Tamer Topaç 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Egzantrik olmayan bu motoru da çok severim. 2.0 l. 3 silindir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Ali Gülmez yazdı: yaris gr videosunu izlesene turboya karşı bu kadar ön yargı neden 1618 cc 3 silindirden 280 hp güç aldılar turbo 1.5 barda çalışıyormuş yanlış anlamadım ise 800 hp ye kadar yolu varmış izledim. İşte sorun orada. Eminönü’nde turboyla ne yapacağım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: izledim. İşte sorun orada. Eminönü’nde turboyla ne yapacağım Kucaklaşırsınız nolcak? Düşündüğün şeye bak 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tamer Topaç yazdı: En sonunda Tansu, bu turboya motor takacak. MTV nin aynı kalacağını ekleyelim de ümitlenmesin beygir artarsa MTV düşer diye 😅 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Toyota hibritler atmosferik. 😅 lem onun için mi ışık yeşile dönünce hala 20 ile gidiyorlar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: lem onun için mi ışık yeşile dönünce hala 20 ile gidiyorlar 60’a kadar biemdabulyu ile kafa kafaya 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: 60’a kadar biemdabulyu ile kafa kafaya hatırladım 1970 lerde 3.15 ler vardı 68ps 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: 68ps Ya hu o Über Fiesta değil miydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts