Erdem Doğan 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Brudam hayirli olsun, güle güle binin. Plakadan anlasilacagi uzere arac hanimin, sen kendine gunluk birsey bakmaya basla 😂 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Erdem Doğan yazdı: Brudam hayirli olsun, güle güle binin. Plakadan anlasilacagi uzere arac hanimin, sen kendine gunluk birsey bakmaya basla 😂 Sami Usta' nın gizli projesini gözler önüne seriyorum. 3 4 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: A4 merceği ile değişirse iyi olur mıncıklanacak ise A4 Merceği daha mı farklı acep Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Sami Ben sıfırdır diye hayal etmiştim. Plaka,yenge hanima ithaf galiba Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ettim Adnan Çakır yazdı: 🧿 Maşallah, hayırlı uğurlu olsun Saolasın Adnan abi. Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Sami Ben sıfırdır diye hayal etmiştim. Plaka,yenge hanima ithaf galiba Saolasın abi. Sıfıra güç yetmedi ama bayiden alınca sıfır almış gibi olduk ahah Plaka aynen hanımın ismi Erdem Doğan yazdı: Brudam hayirli olsun, güle güle binin. Plakadan anlasilacagi uzere arac hanimin, sen kendine gunluk birsey bakmaya basla 😂 Ahahah sorma zaten ben ticari araçla geziyorum. Araba hanımda Tamer Topaç yazdı: Sami Usta' nın gizli projesini gözler önüne seriyorum. Bir gün evden kovulursak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Sami Demirpaz yazdı: A4 Merceği daha mı farklı bambaşka.... a3 teki reno da kullanılan parça Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bambaşka.... a3 teki reno da kullanılan parça Onu bir araştırayım ozaman. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Saolasın abim Hayrettin Bahadir yazdı: Güzel günlerde kullan kardeşim Teşekkürler Hayrettin abeee 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bambaşka.... a3 teki reno da kullanılan parça Reno kötü mü yani? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Selim Bilgin yazdı: Reno kötü mü yani? ayudiyi tercih ederim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Sami, Audi’nin benim nazarımda en şık kasasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun enfes makina. Sami, orada çok kalender arkadaşım var mercek işi yapan. Mutlaka görüş ve bi led yaptır. +90 (551) 184 54 78 Ertuğrul https://www.instagram.com/mobilfar33?igsh=NGt5anMweWQ0aGth 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Bu ne len yıldızın yerine halkalı araba mı alınır Yenge güzel günlerde kullansın 1 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bambaşka.... a3 teki reno da kullanılan parça Clio? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: ayudiyi tercih ederim Hemen saralım bir tane. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Eren Gökmen yazdı: Clio? yok o iyi, meagan Selim Bilgin yazdı: Hemen saralım bir tane. kağıt stoğu yetmez onu sarmaya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Bu ne len yıldızın yerine halkalı araba mı alınır Yenge güzel günlerde kullansın 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Premium C bu... Güle güle kullan kardeşim.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Premium C bu... Güle güle kullan kardeşim.. cc bile yok biz ona Mercedes te tempomat diyoruz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sami, Audi’nin benim nazarımda en şık kasasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun enfes makina. Sami, orada çok kalender arkadaşım var mercek işi yapan. Mutlaka görüş ve bi led yaptır. +90 (551) 184 54 78 Ertuğrul https://www.instagram.com/mobilfar33?igsh=NGt5anMweWQ0aGth Servet abi saolasin. bu farci super oldu 👋 Fatih Keskin yazdı: cc bile yok biz ona Mercedes te tempomat diyoruz Fakir isi 😅 Mehmet Ozyurek yazdı: Premium C bu... Güle güle kullan kardeşim.. Kaskosu pahali mi 🥶 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Sami Demirpaz yazdı: 👋 😅 Kaskosu pahali mi 🥶 Kaskosu da piremium 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Lastiklerimiz eski idi aldigimizda. Yenilemek bugune kismet oldu. N11 uzerinden 225/45/17 Continental Premium Contact 7 model lastik satin aldim. Bugun takildi, balans ve rot ayari yapildi. Arka balatamiz bitikmis, ( eksperde demislerdi ) onu da lastikcide hazir sokulu iken degistik. En son dukkanda yikandi ve yola hazir oldu. Eski lastikte bir uguldama sesi varmis oda gitti. 7 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos 16 kışlık lazım mı Tarsus’a belki kar yağar 😂 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: 16 kışlık lazım mı Tarsus’a belki kar yağar 😂 Gonder belki ustune malzeme koyariz 🤭 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Bende A3 sedan 1.6TDI design line aldım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Sami Demirpaz yazdı: Gonder belki ustune malzeme koyariz 🤭 çok ayıp 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts