malzemelere gelemedik daha. Usta engelini aşınca bakacağız.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu şartlarda vaktim varsa ben kendim yapardım.. 

Vaktim yoksa, bu sürede ben daha fazla kazanır mıydım ona bakardım.. 

Alçı çekilecek yerler alçıyı çek.. kurusun zımparala, yeniden duvar kağıdı kapla.. Ucuzundan al az desenli al.. 

Güzel boya yaparım. Saten alçı hiç yapmadım yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi zamanım da yok.

Gündüz birkaç resim yükleyeyim.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

İşyerini boyattım, iki günde boyadılar. Takribi 120 metre alan. Beyazdı griye çevirdik. 35 bin lira ödedik malzeme dahil. 3 tane 15 litrelik boya kullandılar. 

Fiyattan anlamadığım için bizim şirketin müteahhitini aradım. Malzeme dahil 35 dedim, 30 saniye hesapladı, pazarlık etmeye gerek yok uygundur, anlaş, yapsınlar dedi....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Nihat Palolu yazdı:

Güzel boya yaparım. Saten alçı hiç yapmadım yapabilir miyim bilmiyorum. Gerçi zamanım da yok.

o parayi vermeyip kendiniz yapacaksaniz, bir tane alci zimpara makinesi olursa kolayca biter. cunki alci isi bitince zimpara yapiliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Selçuk Bakış yazdı:

alçı ile düzeltecek yer yoksa tabi :flowers:

Forumdaki bir kaç kişi hariç herkes alçı ile düzeltme işi yapabilir. 

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Nihat Palolu yazdı:

ev boyası en sevdiğim, hata kaldırıyor, baktın olmadı 3 m2 kazıyıp yine girişion. saten e neden şart koştuk bu arada?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

ev boyası en sevdiğim, hata kaldırıyor, baktın olmadı 3 m2 kazıyıp yine girişion. saten e neden şart koştuk bu arada?

Yüksek mevkiden emir gelmiş

• Mutlu 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Aslında çoluk çocuk meslek için okuyorsa boşa okuyor. Biri musluk değişimi için tesisatçı olan komşusunu çağırmış. Yarım saatlik iş, tek musluk değişimi, 800 lira istemiş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan

Öncelikle böyle bir foruma üyeyseniz o kadar parayı vermemeniz lazım. Benim bu forumdan şimdiye kadar sorunuma çözüm bulamadığım konu olmamıştır.

Elinizden iş geliyorsa kendiniz yapın. Gelmiyorsa yine kendiniz yapın ama foruma danışarak. Kötü mü oldu önemli değil bir sonraki sefere iyi olur. 

Kiracı olduğum zamanlarda taşındığımız her evi kendimiz boyaya boyaya öğrendik bu işi 😊 süper mi yapıyorum asla ama bir çok ustadan iyiyimdir.

Kısaxası o kadar parayı vermeyin, izin alıp acele etmeden kendiniz yapın derim. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Sırf bu fiyatlar yüzünden herşeyi kendim yapar oldum. Alçı , boya , kaynak, elektrik , tesisat, fayans… her iş çıkınca kalitelisinden malzeme/ekipman aldım. Youtube sağolsun çok iyi eğitim veriyor.  

Alternatif olarak Armut tan fiyat alanilirsiniz.  Elinden iş gelen aile reisleri geliyo genelde. Fiyat uygun. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Almanya olarak kiskandigimiz yegane konu Türkiye'deki ekonomik iscilik ücretleriydi.

Artik boya isciligi bile o kadar tutuyorsa, kiskanilacak bir sey kalmamis demektir, hemen komsulara haber vereyim.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Çağlar Bayur yazdı:

Laminant parke yapılıp sonra saten yapılmış. Süpürgelik kenarları düzgün olmamış tabi. Bir süre sonra saten üzerine duvar kağıdı yapılmış. Tabi süpürgelikler sökülüp yenilenmemiş.

Sonrasında duvar kağıdının belli bölümleri boyanmış. Kağıtları sökünce güzel bir manzara ile başbaşa kaldık. Laminatlarda değişecek oda kapıları da.

on4t4rt.JPG

jdj06g2.JPG

484tdvb.JPG

60e7d1x.JPG

bzomigz.JPG

suwg0hs.JPG

e3jrsz5.JPG

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Karahan yazdı:

süper mi yapıyorum asla ama bir çok ustadan iyiyimdir.

Püf noktası bu.. Emin olun, bir çok ustadan iyiyiz.. 

Bir eve baktım, yeni parke yapmışlar.. Kapıların mutfak hariç, hiç biri kapanmıyordu.. 

Elektrik priz ve anahtarları da boyamışlar, içi boya dolmuş hiç biri çalışmıyordu. 

Nihat Palolu yazdı:

Laminant parke yapılıp sonra saten yapılmış. Süpürgelik kenarları düzgün olmamış tabi. Bir süre sonra saten üzerine duvar kağıdı yapılmış. Tabi süpürgelikler sökülüp yenilenmemiş.

Sonrasında duvar kağıdının belli bölümleri boyanmış. Kağıtları sökünce güzel bir manzara ile başbaşa kaldık. Laminatlarda değişecek oda kapıları da.

e3jrsz5.JPG

Geniş ağızlı bir spatula, bir de zımpara yapacak bir makine.. 

Ha bir de maske :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Elektrik priz ve anahtarları da boyamışlar, içi boya dolmuş

ama o fiyata dahil ekstra boya parası istenmez, ikram o

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geniş ağızlı bir spatula, bir de zımpara yapacak bir makine.. 

Ha bir de maske :)

Yok ya o kadar kolay değil. 3 usta da aynı şeyi söyledi. Kalıntılar elle sökülebildiği kadar sökülecek. Kalanlar kimyasalla temizlenecek.

Sonrasında çentik açılıp sıva alçı ve üzerine saten alçı çekilecek. İşin hakkı bu dediler. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

zımpara yapacak bir makine.. 

çok toz yapıyor, spatula candır kafi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Nihat Palolu yazdı:

Yok ya o kadar kolay değil. 3 usta da aynı şeyi söyledi. Kalıntılar elle sökülebildiği kadar sökülecek. Kalanlar kimyasalla temizlenecek.

Sonrasında çentik açılıp sıva alçı ve üzerine saten alçı çekilecek. İşin hakkı bu dediler. 

Duvar kağıdının kiyasalı H2O

Her çeşmede bulabilirsin.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Duvar kağıdının kiyasalı H2O

Her çeşmede bulabilirsin.. 

Bizimkini mobilya tutkalıyla yapıştırmışlar :D  O yüzden H2O işe yaramadı.

Buradan yazayım bilgi olsun. Sirkeli su, deterjanlı su, sıcak su, deterjanlı sıcak su, buharlı temizlik makinesi işe yaramadı.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Nihat Palolu yazdı:

Buradan yazayım bilgi olsun. Sirkeli su, deterjanlı su, sıcak su, deterjanlı sıcak su, buharlı temizlik makinesi işe yaramadı.

spatula :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Ozyurek yazdı:

spatula :)

Adı duvar kağıdı ama kendisi vinil, o nedenle spatula tutunamayıp kayıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...