Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Emin Önal yazdı: 🧿 Alırım bir tur 😉 Üstünden atmasın tükkat ol İlkay Başaran yazdı: Servet abi ön, arka dişlilerle oynayarak maks hızı baya bir yükseltirsin. Tork sorunun zaten yok. Mantuklu Görkem Karakaş yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Elektrikli de ehliyet nasıl. A2 kullanıyordur ama kaç cc diye geçiyor alet Bilgim yok Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, geleyimde bi tur atayım. Aklımdan geçiyordu benim de. Satarım Cem Işık yazdı: Servet abinin ehliyette yok yok, a ‘dan başlayıp z’ye kadar alayı var. Ehliyet sorunu olmaz.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Mert Yeldan yazdı: 500 Dolar veririm. PlakaMı hallet bıdı bıdı yapma Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: PlakaMı hallet bıdı bıdı yapma Ruhsat çıkmadı mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Mert Yeldan yazdı: Ruhsat çıkmadı mı ? Yok Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Aküyü deşarj testine sokacağım Aha bozacak. Siper alın. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Abi şarj sistemi nasıl, sök çanta gibi eve götür doldur sistemi mi? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı olsun Servet Abi kazasız belasız inş 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı olsun abi. Tek tekere kalkıyormu ? Yoksa engelleyici bir sistem varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz hayırlı olsun Servet abi hayatını yaşa ömür dediğin kısa valla andropoz dönemine ne kadar geç girersen o kadar iyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Cem Işık yazdı: Servet abinin ehliyette yok yok, a ‘dan başlayıp z’ye kadar alayı var. Ehliyet sorunu olmaz.. bir tek portif ehliyeti yok diyolar doğrumu acep merak ettim de Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir tek portif ehliyeti yok diyolar doğrumu acep merak ettim de Adam kırkayak kullanabilecek ehliyete sahip, portif kim köpekmiş? Kullandığı portife son bindiğimde 18 metrede tavandaki klimaya çarptığımızı kimseye söylemeyeceğime söz vermiştim. Aramızda kalsın. 4 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı olsun Servet abi, deli fişek bir makine almışsın. Açılan konudan ben Servet abi bir motor aldı ama ne aldı diye bekliyordum ama elektirikli hiç aklıma gelmedi idi. Bunun cross versiyonunun tanıtımını izlemiştim geçen YouTube da o da manyak bir şeydi. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Motor dediğin gürleyecek arkadaş... Bu ne böyle martı gibi 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Üstünden atmasın tükkat ol Ekipmanımız tam 😝 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı olsun Abi, arada birde sx4 almışsın ona da hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz telefon etti bana, dediki doğan böyle böyle bir durum 4 sn sıfır yüzü var, nasıl bineceğiz, bunu nasıl çalıştıracağız istanbuldayım gel yardım et. abey dedim yapma etme çoluğum çocuğum var nasıl geleyim geçenin 2 sinde tahtakale de dükkana, sen başkasını ara derken kapatmış telefonu. zaten anca işi düşünce arıyor. Hayrettin Bahadir yazdı: Motor dediğin gürleyecek arkadaş... Bu ne böyle martı gibi 1200 cc lerin gözü yaşlı. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir tek portif ehliyeti yok diyolar doğrumu acep merak ettim de Kaşınma Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kaşınma yok canım ne kaşınması benimki sadece duyum hiç olanak vermedim ama ne bileyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Servet abi ön, arka dişlilerle oynayarak maks hızı baya bir yükseltirsin. Tork sorunun zaten yok. Sabit arka teker. Şimdilik kalsın. İlk işim bataryayı modifiye etmek Cem Işık yazdı: Abi şarj sistemi nasıl, sök çanta gibi eve götür doldur sistemi mi? İstersen sökülüyor.21kg ağırlığı var. Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun abi. Tek tekere kalkıyormu ? Yoksa engelleyici bir sistem varmı ? Bir iki kafa kaldırdı içeri doğru o anda ben… Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Abi, arada birde sx4 almışsın ona da hayırlı olsun. Sx4 direkten döndü 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz (düzenlendi) Yakışır maşallah, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Bu makinenin postları @Ali Darbazın wierini geçer. 22 Temmuz tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Hayrettin Bahadir yazdı: Motor dediğin gürleyecek arkadaş... Bu ne böyle martı gibi Işıklarda madara ederim akıllı ol Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Işıklarda madara ederim akıllı ol Keserim istikakını Yorum bağlantısı
Recommended Posts