Aydın Sert 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Premium Conti ler genelde ıslak zeminde yüksek puan alırlar, ilginç olmuş. Bende ecocontact serisi var onun ıslak zemin zayıf, frenden ziyade ıslaklık zeminde viraj alırken zayıf. Behlül Baş yazdı: Çok garip. Bu zamana kadar 7 yaz boyunca contipremium kullandım 5 ve 6 serisini. Islak zeminde kurudan daha iyi tutuyordu resmen hiç korkutmadı. Ebat farkından sanırım. Benimkiler 205/55/16 Konuya gelirsek kesinlikle Contipremium contact7 Çok özür dilerim. Eco Contact serisi imiş. Akşam kontrol ettim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Üretim amacı belli. EcoContact serisi ıslakta pek başarılı değildir. En iyi versiyonu EcoContact 3' dü. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Aydın Sert yazdı: Aracımda 225/60 R18 97W ebadında Conti Premium 6 kullanıyorum. Islak zeminde memnun değilim. Diğer araçlarımda Michelin Energy Saver modelini kullanmıştım, çok memnundum. michelin energy saver da kayıyor. bu premium markaların premium olmayan ucuz lastikleri alınmamalı. onun yerine orta ayar markaların premium iddialı lasitkleri daha iyi seçim oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz lassa revola bakabilirsiniz bu sene çıktı kullanıyorum şu anlık sıkıntısını görmedin ölçü 215 55 16 yakıt ta b sınıfı yağmurda a sınıfı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Uğur Çınar yazdı: lassa revola bakabilirsiniz bu sene çıktı kullanıyorum şu anlık sıkıntısını görmedin ölçü 215 55 16 yakıt ta b sınıfı yağmurda a sınıfı dayton touring 2 aldım lassa üretiyor oda başarılı 205 55 16 91v c ve b değerlerinde olup 71 db ses eiketi var Yorum bağlantısı
Recommended Posts