Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Artık ücretin 15 gün içinde ödenmemesi durumunda 16-45 gün arası ödenmesi durumunda 4 kat ceza yerine, 1 kat cezalı ödenecek. İndirim yok. Tebligat yok. https://www.ntv.com.tr/yazarlar/murat-sahin/otoyol-ve-koprulere-kacak-gecis-duzenlemesisartli-indirim-geliyor,y3KpV3S2kkClpeL65ojlAg Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Bende geçenlerde İstanbula gitmiştim 28.07.24 Kuzey Marmara Otoyolu gecisinde HGS niz yetersizdir. Gecis ucreti 13.08.24 ye kadar odenmezse 1 kati, 11.09.24 sonrasi 4 kati ceza uygulanır. Şeklinde msj gelmişti eskiden 11 katı gelirdi şimdi bu şekilde düzenleme olmuş 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos (düzenlendi) şurdan bakaraım: 4 olma seebebi ve hesabı ne idi, hangi sebep ve hesap ile (iktisadi ve mühendislik) neden 1 e düştü, buradan yola çıkarsak yarın 16 ya çıkmama ihtimali yok denemez 2 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Kaçak hgs geçişim var 10 yıldır duruyor. Kaçak geçiş plakasına ogs veya hgs almak gerekiyormuş. Ben plaka değişip ogs almıştım, silinmedi kaldı öylece. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Gişelerden çıkarken para yazmıyor bedava diye seviniyorum 😜 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Otobanı veya köprüleri kullandığımda hemen edevletten kontrol ediyorum. Nakit ödeme yeri varsa ödüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Metin Akbal yazdı: Gişelerden çıkarken para yazmıyor bedava diye seviniyorum 😜 atalar ne yaşamışsa nasıl da sçylemiş: göz görmez ise gönül katlanır 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Benim plaka değişmedi, cezayı da ödedim ama benim de duruyor hesapta silinmiyor nedense. Şimdi baktım sitesinde duruyor ama HGS uygulamasında uyarı olarak çıkmıyor artık. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: atalar ne yaşamışsa nasıl da sçylemiş: göz görmez ise gönül katlanır Otobanın başına ortasına sonuna 2. adamları dikse daha mı iyi 😅 En azından onları görmüyoruz. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos En sağlıklı kontrol yeri burası.. Yıllardır HGS kullanmam. HGS kartım var bazen plakayı taşıyorum ama bakiye yüklemiyorum. Bu siteden girip tık tık ödüyorum. Haftada 1 kontrol ederim. Bazen geç düştüğü oluyor bilginize. https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos HGS uygulaması güzel çalışıyor. Birkaç ayda bir 500₺ yüklüyorum, tertemiz. Bankayla işim yok, alt limit tutarı vs yok, kontörlü hat gibi, öde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts