Yusuf Çalışkan 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Herkese merhabalar, 700.000 ₺ bütçeye, piyasası olan ve ilerleyen zamanlarda rahatça satabileceğim kullandığım zaman bana en az masraf çıkartacak ve uğraştırmayacak temiz bir model arıyorum. Deneyimlerinizi bu başlık altında aktarabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 14 Nisan Paylaş 14 Nisan egea 1.6 benzinli otomatik. diğerlerine göre modeli yüksek kmsi düşük olur. Örnek araç : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-dusuk-km-de-temiz-1116611109/detay 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Koray Demir yazdı: Corolla bence. bence de. yarı otomatik debriyajı filan da değişiyor mis. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: Suzuki scross “piyasası olan ve ilerleyen zamanlarda rahatça satabileceğim“ Bu kriteri karşılamıyor gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Koray Demir yazdı: “piyasası olan ve ilerleyen zamanlarda rahatça satabileceğim“ Bu kriteri karşılamıyor gibi. suzuki kitlesi külttür alıcısı da hep olur , sayıları az ama zaten arabalar da az bi de araba dedğin biraz da zevk vermeli olacak o kadar 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Toyota veya Honda modellerine bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Kriter japon veya fransız diyor tercihim olacaksa Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Fiat 500 L olabilir. şanzıman biraz uyuz ama fiyatına göre güzel alternatif.Açıkcası bende clio yerine bu araçtan bakıyorum bu aralar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Başka kriter yok mu? Segment Karoser Yakıt Güzergah Kullanım aralığı Kullanıcı sayısı 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Çağlar Bayur yazdı: suzuki kitlesi külttür alıcısı da hep olur , sayıları az ama zaten arabalar da az bi de araba dedğin biraz da zevk vermeli olacak o kadar Aynen Çağlar bey, Qashqai satayım dedim heryer zibil gibi qashqai, bizimkine satılma sırası gelinceye kadar Ahmet Türedi yazdı: Fiat 500 L olabilir. şanzıman biraz uyuz ama fiyatına göre güzel alternatif.Açıkcası bende clio yerine bu araçtan bakıyorum bu aralar. Araştırmalara göre en çok ölümlü olan araçların başında geliyor diye okumuştum bir yerde ama hatırlamıyorum nerede okuduğumu, belki fakedir, bi araştırın isterseniz. Yusuf Çalışkan yazdı: Herkese merhabalar, 700.000 ₺ bütçeye, piyasası olan ve ilerleyen zamanlarda rahatça satabileceğim kullandığım zaman bana en az masraf çıkartacak ve uğraştırmayacak temiz bir model arıyorum. Deneyimlerinizi bu başlık altında aktarabilirseniz sevinirim. Eski model toyata yaris 1.0 hem az yakar hem istediğiniz zaman satarsınız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Çağatay Özsoy yazdı: Araştırmalara göre en çok ölümlü olan araçların başında geliyor diye okumuştum bir yerde ama hatırlamıyorum nerede okuduğumu, belki fakedir, bi araştırın isterseniz. Açıkcası euro ncap 5 yıldız almış %94 sürücü güvenliği ile çoğu araçtan daha yüksek puan almış.Dediğiniz gibi fake haberler olabilir.Kriter olarak başka bakabileceğimiz yer yok.Euro ncap yeterli bence. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Küçük otomobiller özellikle ABD gibi ülkelerde fazlaca tehlikelidir ,ölüm oranları fazladır, malum her yerde SUV var artık. 5yıldız alması iyidir ama fizik yasalarını yenemez. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Evren Erakçora yazdı: Küçük otomobiller özellikle ABD gibi ülkelerde fazlaca tehlikelidir ,ölüm oranları fazladır, malum her yerde SUV var artık. 5yıldız alması iyidir ama fizik yasalarını yenemez. ne kadar fazladır. bence sizinki önyargı. Büyük araçlarda da aşırı hız, devrilme sağa sola vurma kontrolden çıkma sonucu ölüm daha fazla bence. İstatistiği görmeden bunu söyleyemeyiz. Polo B sınıfı bir araç. mikrocar değil. Ahmet Türedi yazdı: Açıkcası euro ncap 5 yıldız almış %94 sürücü güvenliği ile çoğu araçtan daha yüksek puan almış.Dediğiniz gibi fake haberler olabilir.Kriter olarak başka bakabileceğimiz yer yok.Euro ncap yeterli bence. sürücüler acemidir vs vs. o aracı alan sürücü profili de etkendir ölümde kazada. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Ön yargı değil hocam, okumuştum bir yerlerde, bakarız kaynaklara . 2 Tonluk pikap ve SUV dolu ABDde doğal olarak küçük ,alçak otomobiller riskli. Hoş bir durum değil tabii. Avrupada bu kadar büyük araç olmadığı için o kadar riskli sayılmaz. https://www.iihs.org/news/detail/driver-death-rates-remain-high-among-small-cars Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Honda Civic fd6 bile zor belirtilen bütçe ile Garip bir piyasası var. Tam "yakaladım" deyip elimdeki aracı satıyorum, bakıyorum ki yakalayamamışım. Yoksa otomatik bir fd6 almış olabilirdim çoktan. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Detaylı kriter belirtmediğinize göre i20 otomatik 2017 model benzinli alabilirsiniz. Problemsiz araç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts