Mehmet Yeter 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bu renge araba boyattım diye sanayide iyi bakmamışlardı bana Neden abi? Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz (düzenlendi) Focus SW aradım ama bulamadım. Senede en az iki kere uzun yol yapıyorum. Bana çok gerekliydi. S Max büyük, işe git gel zordu benim için. C max ya da SW focus hem iş ev hem de uzun yol için idealdi benim için, denk gelmedi. Clio SportTourer var SW. Onu baktım bütçeme uyan 0.9 motordu, anlaştık, araba şehir dışındaydı. İki Arkadaş hem gezmiş oluruz beraber gidelim arabayı almaya dediler, Adam satmaktan vazgeçti, kısmet değilmiş. Bu konuyu gündeme getirip piyasayı yükseltmeyelim, benim halen planlarım arasında. 30 Temmuz tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Neden abi? yeşillll.... son senelere kadar kaç adet yeşil araba satıldı alındı ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Türkiyeye sadece 199 adet Chevrolet Cruze 1.4 turbo Sw getirilmiş. Sedan kasadan 27000 adet diye duydum Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz https://www.netcarshow.com/audi/2023-rs6_avant_performance/1280x960/wallpaper_37.htm Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz (düzenlendi) Süleyman Can yazdı: clionun SportTourer var çok güzel. 30 Temmuz tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: yeşillll.... son senelere kadar kaç adet yeşil araba satıldı alındı ? Aslında yeşile karşı ben de ön yargılıydım ama güzel boyanınca çok güzel görünüyor. Peconun yeni çıkanlardan bir tanesi lansman yeşili çok güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: renk te bu idi oldukça meşhurdur Kodu british racing green değil mi abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Çağrı Alaf yazdı: O yokuşlara ve daracık arnavut kaldırımlarına girecek Station Wagon'a yazık. Kaldı ki kapılar senesine bir yerden sürter gibi. Ya da benim gittiğim yer sıkıntılıydı, bilmiyorum. Kaldığın yer önemli değil, illaki o sokaklara işin düşecek. Fatih'e çıkmayı denesene bu volvo ile Dönemez bile oralardan.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Ben sw isteyip her seferinde nereye sokacam bunu diyip uzaklaşıyorum.Park ve şehir içi kullanım rahat mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz (düzenlendi) Sedan kullananlar sw nin uzunluğundan neden çekiniyor ki? Hatırladığım kadarıyla s max(7 koltuklu) mk4 mondeodan 4 cm kısa idi 30 Temmuz tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Hatchback yada SW tercihimdir. Sedan araba almayı hiç düşünmedim, almamda Birgün hesabını bilemeyeceğim kadar param olursa Audi RS6 Avant ilk alacağım araba olurdu 6 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Gökhan Tuna yazdı: Ben de boyle dusunuyordum ama Egea ve Focus'un SW & Sedan uzunluklarina baktim, Egea icin 5 cm Focus icin ise sadece 2 cm fark var. Bu arada benim imkanim olsa Istanbul trafiginde Fiat 500 kullanirim o ayri :-) İlginç ve güzel bir bilgi. Uzaktan bakınca daha fazla görünüyor. Gözümüze standart ölçü yapıştığından farkı, olandan daha mı büyük görüyoruz acaba anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Bahadır TÜFEKCİ yazdı: SW'lerin crossover olanlarını değerlendirebilirsiniz araç değiştirmek isterseniz. Hem hafif arazi, hem uzun yol hemde 4 çeker ihtiyaçlarını karşılar. Tek sıkıntım bu modellerde (ki hastasıyım bu volvoların) düşük km'leri çok yüksek fiyatlara artık, yüksek km'leri ise her an patlayacak bomba parça konusunda Köksal Yılmaz yazdı: Suvların yerden yüksekliği bagajdan yiyor. Hele yeni modeller tam facia bana göre. Eski modellerde jeep bizon harici bagaj sorunu olmuyor, yeni modelleri hiç bilmiyorum üstad bunu dikkate almak lazım 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Yok canıım senin araba daha çok benziyor topa. Mermi bu mermi Topa? Nazar değmesin, senin araba yine güzel clio ve 206 sw'ye göre Kerim Bilge yazdı: Renk kombinasyon uyumu mükemmel 🥰 Sarı sitede var bundan 1-2 tane. Çok güzel görünüyo. Fiyatlar tabi booooll sıfırlı Necati Dur yazdı: Birgün hesabını bilemeyeceğim kadar param olursa Audi RS6 Avant ilk alacağım araba olurdu Aynı şeyi düşünüyoruz 2 Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Sw almak nasip oldu, oldukça fazla uzun yol yaparım sezonda neredeyse ayda iki kez istanbul-bodrum var. Premium sedan ve hatchback araçlarım da oldu ama ailem hiç birinde sw kadar konforlu seyahat etmedi. Gerçi Mercedes olmasının etkisi de var. Bu arada algısının da sedanlara göre daha fazla olduğunu düşünüyorum daha fazla dikkat çekiyor arabacı adamlar hemen dikkat kesiyor. Uzunluk konusu da sadece algı bence w203 kasa da sedan ile sw arasında yalnızca 13 cm var. İyi ki SW diyorum 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bu renge araba boyattım diye sanayide iyi bakmamışlardı bana Renkte sorun yoktur, araba ucuzdur. Araba pahalı olunca kimse renge takılmaz. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) Görkem Küçükyılmaz yazdı: Sw almak nasip oldu, oldukça fazla uzun yol yaparım sezonda neredeyse ayda iki kez istanbul-bodrum var. Premium sedan ve hatchback araçlarım da oldu ama ailem hiç birinde sw kadar konforlu seyahat etmedi. Gerçi Mercedes olmasının etkisi de var. Bu arada algısının da sedanlara göre daha fazla olduğunu düşünüyorum daha fazla dikkat çekiyor arabacı adamlar hemen dikkat kesiyor. Uzunluk konusu da sadece algı bence w203 kasa da sedan ile sw arasında yalnızca 13 cm var. İyi ki SW diyorum 13 cm yine de az değilmiş. Focus - Egea’da 3-4 santim oynuyordu. Başka markadan geçildiyse konfor hissi Mercedes’in kendisinden geliyor olabilir. 😂 W213’e ilk bindiğimde kendimi uçan halıda gidiyorum sanmıştım. Bu arada Vectra C Salon ile Estate modelleri arasında 23 santim oynuyormuş. 31 Temmuz tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Boyut farkı olmayacaksa neden SW alınsın ki zaten Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Mertol Kip yazdı: Boyut farkı olmayacaksa neden SW alınsın ki zaten Kullanışlılık Yorum bağlantısı
Mertol Kip 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Boyut aynıysa HB ile arasında bir fark yok ki nasıl bir kullanışlılıktan bahsediyoruz tam olarak? Audi A3 ün SportBack lerine döner. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Boyut aynıysa HB ile arasında bir fark yok ki nasıl bir kullanışlılıktan bahsediyoruz tam olarak? Audi A3 ün SportBack lerine döner. Bagaj yükleme eşiğinin daha alçak olması, bagaj yükleme ağzının daha geniş olması, bagaj hacminin daha fazla olması(tavana kadar yükleme imkanı sağlaması) gibi. Sedan ile SW için bahsediyorum 31 Temmuz tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts