İçeriğe Yönlendir

Ev İnterneti Taahhüt Yenileme Hakkında

Mustafa Karahan

Recommended Posts

Sermet Gündoğdu
Celal Aydın yazdı:

Kapattırmayın derim, port sorunu yaşama ihtimaliniz var, diğer operatörlere başvurup işleminizi devam ettirin derim.

Kapatmadan geçiş yapabilirsiniz istediğiniz servis sağlayıcısına ttnet online işlemlerden hizmet numaranızı öğrenin yeterli.Yeni firma sizin adınıza eski aboneliğinizi de iptal eder port sorunu yaşamazsınız

Yorum bağlantısı
Burak Tokcan
Mustafa Karahan yazdı:

Şimdiye kadar Türk Telekom fiber kullandım. 150 den 500 tl ye çıkması çok afaki bir artış. Tmm 150 de olmasın ama sizdeki fiyat gibi 379 TL olsun kabul edilebilir. 

İşin gerçeği farklı farklı bir çok internet firması var ama kime nasıl güvenirim bilmiyorum. Türk Telekom da bunu bildiği için fiyatı buna göre çekiyor sanırım 😊 

Dediğim gibi. Ben Ay Telekom'un bayisiyim. Bu zamana kadar çok sayıda abone yaptım. Kendim de evimde ve iş yerimde kullanıyorum. Tamamen türk telekomun altyapısını kullanıyorlar. Zaten kurulumu da türk telekom yapıyor. Yani siz firmaya sadece abone olup fatura ödüyorsunuz. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Öyle saatlerce telefonda oradan oraya savrulmuyorsunuz. Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz. Bir de türk telekom, rekabet kanunu gereği alt yapı sağladığı firmalardan daha aşağıya tarife satamıyor. Telekomun pahalı ve taahhütlü olmamasının sebebi de bu. Tekelleşme yasak çünkü. Yoksa telekom bu firmalardan abone başı ücret ve altyapı kirası alıyor. Normalde isteseler çok cüzi rakamlara abonelik yaparlar. Daha önce de Fixnet diye bir firmadan kullanmıştım. Onda da sorun yaşamadım. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Sermet Gündoğdu yazdı:

Ttnet ile anlaşamazsak böyle yapacağım. Port sorunu ile uğraşmayalım durduk yere 😊

Burak Tokcan yazdı:

Dediğim gibi. Ben Ay Telekom'un bayisiyim. Bu zamana kadar çok sayıda abone yaptım. Kendim de evimde ve iş yerimde kullanıyorum. Tamamen türk telekomun altyapısını kullanıyorlar. Zaten kurulumu da türk telekom yapıyor. Yani siz firmaya sadece abone olup fatura ödüyorsunuz. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Öyle saatlerce telefonda oradan oraya savrulmuyorsunuz. Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz. Bir de türk telekom, rekabet kanunu gereği alt yapı sağladığı firmalardan daha aşağıya tarife satamıyor. Telekomun pahalı ve taahhütlü olmamasının sebebi de bu. Tekelleşme yasak çünkü. Yoksa telekom bu firmalardan abone başı ücret ve altyapı kirası alıyor. Normalde isteseler çok cüzi rakamlara abonelik yaparlar. Daha önce de Fixnet diye bir firmadan kullanmıştım. Onda da sorun yaşamadım. 

Teşekkür ediyorum cevabınız için. Türk Telekom ile anlaşamazsak sizinle irtibata geçeceğim. Daha önce aradı ttnet pahalı diye kabul etmedim. Bu ay sonuna doğru ya ttnet beni arar ya da ben onları 😊

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Daha 2 gün önce yaşadığım olayı anlatayım. 

Kullandığım internet tarifesi 200 mbit fiber ve 400 TL ödüyorum, 12. Ayda taahhütüm bitiyor. 

2 gün önce aradılar bitmesine az kalmış, zam gelecek (31 temmuzda arıyorlar tam) tarifenizi aynı hızda yanına tv hizmeti ekleyerek 550 liraya yenileyelim dediler. Benim de tv ihtiyacım yok. O şekilde de olsa aynı olurmuş kampanya öyleymiş. Düşüneyim döneyim diyorum yok bugün ay sonu ve ben ararsam bu birime ulaşamayacağımdan yüksek fiyat olurmuş (böyle yapıp mecbur bırakıyorlar akıllarınca) 

Olsun istemiyorum dedim kapattım. Uygulamasına girdiğimde kampanya gördüm, şuan 400 ödediğim tarifeyi 6 ay 360 TL, 6 ay 440 TL  ile yeniden taahhüt yenilemesi yapabildiğimi gördüm ve yaptım. 

Özetle, tamamen kafalarına göre takılıyorlar ve 4-5 süre varken bitiyor az kaldı vs diye aramaya başlıyorlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Telekom da aynı yapıyor.. 

2 ay önceden sıkıştırmaya başlıyor.. Yeni taahhüdü de 18 aylı kyapıyor.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Ü.Emre Kartal yazdı:

Beni de çok önceden aramışlardı temmuzda zam gelecek şeklinde ama ağustos sonu bitiyor şimdiden niye taahhüt verip fazla fiyat ödeyim dedim kapattım. Ya tutarsa mantığı ile arıyorlar. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bende niye eskisi gibi 24 ay taahhüt yok dediğimde btk kararı demişlerdi 😊

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

550 liraya yenileyelim dediler.

Ü.Emre Kartal yazdı:

6 ay 360 TL, 6 ay 440 TL  ile yeniden taahhüt yenilemesi

bunun adı dolandırıcılığa teşebbüs ,bizde  cezası olmayınca tabi teşebbüsün de sonu gelmiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

bunun adı dolandırıcılığa teşebbüs ,bizde  cezası olmayınca tabi teşebbüsün de sonu gelmiyor

Hem öyle hem de 12 ay sürenin son 6 ayında sürekli arıyorlar. Yani 6 ay sonra fiyat artırmanın yeni taktiği bu olsa gerek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Karahan
Celal Aydın yazdı:

Telekomun sosyal medya hesaplarından herhangi birine dm üzerinden ''Benzersiz İkna 8 Kampanyasından yararlanmak istiyorum'' diye mesaj bırakın. Numaranızı isterler, yazın, sonra gün içinde dönerler. Verecekleri fiyat, sitesinde gördüğünüz veya uygulama üzerinden geçiş yapacağınız tarifelerden uyguna gelir.

Bugün Twitter dan bu şekilde mesaj attım 435 TL olarak fiyat teklifi aldım. 

Mobil uygulama da ise

15 ay 519 TL ve ya

İlk 5 ay 315 TL diğer 10 ay 630 TL

olarak görünüyordu fiyatlar. 

Burdan @Celal Aydın ve diğer cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. 😊

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Mustafa Karahan yazdı:

Mobil uygulama da ise

15 ay 519 TL ve ya

Hızınız ne ? Gerçekten gerekiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mustafa Karahan yazdı:

Mobil uygulama da ise

15 ay 519 TL ve ya

Rica ederim. En uygunu o teklifte mevcut olur. Takdir sizin. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Selçuk Keleş yazdı:

Hızınız ne ? Gerçekten gerekiyor mu ?

50 mbpse kadar hız için bu fiyatı verdiler. Beni aradıklarında ya da online işlemlere baktığımda daha fazla fiyat çıkıyordu.

Celal Aydın yazdı:

Rica ederim. En uygunu o teklifte mevcut olur. Takdir sizin. :) 

Teşekkür ederim tekrardan. Gerçekten en uygun teklifi bu şekilde aldım 😊 ama benzersiz ikna 9 olmuş 😃 8 den 9a geçmişler 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hiç elleşmedim hiçbirşey yapmadım 400 e çıkardılar. yoksa en ucuz verdikleri teklif taahüt ile 480 liraydı. 

Burak Tokcan yazdı:

beni en az 1000 sefer aramışlardır bunların 300 seferinde lütfen eposta ile iletişim kurun telefonla birşey kabul edemem demişimdir. En son hiçbir taahhüt olmadan daha düşük bedel ödediğimi farkettim. Çünkü her an kaçabilir müşteriyim. Arayan da azaldı yine arıyorlar ama artık açmıyorum. Duruma göre bakacağım. Bu kadar telefonla insanları rahatsız etmek günahtır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

6 ay 360 TL, 6 ay 440 TL

200 hızda? hangi firma bu

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

200 hızda? hangi firma bu

Superonline

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...