İlkay Başaran 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Bende 6üi00 700 leri geçmiştim sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Kışın Ankara dan getirirken Çankırı üzeri geldik sıkıntı yaşamadık. Antalya'ya da gideceğiz bakalım havadar yerlerde nasıl olur 😊 Cem Işık yazdı: Geçtiğimiz cumartesi glb’nin seneden ötürü bakımını yaptırdım, rutin filtre vs hariç, 3. Sene olduğundan bujiler de değişecek dediler, araç henüz 12.000 km’de. 15,500 fatura ile çıktık. Servisteki görevli bu motor şöyle güzel böyle güzel; renault bu işi biliyor falan diye anlatıyordu.. Bizim arabanın çıktığı maksimum rakım 300 metre falandır, konuya dair yorum yapamıyorum Keşke ücreti de reno servisi kadar alsaydiniz diyeydin 😊 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz (düzenlendi) bende bakım bedava, kendiniz yapsanıza 31 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Servet Aydın yazdı: Tüm araçların motor kabini içindeki motor beyinlerinde basınç okuyucu var. Bazıları tapayı motoru yıkarken kapatır. Sonrası yüksek yerde şenlik Ecu üzerindeki atmosferik basınç sensörünü, pense ile kıvırıp kıran sonra da yana yana sensör arayan da var. 2 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos (düzenlendi) Son gelismeleri aktaralim. Reno Turkiye den telefon gelmis, aracin sorunu kabul edilmis, Fransa da yazilim gelistirme calismalari yeni baslanmis bu sebeple sorun giderilene kadar kiralik arac teklifi yapilmis. Araci ölu fiyattan satin alma teklifleri de olmus onu atlamisim. 3 Ağustos tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos boşuna van’ın yakıtına laf attık. Meğer araba bozukmuş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Tolgahan Doğru yazdı: Son gelismeleri aktaralim. Reno Turkiye den telefon gelmis, aracin sorunu kabul edilmis, Fransa da yazilim gelistirme calismalari yeni baslanmis bu sebeple sorun giderilene kadar kiralik arac teklifi yapilmis. Araci ölu fiyattan satin alma teklifleri de olmus onu atlamisim. Benzin basıncını ayarlayan (common rail gibi basınç var daha azı tabi) aletin seri numarasına bakıp benim yazılımı güncellemişlerdi. Ben 2 3 kere soğuk motorda kalkış esnasında motorda hasar riski uyarısı almıştım. Acaba aynı yazılım sorunu mu yapıyor bunu? 10 dakika sürüyor işlem, eskiyi sil yeniyi yükle. Arabanın gidişi iyiydi daha iyi oldu bu arada 2 bin km dir kullanıyorum sorun yok. Sizdeki de 140 lık mı? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Eyüp Çetin yazdı: Aşiret paket olmayınca sorun olmuştur. 😊 Bendeki salça paket. 16 inç sac jant ve manuel. Tam yolda ona buna salça olmalık 4 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Benzin basıncını ayarlayan (common rail gibi basınç var daha azı tabi) aletin seri numarasına bakıp benim yazılımı güncellemişlerdi. Ben 2 3 kere soğuk motorda kalkış esnasında motorda hasar riski uyarısı almıştım. Acaba aynı yazılım sorunu mu yapıyor bunu? 10 dakika sürüyor işlem, eskiyi sil yeniyi yükle. Arabanın gidişi iyiydi daha iyi oldu bu arada 2 bin km dir kullanıyorum sorun yok. Sizdeki de 140 lık mı? Ben sadece eksideki gelismeleri paylastim bilgi olsun diye, bende 1.2 tsi leon var Size yapilan islemi dusunmustur sanirim sirket , arac kiralama maliyetine katlandiklarina gore 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos ya bu arabalar nasıl 1 milyon km test yapıyorlar onu anlamadım artık test etmedikleri kesin test etseler 1700 rakımda sorun ortaya çıkardı bahane ile genel kültürüm arttı 40 yıl düşünsem van ın 1700 rakımda olduğu aklıma gelmezdi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos Paylaş 3 Ağustos Ali Gülmez yazdı: ya bu arabalar nasıl 1 milyon km test yapıyorlar onu anlamadım artık test etmedikleri kesin test etseler 1700 rakımda sorun ortaya çıkardı bahane ile genel kültürüm arttı 40 yıl düşünsem van ın 1700 rakımda olduğu aklıma gelmezdi Bence münferit bir arıza sizdeki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Ali Gülmez yazdı: ya bu arabalar nasıl 1 milyon km test yapıyorlar onu anlamadım artık test etmedikleri kesin test etseler 1700 rakımda sorun ortaya çıkardı bahane ile genel kültürüm arttı 40 yıl düşünsem van ın 1700 rakımda olduğu aklıma gelmezdi düşünsene reno aldın. Kaçkar dağlarına çıkıyorsun. 3100 rakım. Araba çalışmıyor. 1 saatlik yol çemberinde insan yok. Telefon çekmiyor. Zor 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Bence münferit bir arıza sizdeki. 1850 rakımda benim captur da delirdi toparladık döndük neyse ki ama rakım çarpması yaşadığı muhakkak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Azad Mirzade yazdı: 1850 rakımda benim captur da delirdi toparladık döndük neyse ki ama rakım çarpması yaşadığı muhakkak. Himalayalara gidecektik. Bu araba ile gitmeyeyim olmazsa. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Himalayalara gidecektik. Bu araba ile gitmeyeyim olmazsa. Valla benim diğer arabalarda 1850de rolanti yükseldi ama oksijen az onu normal karşıladım da, captur baya baya sistem kapattı, dualarla besmelelerle filan tamir ettim 6 Ağustos tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Himalayalara gidecektik. Bu araba ile gitmeyeyim olmazsa. Himalayalar b.kun için zaten, gitmesen de olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos yav takın şuna bir adet, hem emişe verin hem kabine bakın keyfinize, kafada motorda pırıl olsun, takıldığınız soruna bak hele yav kabına suda koyunda toz emişi olmasın.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Bende Geçen Hafta Akkuş Yaylasına çıktım sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts