Servet Aydın 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Selçuk Keleş yazdı: işte bu yüzden bu terapiye ihtiyacın vardı, pişman olacaksın Selçuk, yedeğim yok. İşimi üstlenen bir çalışan veya çocukların ayakları üzerinde durduğu süreçte olsam dakika durmam alırım. Tabi sen bekarsın anlamazsın😁 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selçuk, yedeğim yok. İşimi üstlenen bir çalışan veya çocukların ayakları üzerinde durduğu süreçte olsam dakika durmam alırım. Tabi sen bekarsın anlamazsın😁 Benim hanım motoru büyütecem desem oluuur der. Ölmemi mi istiyor valla şimdi kuşku düştü içime. Maaş bağlanacak hayat sigortası ev kredisi araba kredisi kapanacak ödenenler geri verilecek hatun haklı abi. Yazarken aydınlanma geldi. 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Benim hanım motoru büyütecem desem oluuur der. Ölmemi mi istiyor valla şimdi kuşku düştü içime. Maaş bağlanacak hayat sigortası ev kredisi araba kredisi kapanacak ödenenler geri verilecek hatun haklı abi. Yazarken aydınlanma geldi. eyvah eyvah; benim hanımda al bir tane motor arabayı bana bırak deyip duruyor bir aydınlanma geldi şimdi acaba. bu filmi yakınlarda beraber izlemiştik. eşler beraber izlemesin hatta mümkünse eşlere izletmeyelim 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: açık sürahiden su içerken dikkatli olunmalı Uyurken? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Uyurken? yatmadan önce tedbir duası oku Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Servet Aydın yazdı: Doğum günüm kutlu olsun Nasıl yani ? O gün bu gün müydü? Kutlamiycam işte! Pastanın içinden de bişi cikmiycak işte Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selçuk, yedeğim yok. İşimi üstlenen bir çalışan veya çocukların ayakları üzerinde durduğu süreçte olsam dakika durmam alırım. Tabi sen bekarsın anlamazsın😁 Yav he he 😎😎😎 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz King alsa alsa elektrikli alır, piliyle oynamadan duramaz.. şimdiden hayırlı olsun👤 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ahmet Kiriş yazdı: Yav he he 😎😎😎 Neyse ki benim 5 tane yedeğim var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Neyse ki benim 5 tane yedeğim var Diğer 4’üne ne oldu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Servet Aydın yazdı: Diğer 4’üne ne oldu? Önceki gün güncelleme yaptık mavi ekran verdiler 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Cem Işık yazdı: King alsa alsa elektrikli alır, piliyle oynamadan duramaz.. şimdiden hayırlı olsun👤 Ermiş gibi adamsın nerden anladın 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Servet Aydın yazdı: Ermiş gibi adamsın nerden anladın Yanında mahşerin üçüncü atlısı ile beraber almışsınızdır da ondan. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: 0-100 4.2sn Bi video atarsın artık abi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Açıklıyorum kara murat benim! Ahmet sağolsun 10 dakikada motoru buldu pazarlığı yaptı işlem tamam. Ancak vaz geçtim. Hali hazırda çalışma hayatımda sıfır risk ile devam etme sorumluluğum var. Yükümlüsü olduğum insan fazla. Ancak onlar ile bağım biterse o zaman 2 teker olabilir. Ahmet’im hakkını helal et koşturdun 😙 Oh şükür. Motosiklet camiası büyük bir riskten kurtulmuş oldu. Motosiklet kullanıp almasına aracı olan arkadaşlar, olmayın.Lütfen reca ediyorum. 22 Temmuz tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Emin Önal yazdı: Akülüler pilliler elentrikliler konu dışı 😜 Drag’a bekleriz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Drag’a bekleriz 99 la giderken rolling yapalım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts