Murat Kıyıcı 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Herkese iyaksamlar 2005 fiesta dizel aracimin yag bakimlarini kendim yapabiliyorum ,cuma gunu parcalari aldim , az once yagini bosalttim ,yag filtresini soktum ,yeni yag filtresini takmak icin kutudan cikardigimda filtrenin icindeki plastigin tıkır tıkır oynadigini farlettim ,eski filtreye baktim o plastik sabit ,sabah arabaya binmem lazim ,acaba bu filtre bozukmu ,yoksa bu sekilde taksam olurmu ,yardimci olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Markası ne filitrenin ben de değiştirdim tam oturdu plastik conta eger eski soktuğun tam oturuyorsa onu tak yeni filitre ye bence Yorum bağlantısı
Murat Kıyıcı 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Orjinal filtre otosan ,o contayla ilgili degil sorun ,filtrenin icindeki plastik bariyer asagi yukari oynuyor, pazar oldugu icin araci biraktik mecbur, ertesi gun parcaciya gosterdim elindeki otosan filtreler hep ayni ,iade ettim ,baska parcacidan ayni filtreyi aldim sapasaglam Yorum bağlantısı
Recommended Posts