Popular Post İnan Çınar 26 Temmuz Popular Post Paylaş 26 Temmuz Çalıştığım işyerinde uzun zamandır ofis ve otomasyon programı için bir bilgisayar ihtiyacımız vardı. Kurum idaresinden defalarca talepte bulunmama rağmen hep oyalanarak elim boş geri döndüm. Elimizde boşta PC yok, yakında ihale yaparsak eskilerden bir PC ayarlarız falan gibi bahanelerle resmen salladılar. Sonra da kamuda tasaruf tedbirleri falan diyerek üstünü örttüler. Resmi kurum olduğundan dolayı şimdi adını yazmak doğru olmayacak. Evde 2009 da aldığım bir atom işlemcili netbook vardı. Onu işyerine götürdüm mecburen. O da zaten ömrünü tamamlamış vaziyetteydi ve orda tamamen paramparça oldu. Uzatmayayım konuyu, forumda bir King var ama ondan aşağı kalır yanı olmayan bir kardeşim derdimize tam anlamıyla derman oldu. Kendisiyle yüzyüze görüşmüşlüğümüz bile yok ama sırf forumdan tanıdığı için kısa süre içinde bir PC ayarladı ve bugün kargodan teslim aldım. Üstelik kargo parasını dahi ödeyip göndermiş. Buradan hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın @Sani Gerşon ve iyi ki bu forumun bir parçasıyız. Sana ne kadar teşekkür etsem az olur biliyorum. Dayanışma yaşatır sözünün vücut bulmuş halisin kardeşim. 👏👏👏👏👏 43 26 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Bu forumun dayanışma ruhu kitaplara konu olur, Sani yine yapmış adamlığını, şaşırmadık tabiki.. 9 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Ben de forum a yazacak bişey bulamıyorum mesela her hafta @Cem Işıka uğramasam olmuyor kahve çay sınırsız bi defa da işim var de be kardeşim 5 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Bi de Emmi var. Sani’yi nasıl seviyor tarif edilemez🍆 Forumun gizli kahramanı çoktur 5 2 6 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Emmi de var tabi abi. King deyince akla sen gelirsin ama Sani de aşağı kalmıyor anlamında söyledim. Seviyorum bu forumu ve yardımlaşma ruhunu... 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Ben de forum a yazacak bişey bulamıyorum mesela her hafta @Cem Işıka uğramasam olmuyor kahve çay sınırsız bi defa da işim var de be kardeşim bu hafta izne çıkmışsın, derhal gidip eksikliğini hissettirmedim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bu hafta izne çıkmışsın, derhal gidip eksikliğini hissettirmedim Sağol abi ama yemek te yemişsin duyduğuma göre Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Sağol abi ama yemek te yemişsin duyduğuma göre anlatılmaz yaşanır.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bu hafta izne çıkmışsın, derhal gidip eksikliğini hissettirmedim Biz de hissetmedik 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Servet Aydın yazdı: Biz de hissetmedik Şimdi o telefonu yerine bırak ve bi daha yazma forumu sonsuza kadar kapatacak foto var elimde 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Servet Aydın yazdı: Biz de hissetmedik kamera ne kötü bir icat yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Şimdi Cem hocamın yanına her hafta giderek çay içecek kadar çok davanız mı oluyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Ben de forum a yazacak bişey bulamıyorum mesela her hafta @Cem Işıka uğramasam olmuyor kahve çay sınırsız bi defa da işim var de be kardeşim Çakmağım nerede? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: kamera ne kötü bir icat yahu He ya Fatih Keskin yazdı: Şimdi o telefonu yerine bırak ve bi daha yazma forumu sonsuza kadar kapatacak foto var elimde 15pro x max titanyum aldım hediye sana başkanım İlkay Başaran yazdı: Çakmağım nerede? Sattı 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Çakmağım nerede? Valla doğrudan ben çakmağı alıyorum deyip aldı. Ben sana dedim federaller diye. 1 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Valla doğrudan ben çakmağı alıyorum deyip aldı. Ben sana dedim federaller diye. Hazırlan hocam yarın gidiyoruz. Ankara savaşı gazisi grand dedemden yadigardı o. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Şimdi Cem hocamın yanına her hafta giderek çay içecek kadar çok davanız mı oluyor Sevdiğinden yolu düştükçe uğruyor başkanım sağolsun, her daim beklerim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Çakmağım nerede? Ben de ne olacak artiz misin sen 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz İnan Çınar yazdı: Çalıştığım işyerinde uzun zamandır ofis ve otomasyon programı için bir bilgisayar ihtiyacımız vardı. Kurum idaresinden defalarca talepte bulunmama rağmen hep oyalanarak elim boş geri döndüm. Elimizde boşta PC yok, yakında ihale yaparsak eskilerden bir PC ayarlarız falan gibi bahanelerle resmen salladılar. Sonra da kamuda tasaruf tedbirleri falan diyerek üstünü örttüler. Resmi kurum olduğundan dolayı şimdi adını yazmak doğru olmayacak. Evde 2009 da aldığım bir atom işlemcili netbook vardı. Onu işyerine götürdüm mecburen. O da zaten ömrünü tamamlamış vaziyetteydi ve orda tamamen paramparça oldu. Uzatmayayım konuyu, forumda bir King var ama ondan aşağı kalır yanı olmayan bir kardeşim derdimize tam anlamıyla derman oldu. Kendisiyle yüzyüze görüşmüşlüğümüz bile yok ama sırf forumdan tanıdığı için kısa süre içinde bir PC ayarladı ve bugün kargodan teslim aldım. Üstelik kargo parasını dahi ödeyip göndermiş. Buradan hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın @Sani Gerşon ve iyi ki bu forumun bir parçasıyız. Sana ne kadar teşekkür etsem az olur biliyorum. Dayanışma yaşatır sözünün vücut bulmuş halisin kardeşim. 👏👏👏👏👏 Bende de birtane nec versa notebook var. Geldiğinizde buluşabilirsek vereyim. Şarj cihazı ile çalışıyor ama 5 sene olmuştur açmayalı. Sağlamdı. İşinize yarar mı bilmiyorum. Baya eski ama 15 yaşında en az 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Sani bu konularda çok hassastır.. Elinden geleni fazlasıyla yapar.. Ben de çok severim Sani'yi. 3 3 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Bende de birtane nec versa notebook var. Geldiğinizde buluşabilirsek vereyim. Şarj cihazı ile çalışıyor ama 5 sene olmuştur açmayalı. Sağlamdı. İşinize yarar mı bilmiyorum. Baya eski ama 15 yaşında en az Çok düşüncelisin sırma saçlı kader arkadaşım😀 Teşekkür ederim. Sorunu halletti Sani kardeşim sağolsun. Benim ihtiyacım kalmadı. Ara ara eğitim amaçlı forumda konu açılıyor ya, belki birinin orda işine yarar. Geldiğimde buluşalım mutlaka, eski çakmaklardan konuşuruz. Ah ah nerde o eski çakmaklar... Şimdiki çakmaklar çakmak mı azizim 😀 1 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz İnan Çınar yazdı: Sonra da kamuda tasaruf tedbirleri falan diyerek üstünü örttüler. 👏👏👏👏👏 Tasarrufa çalışanın bilgisayarını kısarak başlanması... Tasarruf olmamalı, başka bir şey ama tasarruf değil. Neyse ki Sani arkadaşımız çözmüş olayı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne güzel. 👏 hocam kurum ne? Okul mu? Hastane sanıyorum 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts