Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Mert Yeldan yazdı: İbanım var mıydı sende Aldık plakayı cnm geç kaldın Haşmet Güngör yazdı: Güle, güle kullan. (Forumda ortopedist var mı ?) Ürolog var olmamı? Alpay Sumer yazdı: Abi senli mi sensiz mi 200km yi görür Kaşınma Oğuzhan Çakır yazdı: Abi hoşgeldin, güle güle keyifli sürüşlerin olsun Merak ettim bi tur versene Motör emanet verilmez cicim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yolda şarj biterse ne olur. hadi araba olsa kilitleyip bırakırsın bir kenara bunun ile ne yapılır merak ettim. kafamda deli sorular var ama çözemedim Dün gece sanayinin içinde bitti 😁 Son 30 metreyi çekeledim. Allahtan motor kontak kapanmıyor yoksa kilitliyor motoru imansız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Aldık plakayı cnm geç kaldın Ürolog var olmamı? Kaşınma Motör emanet verilmez cicim Dün gece sanayinin içinde bitti 😁 Son 30 metreyi çekeledim. Allahtan motor kontak kapanmıyor yoksa kilitliyor motoru imansız Iste bundan bahsediyorum abi Akü değişmek kolay mı yedek Akü taşır mı mesela Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz 10sn değişimi ancak planım dahili bataryayı güçlendirmek. Yeni bilgi vereyim. Disribütör firmadan bilgiler aldım. Türkçe veya yabancı kullanım kitabında yazmıyor. Cihazda koltuk altında ana gövde mcu ünitesi var. Aracın alarm, canbus veri akışı ve batarya yönetimi ile birlikte gps ile uzaktan takibi, hırsızlığa karşı koruma, stop etme çalıştırma, yol bilgileri gibi verileri okuyan sim kartlı modüle sahip. Kartın iki yıllık kullanım bedeli 39euro. Kurulumu bir türlü yapamayınca servis ile görüştüm. Ücretsiz olarak yeni sim kart gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: servis ile görüştüm Kimle raks ettiklerini bilsinler! Yakarız bu gezegeniii! 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Kimle raks ettiklerini bilsinler! Yakarız bu gezegeniii! Elektronik mühendisi Görkem bey. Epeyce sohbet ettik. Karşımda sağlam bilgili birine denk gelmeyeli epey olmuştu 😄 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Elektronik mühendisi Görkem bey. Epeyce sohbet ettik. Karşımda sağlam bilgili birine denk gelmeyeli epey olmuştu 😄 Mühendis mi o kim senin karşında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Mühendis mi o kim senin karşında Sakin ol başkan. İlkay’a kızıp egeyi yakacaksın 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Elektronik mühendisi Görkem bey. Epeyce sohbet ettik. Karşımda sağlam bilgili birine denk gelmeyeli epey olmuştu 😄 işini severek yapan ve bilen biri ile sorun hakkında konuşmak kadar güzel bir şey olamaz. şu müşteri hizmetleri diye ortaya çıkan konudan işten üründen bir haber olan zavallılar ortadan kalksa keşke Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Ücretsiz olarak yeni sim kart gönderildi Sim kartı mı BOZDUN Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Hayırlı olsun Abi. İki tekerin de düz bassın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Sim kartı mı BOZDUN Kaşınma Mert Yeldan yazdı: Tüh beee 41 SA XXX ayırttıydım. Geç kaldın gitti 200 öğroN Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kaşınma Geç kaldın gitti 200 öğroN Ciddiyim ha, olmadı satış verip geri al plaka değişikliği le. Satışı bana verebilirsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Mert Yeldan yazdı: Ciddiyim ha, olmadı satış verip geri al plaka değişikliği le. Satışı bana verebilirsin 2bine mal olacak gerek yok aga 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yolda şarj biterse ne olur. hadi araba olsa kilitleyip bırakırsın bir kenara bunun ile ne yapılır merak ettim. kafamda deli sorular var ama çözemedim Powerbank ile 3-5 km daha gidiyormuş diyolla Hayırlı olsun bunun sonrası BMW X 1000 R 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Hayırlı olsun Servet Abi. Sağlıklı günlerde güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Cumartesi test edeyim, ekipman getirmek şart oldu. 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Bu ne ya elini sallasan enişteye çarpıyor Enişteler iyidir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Servet Aydın yazdı: Enişteler iyidir Einstein var birde o ayrı Albert enişte 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts