Servet Aydın 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Selim Bilgin yazdı: Hankook mu alıyoruz sonuç olarak? Petlas 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: C-Max ta Falken 310 kullandım ben. Gayet başarılı bir lastikti ama ömrü kısaydı. 25-30 bin km arasında diş derinliği ciddi yıpranmıştı. Michelin in ömrü belirgin şekilde diğer markalara kıyasla uzun. Daha yumuşak ve konforlu lastik. Ne alırsanız alın ecoContact almayın. Maxis ten bile o kadar nefret etmemiştim. Tövbe bir daha. Şirket araçlarında üst paket egealarda 17 jantta eco contact takılı 1.6 dizel 130 luğun yüksek torku ile araç dip gazda 2 ve 3. Viteste sarma ya da virajlarda kıç atma gibi ufak süprizler yapıyor 31 Temmuz tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bizde fiyatı talep belirler.. İngilterede fiyatı maliyet belirliyordur.. Talep dedin ikna oldum abi. Ben başka şekilde yorumlayacaktım. İngiltere yerli üretim Falken e ithalat vergisi getirmiş olabilir 😜 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Mertol Kip yazdı: C-Max ta Falken 310 kullandım ben. Gayet başarılı bir lastikti ama ömrü kısaydı. 25-30 bin km arasında diş derinliği ciddi yıpranmıştı. Michelin in ömrü belirgin şekilde diğer markalara kıyasla uzun. Daha yumuşak ve konforlu lastik. Ne alırsanız alın ecoContact almayın. Maxis ten bile o kadar nefret etmemiştim. Tövbe bir daha. eco hicbirsey almamak lazim hayatta. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Şirket araçlarında üst paket egealarda 17 jantta eco contact takılı 1.6 dizel 130 luğun yüksek torku ile araç dip gazda 2 ve 3. Viteste sarma ya da virajlarda kıç atma gibi ufak süprizler yapıyor Kuga'da 19 jant alınca pintilik yapıp ecoContact almıştım, bir lastikten ne kadar nefret edilebilirse o kadar ettim. Bu sefer Premiumcontact aldım bakalım sonuç ne olacak göreceğiz, bunda da sonuç benzer olursa benim için conti sayfası kapanır, doğrudan michelin. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Servet Aydın yazdı: Petlas O kayıyor ya, ya da ben kaydırıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Selim Bilgin yazdı: O kayıyor ya, ya da ben kaydırıyorum. Sen ahlaksız isen lastik naapsın 5 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos (düzenlendi) Momo marka toprun serisi lastik aldım, Macaristan üretimi İtalyan lastiği, petlas ile aynı fiyatti yada ucuzdu tam hatırlayamadım. Petlas tan kötü olamaz diyerek aldım gerçekten iyi çıktı memnunum 1 Ağustos tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos (düzenlendi) Haşmet Güngör yazdı: Michelin zengin diğeri fakir lastiği. Çevrenize bakın. Pahalı olan iyidir mantığın da o kadar çok kişi var ki inanamazsınız, bunlar sorgulamıyorlar. Kazık yediklerini düşünmüyorlar. sağlıkta bile ,3 birimlik atıyorum diş tedavisine 10 ödeyip mutlu oluyorlar. Özel hastanede soyulup daha iyi olacaklarını düşünüyorlar. Sonrada bu kadar para verdim fos çıktı diyorlar. Pahalı olan genellikle iyidir. 5 senelik continentalleri çıkartıp petlas taktım. 5 yıllık lastik sıfır lastikten daha kaliteli tutuyordu. Ama marketten kireç çözücü alacağım zaman içeriğine baktığımda ikiside %3 bilmem ne asidi ama fiyat farkı iki kat... 1 Ağustos tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Selim Bilgin yazdı: O kayıyor ya, ya da ben kaydırıyorum. Kayma olayı ayrı bir dert. Şerit değiştirirken bile çizgi üzerine değince araç yoldan fırlayacak gibi oluyor. Nasıl anormal bir yanak var nasıl bir taban var anlamadım. Elim az genişleyince contiye geri geçip ikince elde satacağım. Zaten tek bir kazayı engellese kaç kez kendi parasını çıkarıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Servet Aydın yazdı: Petlas İlk sene güzel de sonrası karışık Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: Lastik seçimi ve hali ile fiyatları herkesi yakından ilgilendirmekte, fiyatlara yüksek ucuz olarak değilde, orantı olarak bakalım. Burada konu çok iyi lastik çok kötü lastik değil, fiyat farklarına boyun eğme olayı. Benim araştırdığım iki farklı lastik vardı, michelin primacy4+ ve falken ziex 310 modelleri. Türkiye fiyatlarına baktığımzda, michelin 6000tL, falken 3200 TL. fark 2 misline yakın, bu farkı ingiliz kabul eder mi diye düşündüm ve aşağıdaki test videosundaki fiyatlara baktım: videodaki ebatların fiyat karşılaştırması: 205/55/16 ebadı ingilterde michelin 93,89 sterling falken 89.39 sterling Tükiye fiyatlarına bakalım: michelin 3890TL falken 2420TL üretim yılları 2024 rakamlar hb sitesinden ingilizin 4 sterling fark verdiği aynı lastiğe biz neden 32 sterling yani 10 misli fark veriyoruz? neden vermeyi kabul ediyoruz? test videosu linki ve fiyatlar: İngiltere'de araba olunca "bin kindimi firinsiz iribisindi givindi hissitmiyirim" deyip fransız lastiği alan müşteri profili pek yoktur, ondandır 4 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: İngiltere'de araba olunca "bin kindimi firinsiz iribisindi givindi hissitmiyirim" deyip fransız lastiği alan müşteri profili pek yoktur, ondandır Michelinden ben çok memnun kaldım, 51k devirdi, hala geçerli, bundan sonra da hep tercih edeceğim. Ve evet Fransız arabalarında (Laguna gibi ağır makinalılar hariç) pek güvende hissetmiyorum En iyi yaptıkları şey Michelin, ST Dupont, Şarap ve Parfüm. Keyif onların işi. 2 Ağustos tarihinde Celal Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos (düzenlendi) Buğün Yayla keyfi yaptık...Bacanağın Qashqai Çaybaşından Ünyeye ordanda Termeye kadar kullandım Lastikler Starmax ses yapıyor ama sakin kullanımda problem yaşamadım. Petlas ile Starmax bire bir aynımı ? 2 Ağustos tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Arabanın üstünde michelin geldi mecburen 40.000 km kullandım. Sorun yaşamadım. Ama lastik alacak olsam Michelini listeme bile koymam, kökten bridgestone'cuyım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Arabanın üstünde michelin geldi mecburen 40.000 km kullandım. Sorun yaşamadım. Ama lastik alacak olsam Michelini listeme bile koymam, kökten bridgestone'cuyım niye ki, ben kafam rahat olsun diye michelin alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: niye ki, ben kafam rahat olsun diye michelin alıyorum. Lastik ebadıma göre, Bridgestone T005 Turanza Yakıt A Yağmur B Gürültü 70 Fiyat 2.900 Michelin Primacy 4+ Yakıt C Yağmur A Gürültü 69 Fiyat 4.600 Bana Michelin almam için somut bir neden gösterir misin? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Lastik ebadıma göre, Bridgestone T005 Turanza Yakıt A Yağmur B Gürültü 70 Fiyat 2.900 Michelin Primacy 4+ Yakıt C Yağmur A Gürültü 69 Fiyat 4.600 Bana Michelin almam için somut bir neden gösterir misin? t005’de yakıt B yazıyor 91v’de abi hani lastiğin genel ömrü, ömrü boyunca aynı performansı vermesi, lastik balansı, telleri, sağa sola çekmesi, aşınması gibi konularda bazı markalar stabil değil. Ben o yüzden michelin alıyorum. Fiyat farkı da çok az. 2023-2024 üretim, 91v hız yük endeksi, primacy 4 ve t005 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: t005’de yakıt B yazıyor 91v’de abi hani lastiğin genel ömrü, ömrü boyunca aynı performansı vermesi, lastik balansı, telleri, sağa sola çekmesi, aşınması gibi konularda bazı markalar stabil değil. Ben o yüzden michelin alıyorum. Fiyat farkı da çok az. 2023-2024 üretim, 91v hız yük endeksi, primacy 4 ve t005 Benimkiler 195 55 16 , detayları yorumları çok da incelemedim genel görünüm bu şekilde. İnsanın lastiğine güvenmesi çok önemli ve bu ruh halini, bütün sürüş şeklini etkiliyor o nedenle sen elbette ki Michelin al senin için en uygun seçim bu. Bu arada benim ifade şeklim sanki sabit fikirliymişim gibi görünebilir ama motosiklette Michelin Tracker kullanıyorum ve çok memnunum aynı tipte lastik alacak olsam yine bundan alırım. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos buyuk jant olunca michelin cok pahali oluyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Benimkiler 195 55 16 , 205/55/r16 en çok satan lastik abi. O yüzden iki marka arasındaki fiyat farkı az olabilir. Zaten başlık da tam buna uygun. Lastiklerdeki fiyt farkı neye göre belirleniyor… Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tüm konuyu okudum, kafam çok karıştı ben yine gittim Mişlen aldım 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Pandemiden önce Hankook ile Continental arasında kalmıştım, aralarındaki fiyat farkı da çok değildi. Sonradan Hankook aldığıma o kadar pişman oldum ki bir daha bu marka lastik almam herhalde. Falken kullandım. Fiyat kalite olarak en iyi markalardan birisi bence. Benim tek düşündüğüm bu kadar fiyat farkı olmasa acaba lastiklerin ham madde içerikleri ile ilgili kısıtlamalar oluyor ondan mı Türkiye pazarına giren lastik ile Avrupa pazarına giren lastik gerçekten her şeyle aynı mı malum ülkede kontrol yok isteyen istediğini istediği şekilde satabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts