İbrahim Aslıoğlu 27 Temmuz 2024 Paylaş 27 Temmuz 2024 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim cihazı aldım. Car Scanner uygulaması ile bağlandım(zor da olsa) arıza kodlarını buldum ama silemedim. Nasıl kullanıldığı ile ilgili videolar var ama yine de derdime derman olmadı. Bu cihazla uyumlu uygulama hangisidir? Kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Temmuz 2024 Paylaş 27 Temmuz 2024 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torquefree Bu uygulamayı tavsiye ederim hata kodlarını silmek için uyumluysa. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 27 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2024 Ahmet Bey, şimdi tekrar indim bu sefer sildi. Benim telefonum Huawei olduğundan google play uygulaması yok. Apk sını indirdim torque nin o da pro dan farklı. Linkte ki uygulama değil. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Temmuz 2024 Paylaş 29 Temmuz 2024 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Ahmet Bey, şimdi tekrar indim bu sefer sildi. Benim telefonum Huawei olduğundan google play uygulaması yok. Apk sını indirdim torque nin o da pro dan farklı. Linkte ki uygulama değil. gspace kurup playstore daki herşeyi yükleyebilirsiniz. google maps hariç herşey çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Obd mary gayet güzel hızlı ve kolay kullanımlı vag grubu varsa obdeleven uygulaması iyidir. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: gspace kurup playstore daki herşeyi yükleyebilirsiniz. google maps hariç herşey çalışıyor. bunu deniyorum şimdi. Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 Eylül 2024 Yazar Paylaş 1 Eylül 2024 Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Aynı konudan devam etmek istedim. Başlıktaki cihazla motor uyarı ışığını sildim (fakir karışım ya da katalitik konvektör sebebiyle yanıyor ışıklar). Bu arada Lpg aldığım yeri de değiştirdim. Akşam Ankara' dan geldim, öylesine bi bakayım dedim cihazla (arabada hiç arıza ışığı yanmadı). Cihaz fakir karışım, katalitik konvektör ve akü voltaj düşük kodlarını verdi. Aküyü değiştirmiştim. Sormak istediğim: Madem bu hatalar var arabada neden motor ışığı yanmadı, biz oynarken yanlış bir şey mi yaptık? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Aynı konudan devam etmek istedim. Başlıktaki cihazla motor uyarı ışığını sildim (fakir karışım ya da katalitik konvektör sebebiyle yanıyor ışıklar). Bu arada Lpg aldığım yeri de değiştirdim. Akşam Ankara' dan geldim, öylesine bi bakayım dedim cihazla (arabada hiç arıza ışığı yanmadı). Cihaz fakir karışım, katalitik konvektör ve akü voltaj düşük kodlarını verdi. Aküyü değiştirmiştim. Sormak istediğim: Madem bu hatalar var arabada neden motor ışığı yanmadı, biz oynarken yanlış bir şey mi yaptık? Bazı hatalar sisteme kaydoluyor, bazıları canlı kalıyor. Canlı olanlar motor ışığını yakıyor zaten. Siz muhtemelen kayıtlıları görmüşsünüz. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 Eylül 2024 Yazar Paylaş 1 Eylül 2024 Sani bey, cihazla arıza kodlarını sildim. Sildikten sonra tekrar tarattım, arıza kodları görünmüyor, 3-5 gün sonra arıza kodları tekrar görünüyor fakat ışık yanmıyor. Acaba diyorum, yine aynı hatayı alıyor araba fakat ışığı yakmıyor, ben ışıkla alakalı bir hata mı yaptım? Örneğin buji kırılmıştı, motor ışığı ara ara yanıyordu. Bujiyi değiştirdim, obd cihazıyla baktığımda 3. silindirde ateşleme hatası veriyordu, sildim arıza kodunu. Bu arıza tekrar etmiyor. Tekrar eden arızalarda ışığın yanmaması biraz korkutuyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Işığı yakması için muhtemelen bir eşiği aşması gerekiyor arızanın demek ki. Sizin ışığa bu yönde bir müdaheleniz mümkün değil. Kontağı açtığınızda ışık yanıyor, sonra sönüyor şu an di mi? Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 Eylül 2024 Yazar Paylaş 1 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: Işığı yakması için muhtemelen bir eşiği aşması gerekiyor arızanın demek ki. Sizin ışığa bu yönde bir müdaheleniz mümkün değil. Kontağı açtığınızda ışık yanıyor, sonra sönüyor şu an di mi? evet kontakta bir sorun yok araba çalışınca sönüyor. Öyle söylemeniz beni mutlu eder lpg yi değiştirince söndüğünü söylemişti bir arkadaşım ben de aynısını yaptım. Muhtemelen gazın kalitesindendir o zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts