Çağlar Bayur 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Tüm konuyu okudum, kafam çok karıştı ben yine gittim Mişlen aldım wd40 gibi, motor mu sileceksin, paslı vida mı sökeceksin hatta kel misin, tek çözüm .... 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Bizim Golf'ü uzun zaman sonra kullandım bugün, 1-2 hafta takılayım eksik gedik var mı bakarım demiştim ama lastikler beton olmuş, orijinal lastikleri 4 yaş 75 bin km'de Mişlenler. Tekrar Mişlen alasım yok ona da, ze310 etiket değerleri ve fiyatı makul gibi, alayım gitsin mi? 2500 TL tanesi, 205-55-16 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: ze310 al al yeni aldım, güzel tam vw lastiği, yolu az hissettiriyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Bizim Golf'ü uzun zaman sonra kullandım bugün, 1-2 hafta takılayım eksik gedik var mı bakarım demiştim ama lastikler beton olmuş, orijinal lastikleri 4 yaş 75 bin km'de Mişlenler. Tekrar Mişlen alasım yok ona da, ze310 etiket değerleri ve fiyatı makul gibi, alayım gitsin mi? 2500 TL tanesi, 205-55-16 Yokohama al. Arabanın yere basan kısımları biraz dayanıklı olsun bari Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Bizim Golf'ü uzun zaman sonra kullandım bugün, 1-2 hafta takılayım eksik gedik var mı bakarım demiştim ama lastikler beton olmuş, orijinal lastikleri 4 yaş 75 bin km'de Mişlenler. Tekrar Mişlen alasım yok ona da, ze310 etiket değerleri ve fiyatı makul gibi, alayım gitsin mi? 2500 TL tanesi, 205-55-16 Alabilirsin güzel lastik bende 4 ay önce dayton touring 2 205 55 16 91v yi adet fiyatı 1950 tl den aldım hızlı kullanmama rağmen hiç tedirgin ettirmedi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yokohama al. Arabanın yere basan kısımları biraz dayanıklı olsun bari Yokohama baktım sitelere yok ama. Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yokohama al. Arabanın yere basan kısımları biraz dayanıklı olsun bari Yokohama Türkiye'de pek bulunmuyor. Hankook Ventus Prime 4 seçenek olarak bakılabilir f/p lastiği olarak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Yokohama baktım sitelere yok ama. yok o ama 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: al al yeni aldım, güzel tam vw lastiği, yolu az hissettiriyor Aldım bakalım gelsin takayım yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Aldım bakalım gelsin takayım yazarım. testte mişlen denk modeli ile yanyana gidiyor, 17 jantta yarı fiyatına idi. yoldaki pütür direksiyona gelmiyor ben sevidm, yağmurda kullanmadım henüz , testte ıslakta freni bir tık zayıf derken aquaplaningte denkler., kuru zeminde zaten alayı yakınlar artık ve Türk üretimi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: testte mişlen denk modeli ile yanyana gidiyor, 17 jantta yarı fiyatına idi. yoldaki pütür direksiyona gelmiyor ben sevidm, yağmurda kullanmadım henüz , testte ıslakta freni bir tık zayıf derken aquaplaningte denkler., kuru zeminde zaten alayı yakınlar artık ve Türk üretimi Bir yıl sonra.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Bir yıl sonra.... bakacaaaz Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: testte mişlen denk modeli ile yanyana gidiyor, 17 jantta yarı fiyatına idi. yoldaki pütür direksiyona gelmiyor ben sevidm, yağmurda kullanmadım henüz , testte ıslakta freni bir tık zayıf derken aquaplaningte denkler., kuru zeminde zaten alayı yakınlar artık ve Türk üretimi Metin Uzunoğlu yazdı: Bir yıl sonra.... Ben de mesajdan hemen sonra 1 yılda çok hızlı düşüyor yorumunu görünce iptal ettim. Çok pahalıya gelir o zaman. CPC7 mi alsak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Ben de mesajdan hemen sonra 1 yılda çok hızlı düşüyor yorumunu görünce iptal ettim. Çok pahalıya gelir o zaman. CPC7 mi alsak. 1 yıl sonra dandik lastik kötüleşir. Ama lastik iyidir, kötüleşmesinin sebebi kullanıcının yaz lastiğini kışın kullanması ve bunun zararını bilmemesi olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Selim Bilgin yazdı: 1 yılda çok hızlı düşüyor yorumunu görünce iptal ettim. kim nasıl test etmiş onu? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos (düzenlendi) Ben lastiğe ayakkabı gözüyle bakıyorum kimse kötü kalitesiz ayakkabı almıyor. Lastik 5nyıl kullanılsa adedinde 750 tl fark olsa aylık fark 3000/(3x12)=83 tl te geliyor oda bir lahmacun, onuda yemeyiveririm kaliteli lastik alırım. 13 Ağustos tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos çok benzer lezzette olan lahmacunu caddenin karşısında instada çok takipçisi var diye 2 misli fiyatına da yemeyelim ama , nusrette 1 büyük bardak su 120 TL misal. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Bardak açıkta mı? Asıl merak ettiğim o. Açıkta elinden döküyorsa ucuz bence 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos 40.000 km Michelin sertleşti, gürültülü hale geldi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Az önce E-5 yan yolda 30 (yazı ile otuz) ile iki şeridin ortasından giden bir Toyota yüzünden çok feci fren yaptım. Ben de gerekenden hızlıydım, güvenemediğim için o hızla sağına ya da soluna dalmadım frene de güvendiğim için. Neyse belli bir hıza indikten sonra hafif kaydı sağa sola araba, ben topladım ama ilk defa böyle bir şey oldu. PS5'lerle hiç yaşamamıştım. Bu durum acaba lastik farkı mı, lastik profil arttı biraz ondan mı, lastik basıncı mı yoksa tamamen asfaltın kirli olması mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos banzine geçmesin diye bir gün yapışacağız birinini arkasına 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: banzine geçmesin diye bir gün yapışacağız birinini arkasına benzine geçmesin diye sürünce daha çok yakıyor. Anlatamadık bi türlü kullanıcılara. Gruba girenin ilk sorusu, araba elektrikle kaç basıyor? Kaç kö gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts