Mustafa Karahan 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Merhabalar, Türk Telekom ev İnterneti kullanıyorum ve taahhüt bu ay bitiyor. 150 TL civarı öderken şimdi aylık 500 tl gibi fiyatlar çıkıyor. Yani tamam 150 TL ucuz ama en az 500 tl de olmamalı bu rakam değil mi 😊 Diğer firmalarda aynı benzer fiyatlar var gibi. Taahhüt yenileme hakkında ne yapabilirim? 1 Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Merhaba. Hepsinde fiyatlar aynı aşağı yukarı. Ben türknet kullanıyorum. En azından Türknette taahhüt yok. Fiyat olarak 500 TL ancak şöyle bir imkanı var. Eğer bir yıllık peşin ödeme yaparsanız, aylık 400 TL'ye düşüyor, Kredi kartlarına da 6 taksit yapıyorlar. 400x12=4800 TL 4800/6 taksit = 800 TL 6 taksitte ödüyorsun. Taahhüt olmadığı için istediğin zaman ayrılırsın. Kullanmadığın bedeller iade ediliyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Siba net kullanıyorum. Ödediğim kadar kullanıyorum. Ödemezsem kapanıyor. Taahhüt de yok. Yazın yaylaya gittiğimde boşyere fatura ödemiyorum. Memnunum. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Değişim öncesi en buyuk sorun ise oturduğunuz yerde diğer saglayicilarin boş portu var mi? Yoksa yapacak bir şey yok zaten. Benim yeni adreste yoktu. TTnete gectik. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Bizim iş yerinde bazı arkadaşlara bulundukları yerde fiber çıkmayınca taahhütsüz Türknet aldılar, memnunlar 2 kişi var bu şekilde kullanan. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Telekomun sosyal medya hesaplarından herhangi birine dm üzerinden ''Benzersiz İkna 8 Kampanyasından yararlanmak istiyorum'' diye mesaj bırakın. Numaranızı isterler, yazın, sonra gün içinde dönerler. Verecekleri fiyat, sitesinde gördüğünüz veya uygulama üzerinden geçiş yapacağınız tarifelerden uyguna gelir. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Hakan Adalıoğlu yazdı: Türknet i çok duydum kullananlar genelde memnunum diyor. Kredi kartı ile ödemesi de iyiymiş 😊 Şimdiye kadar Türk Telekom kullandım bir sıkıntı da görmedim. Ama fiyatlar gerçekten fazla artmış. Siz memnun musunuz Türknetten? Ayhan Asil yazdı: Sibanet hiç duymadım. Göknet diye de firma duymuştum 😊 Ben sürekli kullandığım için Türk Telekom tarzı büyük firma daha iyi olur Baha Kanberoğlu yazdı: Hep tt net kullanınca boş port sıkıntısı yaşamadım. Ama ciddi zamlandı fiyatlar. Yine Telekomdan devam etmek isterim aslında ama fiyat düşürmek lazım. Ama baktım olmuyor diğer firmalara boş port olayını sorarak geçerim 😊 Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mustafa Karahan yazdı: Türknet i çok duydum kullananlar genelde memnunum diyor. Kredi kartı ile ödemesi de iyiymiş 😊 Şimdiye kadar Türk Telekom kullandım bir sıkıntı da görmedim. Ama fiyatlar gerçekten fazla artmış. Siz memnun musunuz Türknetten? Memnunun, Türktelekom altyapısı kullanılıyor zaten, farketmiyor yani. Taahhüt olmaması, kredi kartına 6 taksit ile peşin ödemede 400 tl ye gelmesi + olan yönleri Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Türk Telekom zorlayacağım olmazsa Türknet i deneyeceğim. Celal Aydın yazdı: Evet duymak istediğim şeyi duydum sanki 😊 bu şekilde Twitter dan yazacağım bakalım ne fiyat verecekler 😊 teşekkürler Hakan Adalıoğlu yazdı: Memnunun, Türktelekom altyapısı kullanılıyor zaten, farketmiyor yani. Taahhüt olmaması, kredi kartına 6 taksit ile peşin ödemede 400 tl ye gelmesi + olan yönleri Hız açısından daha iyi diyorlar. Aynı alt yapı kullanıp hızın iyi olması garip gelmişti bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Depolara baskın yapıp patates ve soğanı sayanlar nerede acaba.. 1 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos ben de extranet kullanıyordum 179 a, 279 a gel 1 yıllık tahahhüt yapalım dediler 200 olursa olur dedim anlaşamadık. comnet diye bir firma peşin ödemede aylık 179 a geliyor ona güvendim o da şimdi port yok diyor. dimyata pirinçe giderken eldeki bulgurdan olduk. Halimiz bu mobil veri bakalım ne kadar yetecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos 100 mbit fiber kullanıyorum telekom yenileme zamanı 6 ay 500 sonraki 6 ay 600 dedi. gigaspeed diye bir firmaya geçtim çok memnunum. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Ben millenicom kullanıyorum. İlk 4 ay 260 sonraki aylar 360. Download 35 upload 15 mbit. Taahhüt yok ama sabit fiyat da yok. Tek kötü yanı o. Anlık zam gelebiliyor. Yine de ttnet e o parayı verip taahhüt yapmaktan iyidir bence. Vpn lerin hepsi çalışıyor bant daraltmadan etkilenmiyorum. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Hakan Adalıoğlu yazdı: Merhaba. Hepsinde fiyatlar aynı aşağı yukarı. Ben türknet kullanıyorum. En azından Türknette taahhüt yok. Fiyat olarak 500 TL ancak şöyle bir imkanı var. Eğer bir yıllık peşin ödeme yaparsanız, aylık 400 TL'ye düşüyor, Kredi kartlarına da 6 taksit yapıyorlar. 400x12=4800 TL 4800/6 taksit = 800 TL 6 taksitte ödüyorsun. Taahhüt olmadığı için istediğin zaman ayrılırsın. Kullanmadığın bedeller iade ediliyor. bende türknet fiber kullanıyorum taahhüt yok evet ama bu da istedikleri gibi zaman zam yapmalarına yarıyor. Yani herkes bir kulpuna uyduruyor. avrupadaki en pahalı internetini kullandığımız da cabası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Depolara baskın yapıp patates ve soğanı sayanlar nerede acaba.. kuduz köpekler avındalar 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Onlarla birlikte Türk Telekom ofisine gitsem indirim yaparlar mı 😃 Burak Tokcan yazdı: Fiber altyapı var evimizde Muhammet Ergün yazdı: Bende bu tarz durum yaşamak istemiyorum o yüzden Türk Telekoma ikna msjı atacağım 😊 Mehmet Cihat yazdı: Bende benzer fiyatlar aldım aşırı zamlı geliyor bu tutarlar Süleyman Can yazdı: Ttnet iyi ama bu fiyatlar çok yüksek. Taahhüt olması iyi yeterki fiyat da iyi olsun 😊 İkna kampanyasından iyi fiyat alamazsam kapatın deyip diğer firmalara bakacağım. Millenicom aklımda yoktu hiç 😊 Murat Öngür yazdı: Fiyat ve kalite iyi olsun taahhüt sorun değil gerçekten. Eğer Telekom olmazsa ilk soracağım yer Türknet olcak ama 😊 sabit internetten mobile kadar internet kötü ve pahalı mı evet fazlasıyla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mustafa Karahan yazdı: Fiyat ve kalite iyi olsun taahhüt sorun değil gerçekten. Eğer Telekom olmazsa ilk soracağım yer Türknet olcak ama 😊 sabit internetten mobile kadar internet kötü ve pahalı mı evet fazlasıyla sokaktaki altaypı hepsinde aynı kablo üstünden gitmekte kalitede farkları yok Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mustafa Karahan yazdı: İkna kampanyasından iyi fiyat alamazsam kapatın deyip Kapattırmayın derim, port sorunu yaşama ihtimaliniz var, diğer operatörlere başvurup işleminizi devam ettirin derim. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Fiber altyapı varsa taahhütsüz hizmet veren firmalar var. Örn. ben Ay Telekom diye bir firmanın bayisiyim. Aynı zamanda evimde, iş yerimde kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar. Kurulumu vs. Türk Telekom yapıyor. Fiber varsa zaten modemi de telekom ücretsiz veriyor. Siz türk telekomdan geçiş yapacağınız için aktivasyon ücreti de çıkmaz size. Şuanda da 100mbps fiber aylık 379₺ Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Depolara baskın yapıp patates ve soğanı sayanlar nerede acaba.. postanede port saymadıklarına eminim 1 Yorum bağlantısı
özgür çetinkaya 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos https://atlantisnet.com.tr/tarifelerimiz/ 1000mb 350tl taahhüt yok kullanmak isteyenler bakabilir. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: sokaktaki altaypı hepsinde aynı kablo üstünden gitmekte kalitede farkları yok Altyapi aynı olsa da yabancı abonenin vanasini istedikleri gibi kisamiyorlar. Ttnet hepsiyle davalık olunca geri adım attilar. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Celal Aydın yazdı: Kapattırmayın derim, port sorunu yaşama ihtimaliniz var Doğru bu aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim 😊 Burak Tokcan yazdı: Şimdiye kadar Türk Telekom fiber kullandım. 150 den 500 tl ye çıkması çok afaki bir artış. Tmm 150 de olmasın ama sizdeki fiyat gibi 379 TL olsun kabul edilebilir. İşin gerçeği farklı farklı bir çok internet firması var ama kime nasıl güvenirim bilmiyorum. Türk Telekom da bunu bildiği için fiyatı buna göre çekiyor sanırım 😊 Sani Gerşon yazdı: Kablonet var mı bölgenizde? Sorgulamadım ama kablonet daha pahalı olmaz mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts