Öner Kurukuz 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Merhaba. D-smart aylık ücret 129 tl olunca kapatmaya karar verdim. Televizyonumda kendinden receiver yok. Bu nedenle hd yayın yapan bir receiver arıyorum ancak bazı kriterlerim var. 1. Kanal geçişi hızlı olsun. 2. Ekranlı olsun ki hangi kanalda olduğumu görebileyim. TV arkasına takılanlardan istemiyorum. 3. Kanal listesini PC üzerinde düzenleyip cihaza yükleyebileyim. Hangi cihazı ve hangi modeli tavsiye edersiniz. ? 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Google da çıkan sonuç,Redline kullanıyorum ama çok yavaş arada çok nadir de olsa donma yapıyor ama görüntü güzel. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Google da çıkan sonuç,Redline kullanıyorum ama çok yavaş arada çok nadir de olsa donma yapıyor ama görüntü güzel. Ben de redline baktım ama millet kanal geçişine hızlı yazmış emin olamadım şimdi. Google tavsiyesindeko next 2071 mini model, tv arkası. Bem set üstü kutu gibi olanlardan istiyorum. Adnan Çakır yazdı: Sadece öneri Bu media oynatıcı. Receiver olarak kullanılıyor mu bu cihazlar? Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz E2 sistem, uzun bir süre hizmet edecek bir cihaz. Fiyatı şu sıralar uygun. Biraz bilgi ister. O da internette bolca var. https://www.amazon.com.tr/ZGEMMA-H11S-DVB-S2X-Enigma-Alıcısı/dp/B09W1XPK1L/ref=sr_1_1?crid=8XID7QFGQ6I4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.Oc6oFB_nre0bJ7SQFQhtp7-FMfUN4oa84AuijJ2fuubTWCdVyY_HtvzXQwFmchmvr_3nLM_jtavhA4EIa27cb2ogW9Dea1ysIReh-d3_DRxcCKb6hzHtSrgYfo5atxsmNbtsGZrkTd8_69agYg2UrmfMuVRsgb0cxHUMMpDy7H-QUFUTQP2yfRyjgw3jrwSvAl9N3GOH9DwLYDExCX0NWA._AfCUVEBSy5YT8_w5dPXbyQ7plyZdrgNImzBlODcVao&dib_tag=se&keywords=zgemma+h11s&qid=1720952871&sprefix=zgemm%2Caps%2C386&sr=8-1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Next modelleri arasında seçim yapacaksın. Bu işin ustasıdır bence. Yıllarca kullandım Hala da iki tane var elimde. Tv arkasına takılanlara da pc den bağlanabilirsin diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Evde botech pico 600hd var 10 yıldır sorun yok tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz (düzenlendi) Yatak odasındaki tv de next kanky var. Geçişler LG tv den hızlı, tak çalıştır kurulu geldi. Kendi kendine güncelleme de yapıyor. Kumanda alıcısında ekran da var. Kapalıyken saati de gösteriyor. Kumandasındaki ses ve kanal tuşları ışığı depolayıp karanlıkta parlıyor. 15 Temmuz tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Bir kere uydu denince Next en iyisidir. Next'in hd yayın yapan tv arkası modellerinden alabilirsiniz. Bunların kumanda gözünde kanal numarası da görünür. TKGS ile kanal güncelleme, internetten yeni kanal listesi alma, ip tv çalıştırma gibi özellikleri var. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Next te karar kıldım gibi. Bu kadar kişi next next diyorsa vardır bi bildikleri. Ancak tv arkası olanlardan düşünmüyorum. Kutu cihazlar daha güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Bu iş sandığımdan daha zor oldu. Güncel cihazlarda nedense 15 sen önceki gibi yazılımla şifreli kanal izleme işlemleri yok sanırım. 2000 tl ye kadar bütçemi çıkarmama rağmen şifreli kanalları (sadece eurosport 1-2 olsa yeter) izlemenin yolu yok sanırım. Ya iptv üyeliği alınacak ya da paralı platformlarda kalınacak. Android tabanlı receiverlerde en azından apk yükleyerek redbul tv ve inatbox gibi uygulamalardan yayın izleyebilirim diye düşünüyorum. CcCam veya OsCam yükleyerek enigma2 tabanlı cihazlarda eurosport kanallarını izleyebilir miyim? Bir yolu varsa paraya kıyıp iyi bir cihaz almak istiyorum. Android tabanlı olursa bu yazdığım apk ları kurabilirim. Yok, linux tabanlı bir cihaz olursa (Vu+ gibi) Oscam veya CcCam yükleyince bu kanallar açılıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Öner senin düşündüğün şeylere destek veren kalmadı artık galiba. Farklı çözümlere yönelmeni tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Öner senin düşündüğün şeylere destek veren kalmadı artık galiba. Farklı çözümlere yönelmeni tavsiye ederim. Bana da öyle geliyor Mehmet abi. Bir yol bulur muyum diye bakıyorum işte. Bulamazsam en ucuz hd uydu cihazı alıp geçicem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Öner Kurukuz yazdı: Bana da öyle geliyor Mehmet abi. Bir yol bulur muyum diye bakıyorum işte. Bulamazsam en ucuz hd uydu cihazı alıp geçicem. birşey tv aşırı başarılı herşey açık herşeyi izle aşırı menunum Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz İnternetiniz hızlıysa android tv box tavsiye ederim. Google chromecast çok hızlı mesela, sizi üzmez. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 30 Temmuz Yazar Paylaş 30 Temmuz İşler o kadar karıştı ki 1000 tl lik cihaz bakarken kendimi Dreamstar A5 pro almış olarak buldum.😂😂 https://www.trendyol.com/dreamstar/android-ultra-hd-4k-uydu-alicisi-a-5-pro-a-5-y-p-97458045 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts